Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Szczegóły dotyczące nadchodzącego update! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=7837)

Dr. Omader 30-07-2004 14:35

Szczegóły dotyczące nadchodzącego update!

Specjalnie dla was poddaliśmy wnikliwym badaniom to co dla nas szykuje CipSoft.

Powstał rozległy reportaż o tym co będzie w nowym mieście.

Przeczytacie miedzy innymi o takich nowościach jak:
- całkowicie nowe miasto zwane Ankrahmun w totalnie odmiennym stylu niż znane nam dotychczas miasta.
- polepszone grafiki niektórych elementów gry(szczególnie obiektów)
- rozwiązanie problemu spamu.
- maksymalne skrócenie czasu sprzedawania lootbagów.
- nowe potwory. Znany z test serwera Djinn(jednak silniejszy) oraz wiele całkowicie nowych potworów pasujących do stylu miasta jak Hieny, Skarabeusze, Wielkie mumie…

Oto i specjalny reportaż:
Nadchodzący update!

<EDIT>
Dodałem nową mapkę. Teraz widać w całości jak nowy teren wygląda w porównaniu do reszty swiata.
Nowy teren jest większy od wyspy Edron i PoH!!!

nie wiem 30-07-2004 14:52

Nie wiedzialem ze CIP'soft moze byc tak genialne 8)
czy ktos wie kiedy bedzie ten updeg???? ?(

Wartki 30-07-2004 14:57

Upade

No wlasnie kiedy ten upade??? :(

Maxepe 30-07-2004 15:17

Update~

Ma być w ten wekend. Prawdopodobnie bedzie to niedziela ;)

MayGyver 30-07-2004 15:24

dzieki doktorze za wiesci ale...
widac ze pisales w pospiechu:

> badanią - blad
> Powstal rozlegly reportaz o tym co bedzie w nowym miescie - brak polskich czcionek
> miedzyinnymi - tutaj chyba widac

mam nadzieje, ze nie odbierzesz tego zbyt osobiscie
chce zeby tylko ladnie wygladalo na glownej stronie

<Edit by Dr. Omader> Pewnie ze nie, z rozpedu poprostu zapomnialem o polskich fontach ;)

Szpula13 30-07-2004 15:33

Czy te miasto bedzie dla facc ? Czy bezie cos dla Facc czy tylko dla Pacc?

BiO 30-07-2004 15:55

a skill bar kiedy ?

Dr. Omader 30-07-2004 15:57

Cytuj:

Czy te miasto bedzie dla facc ? Czy bezie cos dla Facc czy tylko dla Pacc?
Miasto będzie Tylko dla PACC. CipSoft musi w koncu jakos sciagnac nowych klientow ;)

Cytuj:

a skill bar kiedy ?
Napewno nie w tym update. Steve(czlonek CipSoft) powiedzial ze skill bar jest na liscie rzeczy do zrobienia, jednak czy i kiedy go zrobia narazie nie wiadomo :(

Skrzat 30-07-2004 16:51

Nie wiem ale jak bedzie dla Pacc to sie nie dziwie ?( oni musza miec jakis zarobek ni z gry z normalnego swiata a te pieniadze z pacca pomagaja im utrzymac firme bo pwnie 8) jak by bylo wszystko Facc to by pewnie tibia padla :( a tego bysmy nie chcieli nie wiem czy prawde pisze bo sam to napisel narqa. :]

NIE JESTEM PEWIEN TEGO CO NAPISALEM :] ^^^ WIC W TO NIE WIERZCIE :P

Klozecik 30-07-2004 17:39

Uptade!

Fajny ten uptade jak ktos chce ze mna tam sie pzrejsc to prosze bardzo!moj nick w tibii (elysia)Mag ciemnych mocy jestem palladynem i mam 32 distance :)) 8) prosze bardzo mowcie na prv PS:Ab'derlien

Ixello 30-07-2004 17:40

Fajnie by bylo wiedziec kiedy bedzie ten update..

Ixello 30-07-2004 17:50

Moim zdaniem cipy powinny zrobic w roku taki tydzien ze pacc bedzie za darmo zeby klientow zachecac.

