Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowa koszulka! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=78801)

Dr. Omader 28-05-2006 00:32

Nowa koszulka!

Powoli pojawia się w naszym kraju coś, co poważnie może zachwiać potęgę moherowych beretów! Nadchodzi era KRZESŁA!
Tak, tak, dobrze słyszycie! Wszyscy krzesłowi bojówkarze od tej pory mają swój oficjalny strój! Nasz nadworny grafik Titos przygotował specjalną grafikę na koszulki i nie tylko! Można ją zobaczyć tutaj.

Tibia.pl razem z serwisem Powielacz.pl prowadzi sprzedaż koszulek i gadżetów związanych z Tibią. Nasze obecne wzory można zobaczyć tutaj.

Po kliknięciu zostaniecie przeniesieni na stronę Powielacza gdzie będziecie mogli dokonać wyboru, na czym chcecie dany nadruk oraz będziecie mogli złożyć zamówienie.
Do wyboru otrzymujecie duża gamę bardzo dobrej jakości koszulek. Nadruki robione są na koszulkach firmy Fruit of the Loom, która zapewnia trwałość i przyjemne noszenie :)

Ale koszulki to nie wszystko, możesz też umieścić wzór, który Ci się spodobał na podkładce pod mysz, poduszce czy nawet na kalendarzu lub puzzlach!

Pamiętaj o innych, jakiż zdziwiony będzie Twój kolega, gdy obdarujesz go przedmiotem z takim unikalnym nadrukiem! Szok i radość murowane!

Pokaż, kim jesteś, noś dumnie nasze koszulki i pokaż ludziom, iż należysz do kilkuset tysięcznej społeczności Tibijskich graczy z całego świata!

Więcej grafik Titosa możesz zobaczyć tutaj.

ps. Wszystkim, którzy nie rozumieją kawału radzimy wyjść z domu i poszukać swojego poczucia humoru, oraz rozumu. :)

Bebilon 28-05-2006 00:40

No to elegancka koszuleczka ale ja chyba wole poczekac az bedize jakis ladny 3 paskowy dres z logem Tibii, wtedy bede mogl wyjsc spokojnie wyjsc na miasto! - joke -

@ Toplic:

Nienio, serio elegancka, moze sobie sprawie taka :-) A moze ty chcesz mi zrobic prezent?! :)

Bebi~

Recsio 28-05-2006 00:46

Eee... znaczy się, że jak matka mi wyłączy grę, a ja jej odrąbie głowę, to będziecie robić koszulki z siekierami, a ja będę miał wielu fanów? Eh, bardzo mądre, niech wszyscy napie***lają swoje matki krzesłami.

Gromnjir 28-05-2006 00:49

Napis 'tibia.pl' wszystko psuje... moglby byc chociaz mniejszy ;P

Sam pomysl calkiem dobry.

finok 28-05-2006 00:59

Heh fajna, chyba sobie taką sprawię ;). Zastanowie się :D.

Miodojad 28-05-2006 01:15

Ye, teraz pokażemy ludziom tak jak geje (nie zrozumcie mnie żle:D), że jesteśmy dumni, że jesteśmy tibijczykami:D

Wu'Tang 28-05-2006 01:16

No no takiej głupoty na tibia.pl jeszcze nie widzilem... Chyba schodzicie na psy panowie :baby:

Lord Wlodek 28-05-2006 01:21

Najwieksza głupota >.> nawet to smieszne nie jest.Tacy ludzie co atakuja matki krzesłami powinni zostac pod kontrala lekarze a wy jeszce to promujecie

CYA!

Dr. Omader 28-05-2006 01:30

ROTFL!!! Hahaha zastanawialem sie ilu znajdzie sie idiotow co to na powaznie potraktuja. Radze panowie wyjsc z domu i poszukac swojego zgubionego poczucia humoru.

Wu'Tang 28-05-2006 01:45

albo nie........

Ryłek 28-05-2006 01:52

(+matekm) heh: koszulka z napisem: "Tibia.pl: zauwielbiam jeść banany matce z krzesla"

Baroon 28-05-2006 01:54

Nie no jak ja bede chcial grac w Tibie a brat mi sie wtraci to ja w niego bede nożami ciepal ( przynajmniej orginalny pomysł ;) ) krzesło zostawie na Mame :D

Lightpro 28-05-2006 01:59

Ale zlurowaliście biednego gimnazialiste xD
Chłopak pewnie myślał że ma fire sworda a jego matka to ghul xD
A koszulka niezła, sam bym sie z taką wybrał na impreze :D

P.S Ale swojej mamusi bym nie zheadował krzesłem xD :)

Baroon 28-05-2006 02:01

Wida że chłopiec uzył swego krzesła jako SD a może CipSoft zrobi nowego najgorszego Potworka niech nazwie go Mother :D:D:D lub MAMA :D:D

Moto 28-05-2006 02:02

W moich progach, jakbym wyszedl z taka koszulka, lub wogole koszulka z napisem tibia to by mnie zgnoili, wysmiali =]]

Sheriour 28-05-2006 02:22

Dobre xD

Nie no, mnie się pomysł podoba, ale chyba za wcześnie żeby z tego żartować bo wiadomo jacy są polacy... przyjmą to jak np. koszulkę z napisem "Jadę do Belgii po mp3" -.-. Niestety to co inteligente, bądź dowcipne w naszym kraju nie jest dla mas, o nie...

pijopiwnik 28-05-2006 02:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miodojad
Ye, teraz pokażemy ludziom tak jak geje (nie zrozumcie mnie żle:D), że jesteśmy dumni, że jesteśmy tibijczykami:D

chyba n00bami bez mózgu -.-

@topic

co do koszulek, nie podobają mi się - są noobowate i w ogole zallllllllll

jak można zarabiać kase żerująć na ludzkim nieszczęściu i złośliwie żartować z tego ? huh ?

to jest tylko gra !!! ludzie opamiętajcie się !!

takie jest moje zdanie

BYE

Hybryda 28-05-2006 02:45

to juz przesada;/

nawiązanie do tego typa do matce walnął z krzesła;/
ja rozumiem ze mozna sie z tego nabijać itd...ale weźcie se teraz wyobraźcie tego kolesia-idzie sobie po osiedlu...a jego kolesie "będe bronił tibii krzesłem"
i wszyscy polewka z niego;/

bez przesady ludzie bez przesady

Shinjix 28-05-2006 02:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Wlodek
Najwieksza głupota >.> nawet to smieszne nie jest.Tacy ludzie co atakuja matki krzesłami powinni zostac pod kontrala lekarze a wy jeszce to promujecie

CYA!

Oj chlopie, nie wiesz co to ironia, czy sarkazm. Wspolczuje twojemu poczuciu humoru, jest zamkniete gdzies na dnie czaszki...

btw. Dyska w Boleslawcu byla zajebista.

Hybryda 28-05-2006 02:48

ps grać w tibie w moim wieku to obciach,przypał :D
więc nie bede sie obnosił z ta ściera do mycia mojego pieknego kibla ze złota po ulicy :D:cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:58.