![]() |
Dziwne pomieszczenie.
http://rapidshare.de/files/21443545/...eroom.PNG.html
Czy ktoś kiedyś był z tym pokoju? Podejrzewam, że chodzi tam o jakiś większy quest. Mógłby się ktoś podzielić informacjami? Jeśli oczywiście ktoś tam kiedyś był. Zacząłem się z kumplem bawić w rozwiązywanie "zagadek" w Tibii i niezmiernie mnie to ciekawi. |
Fajnie, że zamazałeś mapkę ;) Czyżby pod pustynią? Pewnie biblioteka z danymi o desert quescie ;)
@down: dobrze pamietalem :) nie bylem tam od dwoch lat kiedy to robilem deserta po raz pierwszy z ekipa, ktora umiala grac i razem probowalismy rozgryzc tego questa bez spoilerow |
ehh brak mi słów jest to desert quest ... kiedys trzeba było przeczytac ksiązki zeby wiedziec co połozyc w desert quescie teraz kiedy kazdy wie ocb wystarczy wejsc wyjsc ;p
ogólnie jest to biblioteka dot. desert questa ;] @down możliwe bo wszystko ma zamazane na obrazku i nie miałem ochoty zgadywac ;] |
Hmmmmm. Dziwne, bo znalazłem tam wiele książek dotyczących robienia wszelakich mikstur, a o DQ nic tam nie było...
|
To ~~NIE~~ jest biblioteka z informacjami, co trzeba położyć gdzie(to wynika z czegoś innego), tylko jest to zbiór bardzo ciekawych mikstur, przydatnych przy jego rozwiązywaniu...
Pozdro dla Sanerisa;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:46. |