![]() |
Nowe sprite'y na tibia.de
Hej
Wlasnie w czasie, gdy nie dzialala mi Tibia postanowilem sobie troche poczytac, i na Tibia.de znalazlem bardzo ciekawa rzecz: nowy zestw sprite'ow, czyli rysuneczkow przedstawiajacych przedmioty, potworki itp. Mi sie on bardzo podoba, prosze, opiszcie mi tu swoje wrazenia. Wg mnie czesc rzeczy wyglada teeraz duzo lepiej, np. beho shield nie przypomina juz muchomora, a steel helmet pasuje do psetu. Pozdrawiam |
HMM. Nom, większość zmian wygląda naprawdę nieźle.
Włucznia wygląda wreszcie jak włucznia, a nie zapałka. Parcela wygląda... świetnie. zarombiste bp. chociaż club wygląda bardziej jak jakaś pohodnia. ale za to runy są ten tego, zarombiste, naprawdę wyglądają, jak wyryte w kamieniu. Nom, paru ludzi całkiem nieźle rysuje :) |
Podaje dokladniejszy link do tego - http://tibia.gamigo.de/temple/downlo...rafiken_en.php (jesli chodzi wam o te sprajty) super są nowe runy normalnie jak czionka gutenberga a nie kamyk ze znaczkiem
|
niby wsztstko fajnie
ale czy nowe spr nie maja wplywu na zwiekszenie lag-ow w gierce ?? ?(
|
Cytuj:
B.T.W. Nowe sa chyba lepsze ale zostaje przy starych jeszcze na jakis czas (sentyment). |
:D :D :D
SUPER właśnie zmieniłem sobie wygląd SUUUUPER :D :D :D :D :D |
tez sciaglem. Itemki spoko, ale potwory chyba sie nie zmienily :))
|
beholder sie zminił, reszta potworków bez zmian.
No i kilka nowych layoutów dla graczy - GM/hero lay, Dwarf lay, i jakiś taki dla panienek. |
Ssssuuuuppppeeerrr.
Ale knight przedtem byl lepszy :D |
No wielkie brawa i podziekowania dla tych co stworzyli nowy image itemow. Sa swietne
|
fajnie
wszystko jest fajnie itp. ale beholder wyglada jak bukiet patyków :( a tak pozatym jezeli gracie na swiecie NOVA to jak bedziecie na moltsie to nie wchodzie na szamany bo ktos GS-a zlurował :( jakis NOOB
AHA PRZYPOMINAM O MEGA BATTLE ZONE |
A mi ta strona nie dziala prosze pomozcie lub msg me na gg jestem teraz niewidoczny plzzzzzzzzz
|
:( :( w sumie ta nowa grafa to działać mi nie chce :( . WszystkO luZik SpokO ściągnołem z tibia.de, rozpakowałem do c:/programfiles/tibia/ (tam gdzie mam tibie zainstalowaną... włączam tibie... ENTER GAME, wpisuję log i pass.... i dupa... wyskakuje, że coś tam nie działa :( :( ... Spowrotem wrzucam starą grafę i wszystko wraca do normy :( :( ... nie rozumiem :( :( .
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:06. |