![]() |
Nowa koszulka!
Powoli pojawia się w naszym kraju coś, co poważnie może zachwiać potęgę moherowych beretów! Nadchodzi era KRZESŁA!
Tak, tak, dobrze słyszycie! Wszyscy krzesłowi bojówkarze od tej pory mają swój oficjalny strój! Nasz nadworny grafik Titos przygotował specjalną grafikę na koszulki i nie tylko! Można ją zobaczyć tutaj. Tibia.pl razem z serwisem Powielacz.pl prowadzi sprzedaż koszulek i gadżetów związanych z Tibią. Nasze obecne wzory można zobaczyć tutaj. Po kliknięciu zostaniecie przeniesieni na stronę Powielacza gdzie będziecie mogli dokonać wyboru, na czym chcecie dany nadruk oraz będziecie mogli złożyć zamówienie. Do wyboru otrzymujecie duża gamę bardzo dobrej jakości koszulek. Nadruki robione są na koszulkach firmy Fruit of the Loom, która zapewnia trwałość i przyjemne noszenie :) Ale koszulki to nie wszystko, możesz też umieścić wzór, który Ci się spodobał na podkładce pod mysz, poduszce czy nawet na kalendarzu lub puzzlach! Pamiętaj o innych, jakiż zdziwiony będzie Twój kolega, gdy obdarujesz go przedmiotem z takim unikalnym nadrukiem! Szok i radość murowane! Pokaż, kim jesteś, noś dumnie nasze koszulki i pokaż ludziom, iż należysz do kilkuset tysięcznej społeczności Tibijskich graczy z całego świata! Więcej grafik Titosa możesz zobaczyć tutaj. ps. Wszystkim, którzy nie rozumieją kawału radzimy wyjść z domu i poszukać swojego poczucia humoru, oraz rozumu. :) |
No to elegancka koszuleczka ale ja chyba wole poczekac az bedize jakis ladny 3 paskowy dres z logem Tibii, wtedy bede mogl wyjsc spokojnie wyjsc na miasto! - joke -
@ Toplic: Nienio, serio elegancka, moze sobie sprawie taka :-) A moze ty chcesz mi zrobic prezent?! :) Bebi~ |
Eee... znaczy się, że jak matka mi wyłączy grę, a ja jej odrąbie głowę, to będziecie robić koszulki z siekierami, a ja będę miał wielu fanów? Eh, bardzo mądre, niech wszyscy napie***lają swoje matki krzesłami.
|
Napis 'tibia.pl' wszystko psuje... moglby byc chociaz mniejszy ;P
Sam pomysl calkiem dobry. |
Heh fajna, chyba sobie taką sprawię ;). Zastanowie się :D.
|
Ye, teraz pokażemy ludziom tak jak geje (nie zrozumcie mnie żle:D), że jesteśmy dumni, że jesteśmy tibijczykami:D
|
No no takiej głupoty na tibia.pl jeszcze nie widzilem... Chyba schodzicie na psy panowie :baby:
|
Najwieksza głupota >.> nawet to smieszne nie jest.Tacy ludzie co atakuja matki krzesłami powinni zostac pod kontrala lekarze a wy jeszce to promujecie
CYA! |
ROTFL!!! Hahaha zastanawialem sie ilu znajdzie sie idiotow co to na powaznie potraktuja. Radze panowie wyjsc z domu i poszukac swojego zgubionego poczucia humoru.
|
albo nie........
|
(+matekm) heh: koszulka z napisem: "Tibia.pl: zauwielbiam jeść banany matce z krzesla"
|
Nie no jak ja bede chcial grac w Tibie a brat mi sie wtraci to ja w niego bede nożami ciepal ( przynajmniej orginalny pomysł ;) ) krzesło zostawie na Mame :D
|
Ale zlurowaliście biednego gimnazialiste xD
Chłopak pewnie myślał że ma fire sworda a jego matka to ghul xD A koszulka niezła, sam bym sie z taką wybrał na impreze :D P.S Ale swojej mamusi bym nie zheadował krzesłem xD :) |
Wida że chłopiec uzył swego krzesła jako SD a może CipSoft zrobi nowego najgorszego Potworka niech nazwie go Mother :D:D:D lub MAMA :D:D
|
W moich progach, jakbym wyszedl z taka koszulka, lub wogole koszulka z napisem tibia to by mnie zgnoili, wysmiali =]]
|
Dobre xD
Nie no, mnie się pomysł podoba, ale chyba za wcześnie żeby z tego żartować bo wiadomo jacy są polacy... przyjmą to jak np. koszulkę z napisem "Jadę do Belgii po mp3" -.-. Niestety to co inteligente, bądź dowcipne w naszym kraju nie jest dla mas, o nie...
|
Cytuj:
@topic co do koszulek, nie podobają mi się - są noobowate i w ogole zallllllllll jak można zarabiać kase żerująć na ludzkim nieszczęściu i złośliwie żartować z tego ? huh ? to jest tylko gra !!! ludzie opamiętajcie się !! takie jest moje zdanie BYE |
to juz przesada;/
nawiązanie do tego typa do matce walnął z krzesła;/
ja rozumiem ze mozna sie z tego nabijać itd...ale weźcie se teraz wyobraźcie tego kolesia-idzie sobie po osiedlu...a jego kolesie "będe bronił tibii krzesłem" i wszyscy polewka z niego;/ bez przesady ludzie bez przesady |
Cytuj:
btw. Dyska w Boleslawcu byla zajebista. |
ps grać w tibie w moim wieku to obciach,przypał :D
więc nie bede sie obnosił z ta ściera do mycia mojego pieknego kibla ze złota po ulicy :D:cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:58. |