![]() |
Web Design na zamowienie
Witam
Czytam forum od jakiegos czasu i widze duzo propozycji na zamowienia typowo graficzne :) Jezeli ktos potrzebuje layout na strone internetowa moze smialo pisac do mnie na adres email: [email protected] lub na gg:9177132 Oczywiscie nic nie jest za darmo w dzisiajszym swiecie bo jak by nie bylo w grafike wklada sie sporo pracy i czasu. Przy kazdym zamowieniu po omowieniu projektu dogadamy sie i w tej kwesti. Dla sprawdzenia poziomu grafiki robionej przezemnie zapraszam na moja strone www.gothicworld.prv.pl lub http://gothic.gry-online.pl Grafika na stronie byla robiona przezemnie i zrobienie takiej trwa jakis 1 dzien chyba ze ktos potrzebuje cos bardziej wykwintnego wtedy czas wykonania moze byc dluzszy. Zapraszam wszystkich kto wie moze i na tibia.pl wypadalo by wprowadzic jakas renowacje :) POZDRAWIAM Cervantes |
Moim zdaniem zajeexrtasuper pomysl. Jesli ktos nie potrafi zrobic sam swojej grafy zawsze moze sie zglosic z prosba do Ciebie...;p Powodzenia.;p
|
Bardzo ładnie wygląda ta Twoja stronka, winszuję talentu czy co tam jest potrzebne w grafice :P.
Mam tylko jedno takie pytanko, Ile tak mniej-więcej masz zamiar brać z taki layoucik? Załóżmy, że musisz zrobić podobny do tego, który masz na swojej stronce. I czy w cenę wliczony będzie skin do forum :>? To drugie oczywiście mniej istotne, najbardziej liczy się to pierwsze pytanie. Pozdrawiam, LK~ |
Wiec tak sprostuje ja robie tylko grafike nie przerabiam na skory pod cmsy itp (moge jedynie pociac) Za layout biore kolo 100zl(-+ zalezy co trzeba zrobic wiec nie ma stalej ceny moze to byc 70zl 50zl amoze i 200zl) razem z grafika pod forum. Jezeli strona nie ma forum tak czy siak biore 100zl ;] jok Jezleli sa duze wymogi w pracy itp cena grafiki moze wzrosnac rzecz jasna. Od tibijczykow forma nagrody moze byc albo rl gotowka, itemy w tibi na swiecie Nova badz kaska w tibi lub pacc :P
Przelicznik w grze obralem 1K=1zl czyli np. Lay za 70zl = 70k w grze POZDRAWIAM |
Stronka ładna, ale przy takich cenach to nie wróże Ci popularności.
@Down Wiesz, mogli mieć takie ceny, ale jest jedno pytanie: kto to kupi ;-) Myśle, że jedyna dobra oferta jaką napisałeś to 50-70zł :) |
Widzialem wiele projektow od firm zajmujacych sie tym w niektorych nawet im nie ustepowalem a ich projekty maja ceny nawet ponad 1000zl ;] moja stronka jest robiona na szybko a kazdy projekt robie z instrukcjami klienta bardzo dokladnie co do szczegolu :) Mysle ze cena jest stosunkowo niska ;]
|
Cytuj:
|
To ja moze zacytuje jeden z wazniejszych warunkow sprzedazy
"...towar jest warty tyle, ile klient jest gotowy za niego zaplacic..." Jesli SirBeast uwaza ze +-100zl jest odpowiednia cena dla Niego i ma klientele to najwidoczniej jego praca jest tyle warta :P @down To bylo "Jesli pytasz o cene to znaczy ze Cie nie stac" :P mniejsza z wiekszym ^^ |
Cytujac inne prawo zakupu i sprzedazy "jezeli masz jakiekolwiek watpliowci to znaczy ze cie nie stac" :P
|
Problem polega na tym, że niewielu ludzi z tego forum jest skłonnych zapłacić 200zł za layout. Powinieneś się zgłosić na jakieś forum poświęcone web designowi.
|
haha ziom smieszny jestes ja taka strone moge zrobic za 20-50 zl ;) jak ktos by chcial to prosze na gg 1028006 jak cos to www.traws.go.pl to jest moje portfolio jest proste i niema zadnej pieknej grafiki itd. bo to chcialem zeby szybko sie wczytywalo ;) i na stronie jest jeden layout tez pod portfolio no ale grafike pod strone tez chetnie moge zrobic tak samo jak banery butony loga tapety i co tylko jest zwiazane z grafika :D
|
Cytuj:
|
hmmm ja nie pisalem nic ze kosztuje 200 zl :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:32. |