![]() |
Shredderthrower
Co to jest, gdzie to można spotkać? Czy ktoś wie o tym ?
|
Z tego co wiem to można to spotkac przy faraonie (nie wiem ktorym), ale nie da sie tego zniszczyć, to jest coś jak flamethrower i plaguethrower tylko strzela throwing starami (moge sie mylic)
|
To są takie jakby miecze na kijach, które się kręcą i cię leją, ale ty nie możesz ich zabić.
|
up@ ten patyk z ostrzami to deathslicer
|
Ciekawy temat, też chciałbym się o tym dowiedzieć
btw:spotkamy ją przy Omrucu :P( może przy innych faraonach ale wiem że przy Omrucu na 100%) nieda się tego zaatakować ponieważ jest to taka jakby wieża weim że oprócz flamethrower, plaguethrower i shredderthrower występuje jeszcze magicthrower i wali z energy ;) @up, możesz napisać coś gdzie respi się deathslicer?? wiem że w tombach ale dokladniej? i o samym deathslicer możesz coś powiedzieć ;) |
Raczej też nie da się go zabić(jak idą ekipy to go nie biją) wystepuje przy takich jakby klockach w podłodze głęboko w tombach. Poszukaj newsów na tibianews.net. Gdzieś było jak jeden z dreamersów odkrył tego potwroa i dostał niezłe kombo.
|
@up
Był to chyba Vetius ;] A Death~ nie da się zabić :P |
Wydaje mi sie że deathslicer jest w tombie w którym jest Morguthis(Black Water?) ale na 100% nie powiem i z tego co widziałem na filmiku jest jak dla mnie trudnieszy do bloknięcia od demona bo wali niezłe combo..
|
Up
Cytuj:
|
:)
Są popaprane wieżyczki czyli te ~throwery ... strzelajace 3 typami magii o ogromnej sile 50-100, są też te Death~ które poruszają sie po określonych trasach. Obydwie "rzeczy" są niezniszczalne i wystepują po drodze na Faraonów, głównie na niższych poziomach, choc wieżyczki można spotkać bliżej ... miałem niemiłe spotkanie z kilkoma takimi :( Ale cuż bywa, btw. po chu... steczke Ci to "co to jest" ??
|
@up.
Pisząc to miałem nadzieję, że nikt nie bedzie aż tak arogancki w prostym, wręcz banalnym poście. Pytanie "co to jest" zadałem, bo nie wiedziałem co to jest. Jak dotychczas spotkałem się z magicthrower'em, plaguethrower'em i flamethrower'em (czy jak się to pisze ;p ). Dlatego powstał ten post, ponieważ moja wiedza nie obejmowała shredderthrower'a. @all Dziękuję za wyjaśnienia. |
Deathslicer
Magicthrower Plaguethrower Erig.net ma chyba największa bazę danych o potworkach itp., więc najlepiej tam sprawdzaj, jak masz jakieś wątpliwości. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:19. |