Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   BK i ORC LEADER (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=78345)

Fulburius 24-05-2006 16:42

BK i ORC LEADER

mam knighta 17 lvl skille po 62 c shield p set steel helmet buty jakiegos bs sie zalatwi
Chodzi mi o to czy moglbym zbloczyc 50 lvl sorkowi (mlvl cos kolo 50) BK bo on chce isc na questa i niebardzo ma kto mu bloknąc a niewiele osób na questa sie wybiera. UHy on stawia jak mocno by bił BK. Sorek biłby z SD. Jaka jest szansa na to że BK sie przeżuci bo myślałem o tym żeby unieruchomić rycerza i sorek biilby z rozdzki exori vis i sd.
Jeszcze ORC Leader jakie skille i lvl na solowanie?? Oraz jakby mi walil jakbym mial full def??

Snicckers 24-05-2006 16:47

1 Rzecz bk jest dostępny tylko w queście dla 50 lvl także z tym 17 lvl to sie tam nie wybierzesz zreszta i tak byś nie bloknął . Co do lidera na upartego można solować z 25 lvl i skilami koło 70 ale czy to się opłaca ? odpowiedz sobie sam..

Xtreme 24-05-2006 16:58

Tak jak kolega wyzej napisal bk od 50 lvl-u ale liderowi bys dal rade... tylko uwazaj uhy mniej w pogotowiu...
na 90% sie nei zwróci..

Fulburius 24-05-2006 17:08

W sumie z orciem chodizlo tylko o zabicie go dla przyjemnosci:) a z BK koledze sie zdawalo ze doszedlebym przed ograniczeniem lvl do bk no ale coz:D skille do 80 lece i wbijam lvl:P
Temat można zamknąć

szymon287 24-05-2006 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snicckers
1 Rzecz bk jest dostępny tylko w queście dla 50 lvl także z tym 17 lvl to sie tam nie wybierzesz zreszta i tak byś nie bloknął . Co do lidera na upartego można solować z 25 lvl i skilami koło 70 ale czy to się opłaca ? odpowiedz sobie sam..

z takim skillem niewiem czy go drapnie, a co dopiero ubije ;) chyba ze go bloknie i z hmm bedzie nawalal ;]

@down:
ja tam nie umiem :D

ciemne dropsy 24-05-2006 17:24

up: ubilby. Ja z gsem przy skillu 62 ubijalem... co innego ze sie nie zwroci.

Nyksus 25-05-2006 12:41

Re:

BK by cie dwoma ciosami za*****, nawet nie zdazylbys sie uhnac a twoj kolega zabic bk...nie widze w tym sensu. Co do leadera to mysle ze dalbys rade ale troche uhow by poszlo;)

Diego'Odin 26-05-2006 16:30

bk cie zleje w pare sekund
a zreszta nawet tam nie dojdziesz
liderowi na raczej dasz rade
@up
ty notoryczny spamerze potrafik wku*wic człowieka...

Kara$ 26-05-2006 21:08

Jeśli chodzi o Bk to masz za niski lvl (Juz wspomniane) a hity siadały by w ciebie jak w masełko.Ja blokowalem kumplowi bk i dostawałem hity po 150+ ze skillami 78/83.Eq miałem w tedy takie :Golden armor,Royal Helmet,Knight legs,Steel Bootsy,Demon shield.Jesli zaś chodzi o solo Leadera to to jest kompletne marnowanie Uhów.Sam tego doświadczylem.

Skrzat 27-05-2006 06:28

BK to sobie pomarzysz... A leadera to nie mam pojecia. Ale mam dla twojego kolegi porade. Niech wezmie ten ring co mana shield daje utani gran hur + time ring i nawet niech nie bije bk tylko po itemy leci aha i przy wejsciu niech hitnie z gfb bo tam scorpy sa i moga go bloknac + beholder

Gracz Tibijski 27-05-2006 07:22

Lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ciemne dropsy
up: ubilby. Ja z gsem przy skillu 62 ubijalem... co innego ze sie nie zwroci.

Jaki to był ots? Pamiętarz IP?

..::QRAS::.. 27-05-2006 09:40

50 sorkiem jak sie ma AMBICJE to sie solo zrobi -.-

jaroslawbeczek 27-05-2006 10:08

"Niech wezmie ten ring co mana shield daje utani gran hur + time ring "

to wkoncu ktory ma wziasc ring?

ja proponuje utamo vita i t-ring no i jak nie masz lagow to wbijasz po nagrody i uciekasz bez zabijania :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:32.