Aniol piekla 30-07-2004 17:56

UPADME ;/;/;/

MOZE BYCI FAJNE NOWE MIASTO ALE NIE WIEM CZY CZEBA MIECI PACCA ;( JAK NIE CZEBA TA JEST SPOKO :)) I BENDDZIE JAZDA JAK BENDZIE TEST SWRWER 8o POZDR ALLLL IDE GRACI W TIBIE!!!!!!! JAK BY JAKIESI PYTANIA TO MUJ NR GG 4435467 PAP ;(

Dr. Omader 30-07-2004 18:17

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Aniol piekla
MOZE BYCI FAJNE NOWE MIASTO ALE NIE WIEM CZY CZEBA MIECI PACCA ;( JAK NIE CZEBA TA JEST SPOKO :)) I BENDDZIE JAZDA JAK BENDZIE TEST SWRWER 8o POZDR ALLLL IDE GRACI W TIBIE!!!!!!! JAK BY JAKIESI PYTANIA TO MUJ NR GG 4435467 PAP ;(
Nie ma to jak poprawna polszczyzna. Wiesz ja sie rzadko czepiam bledow ale to co ty tu napisales to sie czytac nie da. I na jaka cholere piszesz z Caps-Lockiem?

Pozatym czytaj do cholery to co ludzie przed toba napisali specjalnie pogrubilem zeby bylo widac że:
Nowe miasto będzie Tylko dla PACC

To ty jestes slepy czy co? Po tym jak piszesz wnioskuje ze czytac za dobrze nie umiesz tez pewnie....

sathard 30-07-2004 18:25

nice, nice :) już lecę zamieszczać pierwsze requesty o ss z djinn hunta :P

Masakronikus 30-07-2004 19:50

no i znofu kolejne miasto tylko dla PACC tak samo jak Darashia ;/ !!!!! Mogli by się postarać cośdla zwyklych graczy :]

Drill 30-07-2004 20:13

No i dobrze ze dla pacc. Przez to maja wieksze zarobki i wiecej ludzi kupuje pacce.
A te 100 zl nie jest cięzko zarobic. Ja chodzac do lasu na jagody uzbieralem 80 zl w 4 dni za same sprzedawanie jagód wienc nie jest zle

dla chcącego nic trudnego

PiXik 30-07-2004 20:20

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Aniol piekla
Ejj ludzie czy to nie jest słonik??sprawdzcie jego ip.
@topic-
Te wszystkie lamenty że dla fac też by coś mogli zrobić niestety musicie się pogodzić że dla fac będzie co 3/2 up date jeśli chodzi o potworki
Czy w starych miastach zajdą poprawki czy tylko nowe miasto i basta?

Dr. Omader 30-07-2004 21:12

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Bercik7
mam pytanie about tego nowego miasta: X(
< co jest w nim takiego odmiennego od pozostałych i starszych miast?
<czy on będzie dla facc??
bo mam zamiar założyć sobie knighta i pragnę wiedzieć czy tam ma szanse postać na niskim levie?
i potworki proszę o szczegułowy opis np.: hieny czy skarabeusza! 8)
:miecz:
No to moze zauwazysz ze w newsie JEST LINK do duzego reportazu o tym miescie wlasnie zebys zobaczyl czym sie rozni.

I wez kurva czytaj poprzednie posty! Ile jeszcze sie osob zapytac czy miasto bedzie dla facc? Ten wileki czerwony napis widocznie za slabo dociera do takich jak ty.

@pawelekthedruid:
nie to nie jest slonik -.-""

Na starych miastach zostana poprawione niektore grafiki. Mury miejskie, drzewa, lampy i jeszcze parę innych elementów.

Prosty 31-07-2004 17:32

Szkoda RZe Dla Pacc!

Niema co Szkoda RZe niemam Pacca.Ale myslenad wykupieniem chociarz na moim Lv to......NIewarto
Dridowi jest Cierzk oz kardym lv coraz gorzej :( ale nic jakos daje rade :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05.