![]() |
BK i ORC LEADER
mam knighta 17 lvl skille po 62 c shield p set steel helmet buty jakiegos bs sie zalatwi
Chodzi mi o to czy moglbym zbloczyc 50 lvl sorkowi (mlvl cos kolo 50) BK bo on chce isc na questa i niebardzo ma kto mu bloknąc a niewiele osób na questa sie wybiera. UHy on stawia jak mocno by bił BK. Sorek biłby z SD. Jaka jest szansa na to że BK sie przeżuci bo myślałem o tym żeby unieruchomić rycerza i sorek biilby z rozdzki exori vis i sd. Jeszcze ORC Leader jakie skille i lvl na solowanie?? Oraz jakby mi walil jakbym mial full def?? |
1 Rzecz bk jest dostępny tylko w queście dla 50 lvl także z tym 17 lvl to sie tam nie wybierzesz zreszta i tak byś nie bloknął . Co do lidera na upartego można solować z 25 lvl i skilami koło 70 ale czy to się opłaca ? odpowiedz sobie sam..
|
Tak jak kolega wyzej napisal bk od 50 lvl-u ale liderowi bys dal rade... tylko uwazaj uhy mniej w pogotowiu...
na 90% sie nei zwróci.. |
W sumie z orciem chodizlo tylko o zabicie go dla przyjemnosci:) a z BK koledze sie zdawalo ze doszedlebym przed ograniczeniem lvl do bk no ale coz:D skille do 80 lece i wbijam lvl:P
Temat można zamknąć |
Cytuj:
@down: ja tam nie umiem :D |
up: ubilby. Ja z gsem przy skillu 62 ubijalem... co innego ze sie nie zwroci.
|
Re:
BK by cie dwoma ciosami za*****, nawet nie zdazylbys sie uhnac a twoj kolega zabic bk...nie widze w tym sensu. Co do leadera to mysle ze dalbys rade ale troche uhow by poszlo;)
|
bk cie zleje w pare sekund
a zreszta nawet tam nie dojdziesz liderowi na raczej dasz rade @up ty notoryczny spamerze potrafik wku*wic człowieka... |
Jeśli chodzi o Bk to masz za niski lvl (Juz wspomniane) a hity siadały by w ciebie jak w masełko.Ja blokowalem kumplowi bk i dostawałem hity po 150+ ze skillami 78/83.Eq miałem w tedy takie :Golden armor,Royal Helmet,Knight legs,Steel Bootsy,Demon shield.Jesli zaś chodzi o solo Leadera to to jest kompletne marnowanie Uhów.Sam tego doświadczylem.
|
BK to sobie pomarzysz... A leadera to nie mam pojecia. Ale mam dla twojego kolegi porade. Niech wezmie ten ring co mana shield daje utani gran hur + time ring i nawet niech nie bije bk tylko po itemy leci aha i przy wejsciu niech hitnie z gfb bo tam scorpy sa i moga go bloknac + beholder
|
Lol
Cytuj:
|
50 sorkiem jak sie ma AMBICJE to sie solo zrobi -.-
|
"Niech wezmie ten ring co mana shield daje utani gran hur + time ring "
to wkoncu ktory ma wziasc ring? ja proponuje utamo vita i t-ring no i jak nie masz lagow to wbijasz po nagrody i uciekasz bez zabijania :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:32. |