Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Grafiki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=37)
-   -   omg sword! +18 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=78807)

limenu 28-05-2006 02:13

omg sword! +18

http://images2.fotosik.pl/73/d398a3708e656821med.jpg

by bylo jasne, jestem bytem leniwym, porysowalem se wieczorkiem (dzisiaj dokladnie o 22 sobie porobilem) i naprawde nie mam ochoty poprawiac jej cycow, robic cesarke na brzuchu albo wyginac paluchy na lapach :P

poprostu wystawilem bo mi sie nudzi i ostatnio nie mialem okazji wpisac tematu o glupim tytule ^^

endżoj

http://images2.fotosik.pl/78/0d977b94778aa90a.jpg
Nowa, troche bardziej dopracowana boginii :3

Blacko 28-05-2006 02:32

Mimo,że to rysunek,bardziej przypomina pixelart ;) Trochę nudny, ciut zbyt wygładzony. Przydałoby się tu i ówdzie postawić jakąś mocniejszą krechę. Podoba mi się za to sama koncepcja postaci, jak zwykle zresztą w twoich rysunkach ;)

limenu 28-05-2006 12:51

moje subtelne, lecz widoczne kreski zostaly zwalone przez skaner ;p. Ich pozostalosi widac na cielsku tego wezopodobnego stwora :P

Trenei 28-05-2006 14:39

Fajne. Twoja odpowiedz w pierwszym poscie mnie rozsmieszyła. Wszystko ładnie a tu "Cyców" Nie no ale obrazek good.

Randlemen 28-05-2006 16:09

Bardzo ładny rysunek. Podoba mi się że jeszcze ludzie mają pomysły na nowe kreatury;)

caveki 29-05-2006 20:46

Wd. mnie mash talent, tylko trzeba go umiejętnie rozwijać. Wypowiadam się jako "rysownik". Dobrze ci radzę poczwicz sobie rysowanie różnych części ciała w powiększeniu, to pomoże ci w "dodawaniu twoim rysunką życia", ze mną terz tak było ;]

bryndii 29-05-2006 23:53

caveki > szczerze jestem ogromnie ciekaw Twoich prac :P

PinGOnE 30-05-2006 07:03

@caveki

... ... ... . Dlugo myslalem co odpowiedziec, bo jak przeczytalem to troche mi oko zbielalo ... Albo daaaaaawno nie byles na forum, albo nigdy nie spotkales sie nigdy wczesniej z pracami lima (co byloby dziwne)

Tak samo jak bryndii chcialbym (BARDZO) zobaczyc Twoje prace skoro pouczasz kogos takiego jak lim :P

(NIE! Wcale sie nie podlizuje ... bo nie mam po co. Poprostu zawsze podobaly mi sie prace limenu)

Virusmaxi 30-05-2006 07:28

@Randlemen

Nowe kreatury? przecież to jest serpento-podobne :/

@topic
No, te palce wyglądają beznadziejnie :D

limenu 30-05-2006 18:54

nie ma co kryc, palce sa beznadziejne ^^. Ale to da sie dopracowac.

@Virusmaxi

nie znam tego stwora, masz jakies foty albo co? Poogladal bym sobie.

@Caveki

aaa.. taak... ehe..

@all

gdzie sie podziala moja kultura? ^^'
Dziekuje za komentarze.

Shanhaevel 30-05-2006 19:11

Popraw palce, wyczyść szkic, daj na digart. :P

Eileen 30-05-2006 23:15

Limenu!
Nupie jeden, ty się na mnie obraziłeś. Nie wybaczę ci tego ;P.
I jak zawsze mogę pozazdrościć tobie i powiedzieć, że nieźle się uśmiałam widząc takie teksty:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez caveki
Wd. mnie mash talent, tylko trzeba go umiejętnie rozwijać. Wypowiadam się jako "rysownik". Dobrze ci radzę poczwicz sobie rysowanie różnych części ciała w powiększeniu, to pomoże ci w "dodawaniu twoim rysunką życia", ze mną terz tak było ;]

No i tak ogólnie przyszłam się z wami posprzeczać, bo to co wam nie pasi mi się podoba - wedle mnie te paluszki dodają jej nieco uroku. No... Oczywiście w sensie jakim widzi to limenu (taaa... ja pamiętam te opisy broni, ot co :D) . I ogólnie rzecz biorąc chętnie widziałabym ten rysunek nieco mocniej skontrastowany, ale to już w zależności od gustu oglądającego. I ogólnie na obrazku to co zawsze - drapieżna pani o nieco... hmm... jakby to ująć? Mi zawsze jakoś te twoje obrazki przypominały wizje obcych - wielkich, wysokich i długaśnych zielonych ludków, chudych, z wyraźnie zarysowanymi żebrami. Ale taki już twój urok. I tak jak mówił Blacko - brakuje tu jakiegoś wybitnie wyrózniającego się elementu, czegoś "mocniejszego". No, ale chyba nie muszę mówić, że ja bym zapewne czegoś takiego nie narysowała, także na moją paplaninę proszę brać poprawkę ;).

To tyle (?)

PinGOnE 30-05-2006 23:20

@up
Ze mna posprzeczać? Widocznie mnie zle zrozumiałaś ^^ Ja tak samo jak i Ty jestem jak najbardziej za pracą limenu, a te palce mi wcale nie przeszkadzaja ... moze nawet daja "coś" do pracy :P

Eileen 30-05-2006 23:53

@up
Gdzieś zaszło nieporozumienie, ale wolę tego nie rozstrzygać w momencie, kiedy przed oczyma majaczy mi już obraz mojego łóżka :D. No i nie pisałam o tobie, ale o ile mnie pamięć nie myli kilku osobom przeszkadzały "paluszki". Bądź co bądź swoje wiemy:

Limenu, my cię lubimy (dręczyć) i twoje obrazki też... ^^

Majines 31-05-2006 15:47

Słabe. Ty jesteś słaby. Praca jest słaba. Wogóle wszystko co twoje jest słabe.

Shanhaevel 31-05-2006 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Majin Vegeta
Słabe. Ty jesteś słaby. Praca jest słaba. Wogóle wszystko co twoje jest słabe.

A ty śmierdzisz rybą Majin, nopie jeden. :)

Virusmaxi 01-06-2006 07:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez limenu
nie ma co kryc, palce sa beznadziejne ^^. Ale to da sie dopracowac.

@Virusmaxi

nie znam tego stwora, masz jakies foty albo co? Poogladal bym sobie.

Yyy... w Tibii?

Albo w dziale potwory, pomiędzy Grorlamem A dragon lodrem jest Serpent spawn:P

Blacko 02-06-2006 02:03

E tam, gdzie temu tu do serpent spawna :P Na dobrą sprawę do wszystkiego możesz się przyczepić "że jest do czegoś podobne"...

limenu 02-06-2006 19:53

Oo'

To TY dopiero masz wyobraznie. Ten waz oplata jej ciala o nie jest jej integralna czescia, tylko zawsze trwajacym przy niej pupilkiem.. no przeciez jak by mial wychodzic z jej tulowia, skoro im wyzej, tym bardziej sie zmniejsza ogon?

Cala reszta dla mnie jest niepodobna.

limenu 04-06-2006 19:53

Hehe, dubleposting jest fajny :3

A tak powaznie, to dodalem nowa pracke w 1 poscie ;]...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:20.