![]() |
Miejsce do trenowania
chciałbym sie was zapytać o jakies dobre miejsce dra trenowania kolesia ze skilami 64/64 prosił bym o jakieś odpowiedzi tylko nie nooby
wiec gdzie moge : trenować bez obaw ze ktoś ]przyjdzie i zabije mi stwory -i zeby miejsce to było dla FACC z góry dzieki za odpowiedzi |
jeez jezeli masz juz takie skille to newbie juz chyba nie jestes wiec powiem smialo ze wlasnie awansowales na tego nooba o ktorym wspominasz w poscie.
po pierwsze nie ten dzial po drugie juz zygam takimi postami jak ludzie nie maja pojecia gdzie trenic. i co, jak ktos bedzie mial o jednego skilla mniej to juz panika bo nie ma o tym na forum? ludzie, kurde, myslec ! ja wiem ze forum jest po to zeby wymieniac sie informacjami i dyskutowac i ze to nie jest tak ze jak juz jeden temat byl to drugiego takiego nie mozna zakladac ale come on ppl, BYLO BYLO BYLO. tego typu postow juz chyba z 50 widzialem przeciez co krok masz jakas miejscowke do treningu, ja znam najlepsza kolo venore na slimach. a o reszcie nie powiem bo kryterium zakladalo jakas dyskretna miejscowke gdzie malo ludzi jest. jest duzo fajnych miejscowek ale malo kto ci o nich powie bo juz nie bede takie fajne jak setki typa zacznie sie tam zwalac zeby sprawdzic jak sie tam treni a potem beda tutaj plakac ze jednak nie jest taka fajna |
Napisz petycje do Cip softu by zrobili Ci skile.. po co masz sie meczyc.
|
Najlepiej shakuj komus postac na wyzszym lvl z dobrymi skillami - nie bedziesz musial juz skillowac ;].
A tak na serio: sam sobie poszukaj -.- |
Cytuj:
ludzie jakie wy nooby jestescie niechcecie mi pomuc to wynocha sie tylko sracie tam gdzie nietrzeba sie pytam ludzi którzy chcą mi pomuc a nie jak wy żałośni ludzie chcecie dokuczyc kous kto moze ma slabsze skille od was poprostu NOOBYX( |
@up:
a myslisz, ze ktos ci zdraci miejsce, w ktorym on sam skilluje :>? (nie!-.-) idz do kopaln w kazo na dwarfy >.> btw. zamiast skillowac, idz poczytaj slownik |
Tak, tak nooby. Idź i potrenuj sobie na dragonach i rób tak żeby lało cię 5 dragonów.
Ten noob o którym wspominałeś w poście to TY. Uwierzysz we wszytsko co ci napiszemy ? Sam sobie znajdź dobre miejsce do skillowania, jednemu lepiej sie skilluje tu a drugiemu tam. Jak nie chcesz tracić czasu na szukanie miejsca do skillowania to znajdź sobie inną grę. Takich tematow to ja widze po 5 razy dziennie chociaż i tak raz na dzien wchodzę na forum na 1 minutkę. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:16. |