![]() |
Dwafr Guardy i ich respawny.
Aktualnie expie na guardach ( idac kolo 'mostku trolli' w dol kolo f hills(niedaleko carlin) sa dwie kopalnie od tych gor gdzie znajdziemy kazz te dwie wysuniete najbardziej na polnoc ja siedze na dole w lewej jaskini, moze zle wytlumaczone jednak jezeli ktos tam expil to zna to miejsce). Czytalem na tibia.de artykuly, ludzie pisali tam ze na guardach na terenach dla facc'a wbijaja po 25-30k expa na godzine (paladynem).
Moja nowa postac pal aktualnie wyglada tak : 70 dista / 27 lev ( prawie taki dist mam od 14 lev bo o jeden mi podskoczyl ) Dista narazie nie trenuje bo brak kasy na speary... W tamtym, cavie osiagam ~18k expa na godzine. Ten koles co pisal tamten artykul osiagal ponad polowe tego jeszcze. Czy moglo to wynikac z jego wyzszego levela badz wyzszego dista? Czy sa moze miejsca w guardami gdzie jest ich wiecej sa szybsze respy ? Prosze o odpowiedzi, dzieki. |
Blad w tytule. Slabo to wytlumaczyles no ale coz sproboje ci pomoc. To napewno zalezy od twojego dista i levelu, napewno na 40 lv i 75 dista zabijesz wiecej niz na 30 lv i 70 dista to jest wiadomo, i co za tym idzie szybciej. Najlepsza kopalnia jest kopalnia nr 3, gdzie masz piekne 2 poziomy guardow, wybijesz jeden idziesz na drugi, wybijesz go i znow wracasz na pierwszy. Mozliwe ze jest to najlepsza kop dla pala, rob lootbagi, zbieraj wszystko co sie da, pozniej sprzedaj to znajdz jakiegos kumpla neich ci monka postawi zrob 75 dista i wtedy wroc ponownie na guardy...
|
Ja expietez na guardach ale w kopalni nr 1(najbardziej na polnoc ta bardziej kolo kazz) i na godz expie okolo 10k aleto jestnajbardziej bezpieczna kopalnia dla niskolevelowych palkow (20-25)a zmoimi skilami (61/44)wybijam caly resp dosyc szybko in czekam na nastepne guiardy wybijajac wszystko bwyzej i w kolo macieju. Jesli expisz w 2 (bardziej na zachod) to przejdz se na albo 1 albo 6 lub 5(najbardziej na poludnie) (duzo guardow i dosc malo prze zejsciu chyba ze jakos podejda)ja tam expilem moim drutem i bylo git :)
:cup: PS: Ale sie rozpisalem ,to chyba narazie mioj najdluzszy post xD8o |
ok dzieki wielkie za odpowiedzi
a moze macie gdzies rospiske ( moze na mapach ) gdzie dana kopalnia sie znajduje ? bo kierunkami sie za bardzo na mapce nie orietuje ( nie wynika to z tego ze nie znam kierunkow ale respow guardow ;) ). Dzieki za pomoc. |
Moze ten Koles gral w czasie gdy była wiesza licza osób ONLINE
im Wiecej Osób online tym szybszy resp ^PoZdRO^ |
Zapewne chodziło tą kopalnie:
http://www.tibianews.net/worldmap.as...-182&ycor=-185 Także ją polecam, bardzo ładnie się w niej expi. |
@up
ta kopalnia ktora zaznaczyles to dwarf hell wiec watypie czy 27 lvl da sobie rade ... @topic Ja polecam labirynt fajnie sie na nim expi ;] tylko radze juz brac bolty zamiast arrowsów |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:26. |