![]() |
Grafiki tibijskie taś, taś...
Jak zapewne wszyscy zauważyli dużo osób zaczęło tworzyć grafiki, które można wrzucić do tibia.spr. Nic w tym złego ale przydało by sięto wszystko zebrać do kupy nieprawdaż? Proponuję aby w dziale Twórczość powstało Sub-Forum przeznaczone na te obrazki. Dodatkowo proponuję aby stworzyć tam od razu temat, którego szczegóły objaśniłem tutaj
Można by właściwie przenieść ten temat i go przerobić w celu stworzenia potężnego tematu o nazwie np "Wielka Biblioteka Grafik" czy jakoś tak. Co wy o tym sądzicie? Kto jest na tak niech się dopisze tutaj do listy 1. TAK. |
Jestem za poniewaz to ulatwilo by wyszukiwanie grafik a nie latanie po calym forum
|
3. Tak
Taką grafike trudno znaleść gdy jest rozwalona po całym farum nowy dział sie przyda. :) |
świetny pomysl nareście nietrzeba by szukac jej w gigantycznej liscie tematów tylko wejsc w subforum :))
Jestem na Tak. |
Wielkie GRATZ za pomysł Hegemmon
Rzeczywiście to by ułatwiło wyszukiwanie potrzebnych grafik. Więc... ...JESTEM NA TAK !!!!!! |
Ale petycja... :) Ja na tak :]
|
Oczywiście jestem za TAK! Takie sub-forum rzeczywiścię możę się przydać w niedalekiej przyszłości, może kiedy napłynie ich troszeczkę więcej, teraz jest ich raczej troszkę zbyt mało.
|
Ja jestem za tak.
Mam tylko pytanko. Jak edytować te grafiki tibi? Otwiera je się nawet paintem czy jak? |
Musisz wypakować plik Tibia.spr za pomocą programu Tibia Sprite Editor. Dostaniesz pełno plików *.bmp, które jaknajbardziej można edytować MSPaintem. W temacie który podał Hegemmon jest lista nazw plików jakie mają przedmioty i potwory [ale nie wszystko tam jest, ja na przykład muszę szukać sam rysunka klucza srebrnego]. Dzięki Gniew Mroku.
|
hmm...GRATZ pomyslu wreście nie będzie tak że jedna grafa w zadjęciach jedna w twórczości...itp.
|
Wszyscy to wszyscy:TAK
@SuPeRMAN: Niewiem czy już znalazłeś, ale ma on numer 1060. |
/me jest na tak.
plxthxbye |
tak
tak
|
yes!!
yes yes yes yes yes !!!!!!
ZROBCIE JUZ TE SUB 4UM |
Jestem za
|
oczywiscie ze jestem na tak!!tylko mam jeden problem!!moglby mi ktos powiedziecw czym edytujecie grafiki??bo paint jakos zabardzo sie moim zdaniem nie nadaje!! :/
|
YE! zrealizowano moją ideę :rolleyes: Udało mi się poprowadzić tłumy aby razem ulepszyć forum.
:) Topic jużmożna zamknąć.. no chyba że chce mi ktoś pogratlować (j/k) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:07. |