![]() |
Szczegóły dotyczące nadchodzącego update!
Specjalnie dla was poddaliśmy wnikliwym badaniom to co dla nas szykuje CipSoft.
Powstał rozległy reportaż o tym co będzie w nowym mieście. Przeczytacie miedzy innymi o takich nowościach jak: - całkowicie nowe miasto zwane Ankrahmun w totalnie odmiennym stylu niż znane nam dotychczas miasta. - polepszone grafiki niektórych elementów gry(szczególnie obiektów) - rozwiązanie problemu spamu. - maksymalne skrócenie czasu sprzedawania lootbagów. - nowe potwory. Znany z test serwera Djinn(jednak silniejszy) oraz wiele całkowicie nowych potworów pasujących do stylu miasta jak Hieny, Skarabeusze, Wielkie mumie Oto i specjalny reportaż: Nadchodzący update! <EDIT> Dodałem nową mapkę. Teraz widać w całości jak nowy teren wygląda w porównaniu do reszty swiata. Nowy teren jest większy od wyspy Edron i PoH!!! |
Nie wiedzialem ze CIP'soft moze byc tak genialne 8)
czy ktos wie kiedy bedzie ten updeg???? ?( |
Upade
No wlasnie kiedy ten upade??? :(
|
Update~
Ma być w ten wekend. Prawdopodobnie bedzie to niedziela ;)
|
dzieki doktorze za wiesci ale...
widac ze pisales w pospiechu: > badanią - blad > Powstal rozlegly reportaz o tym co bedzie w nowym miescie - brak polskich czcionek > miedzyinnymi - tutaj chyba widac mam nadzieje, ze nie odbierzesz tego zbyt osobiscie chce zeby tylko ladnie wygladalo na glownej stronie <Edit by Dr. Omader> Pewnie ze nie, z rozpedu poprostu zapomnialem o polskich fontach ;) |
Czy te miasto bedzie dla facc ? Czy bezie cos dla Facc czy tylko dla Pacc?
|
a skill bar kiedy ?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie wiem ale jak bedzie dla Pacc to sie nie dziwie ?( oni musza miec jakis zarobek ni z gry z normalnego swiata a te pieniadze z pacca pomagaja im utrzymac firme bo pwnie 8) jak by bylo wszystko Facc to by pewnie tibia padla :( a tego bysmy nie chcieli nie wiem czy prawde pisze bo sam to napisel narqa. :]
NIE JESTEM PEWIEN TEGO CO NAPISALEM :] ^^^ WIC W TO NIE WIERZCIE :P |
Uptade!
Fajny ten uptade jak ktos chce ze mna tam sie pzrejsc to prosze bardzo!moj nick w tibii (elysia)Mag ciemnych mocy jestem palladynem i mam 32 distance :)) 8) prosze bardzo mowcie na prv PS:Ab'derlien
|
Fajnie by bylo wiedziec kiedy bedzie ten update..
|
Moim zdaniem cipy powinny zrobic w roku taki tydzien ze pacc bedzie za darmo zeby klientow zachecac.
|
UPADME ;/;/;/
MOZE BYCI FAJNE NOWE MIASTO ALE NIE WIEM CZY CZEBA MIECI PACCA ;( JAK NIE CZEBA TA JEST SPOKO :)) I BENDDZIE JAZDA JAK BENDZIE TEST SWRWER 8o POZDR ALLLL IDE GRACI W TIBIE!!!!!!! JAK BY JAKIESI PYTANIA TO MUJ NR GG 4435467 PAP ;(
|
Cytuj:
Pozatym czytaj do cholery to co ludzie przed toba napisali specjalnie pogrubilem zeby bylo widac że: Nowe miasto będzie Tylko dla PACC To ty jestes slepy czy co? Po tym jak piszesz wnioskuje ze czytac za dobrze nie umiesz tez pewnie.... |
nice, nice :) już lecę zamieszczać pierwsze requesty o ss z djinn hunta :P
|
no i znofu kolejne miasto tylko dla PACC tak samo jak Darashia ;/ !!!!! Mogli by się postarać cośdla zwyklych graczy :]
|
No i dobrze ze dla pacc. Przez to maja wieksze zarobki i wiecej ludzi kupuje pacce.
A te 100 zl nie jest cięzko zarobic. Ja chodzac do lasu na jagody uzbieralem 80 zl w 4 dni za same sprzedawanie jagód wienc nie jest zle dla chcącego nic trudnego |
Cytuj:
@topic- Te wszystkie lamenty że dla fac też by coś mogli zrobić niestety musicie się pogodzić że dla fac będzie co 3/2 up date jeśli chodzi o potworki Czy w starych miastach zajdą poprawki czy tylko nowe miasto i basta? |
Cytuj:
I wez kurva czytaj poprzednie posty! Ile jeszcze sie osob zapytac czy miasto bedzie dla facc? Ten wileki czerwony napis widocznie za slabo dociera do takich jak ty. @pawelekthedruid: nie to nie jest slonik -.-"" Na starych miastach zostana poprawione niektore grafiki. Mury miejskie, drzewa, lampy i jeszcze parę innych elementów. |
Szkoda RZe Dla Pacc!
Niema co Szkoda RZe niemam Pacca.Ale myslenad wykupieniem chociarz na moim Lv to......NIewarto
Dridowi jest Cierzk oz kardym lv coraz gorzej :( ale nic jakos daje rade :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05. |