Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   34 ed i necro (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=78576)

Black Lu 26-05-2006 13:10

34 ed i necro

chce isc na necro (resp x2 x3) lvl jak w temacie, mam zamiar bic 2 ds + volcanic rod. na dojscie mam stealth ringa. czy taki hunt ma szanse ? i czy bedzie ewentualnie oplacalny ?

Chemik50 26-05-2006 13:15

W.g jesli juz masz isc na necro hunt to na 2x resp (dolny) na poczatku wybij all tzn ds's etc...Przedewszystkim jesli idziesz na okolo 5h huntu to ci sie oplaci tylko zaoaptrz sie w 10 bp hmm or 5 jak wolisz...I some uhs i mana's

Chemik50 27-05-2006 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mixawik
A mnie idioto zabija twój podpis xP C.h.uj a nie H.uj -.-

A czasem nie dostales warna niedosc ze nie na temat to jeszcze nie wiesz o co chodzi...Ile masz lat?? 9...a moze 10??

Midarth 27-05-2006 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Black Lu
chce isc na necro (resp x2 x3) lvl jak w temacie, mam zamiar bic 2 ds + volcanic rod. na dojscie mam stealth ringa. czy taki hunt ma szanse ? i czy bedzie ewentualnie oplacalny ?

Bylem na 33 lvlu sorcem i same hmmy to zupełnie nieoplacalny interes - za mały lvl i mlvl. Z 2-om dsami i wandem of infero jako tako dawałem radę, ale jako że jesteś drudiem to WoI używać nie możesz a z tempest rodem kiepsko będzie, bo zasięg melee. Jeżeli bardzo chcesz iść na necro, to solo Ci się to nie opłaci, najlepiej będzie sprówobać iśc z jakimś palkiem i 2 dsy, słaby rod i bolty powinny likwidować necro dość szybko. Ah i nie zapomnij gfb, bo wbieganie na trójkę necro, to przy hp na 34 lvlu szybka droga do temple. Mam nadzieję, że pomogłem ;]

Bebilon 28-05-2006 00:36

Taktyke na Neco masz w tym linku:
http://tibia.pl/monsters.php?sort=potwor&id=53 ( Nawet nie wiedzialem ze jest tam fotka Vienia i mojego noob pallka :-) )

Walenie poprostu z DS i rozdzki, moze ci duzo nie dac, necro dosyc mocno sie leczy a bys mogl spokojnie bic z rozdzki to sd musza go jakos trapnac co tez jest dozyc trudne przy uzyciu tylko 2 DS. Polecam ci, bys wziol jeszcze jakiegos znajomego sorca albo druida i wybral sie z nim. Good luck

Bebilon~

Thomasi 28-05-2006 00:41

@up

po 1 chyba chodzi o ds a nie sd^^??

po 2 lol 4 dsy:D??to oni tam sienie pomieszcza^^
osobiscie uwazam ze jedyne to niebardoz apsuje to to ze jestes druidem rozdzka ma slaby zasieg:Dale jezeli masz wprawe w biciu necro (albo szybko lapiesz o co chodzi) i nie pojdziesz w godzinach szczytu(chodzi o to ze przy 2-3 necro naraz) dsy pojda za jednym a inny od dupy strony w ciebie bedzie bil wiec troche waste

to powinienes dac rade:]bijac jednego necro dasz rade napewno nawet bez rozdzki:]dsy by go wykonczyly

Ard Carraigh 28-05-2006 00:49

:)

Pomysł z zabraniem znajomego calkiem ciekawy, bynajmniej lepszy niz bicie necro z SD ... cuż ale i tak na tym poziomie tylko przy kosmicznym szczesciu Ci sie opłaci, bo z kolega to doświadczenie i loot trza dzielić ktory pewnie i tak będzie marny :) Ale jak wolisz ;) Ale z różdżki to wogóle kosmos jak dla mnie ... na rooty, a nie necro :P

Bebilon 28-05-2006 00:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomasi
@up

po 1 chyba chodzi o ds a nie sd^^??

po 2 lol 4 dsy:D??to oni tam sienie pomieszcza^^
osobiscie uwazam ze jedyne to niebardoz apsuje to to ze jestes druidem rozdzka ma slaby zasieg:Dale jezeli masz wprawe w biciu necro (albo szybko lapiesz o co chodzi) i nie pojdziesz w godzinach szczytu(chodzi o to ze przy 2-3 necro naraz) dsy pojda za jednym a inny od dupy strony w ciebie bedzie bil wiec troche waste

to powinienes dac rade:]bijac jednego necro dasz rade napewno nawet bez rozdzki:]dsy by go wykonczyly

DS*, dla mnie to wogule jest bzdura polowanie na necro z DS, ja juz wole sobie ew. zrobic jednego DSa do blokowania i nawalac z HMM.... ale on pytal o DS.

Bebi~

Palladyn von hellgate 28-05-2006 01:09

to ja ci cos powiem czego innie nie wywnioskowlai jakie swiat jak no pvp to wes 1 ds + fe pare uh/ih i hmm jak pvp to ds i fd a ds itp mozesz latwo leczyc an pvp mas healin ale on dopiero od 36lv i wes pare gfb na wszelki wypadek i duzo moshromow :D i spokojnie bijesz mysle ze pomoglem :d

Bebilon 28-05-2006 01:12

@up:
To by bylo spore waste z innej strony z tym FE, necro jak by zacozl atakowac necro to juz po nim, bo co? albo bedizesz walic z HMM w necro albo leczyc FE? czy moze sie modlic o to by necro zaczol atakowac spowrotem tego DSa?:P

Beb~

Palladyn von hellgate 28-05-2006 01:34

bebi necro ma malo hp a fe dobrze bije w czlowieka anwet po 120 to w potworka ok 180 ds 100 on z hmm i wor i szybko zabije poztuym jelsi to no pvp to jesli szybko wbije 36 to mas helingiem moze leczyc stoja przy potworkach a najlepiej isc z kolega sorcem i karzdy bierze 1 ds i fe(no pvp) i expicie do woli

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:53.