![]() |
omg sword! +18
http://images2.fotosik.pl/73/d398a3708e656821med.jpg
by bylo jasne, jestem bytem leniwym, porysowalem se wieczorkiem (dzisiaj dokladnie o 22 sobie porobilem) i naprawde nie mam ochoty poprawiac jej cycow, robic cesarke na brzuchu albo wyginac paluchy na lapach :P poprostu wystawilem bo mi sie nudzi i ostatnio nie mialem okazji wpisac tematu o glupim tytule ^^ endżoj http://images2.fotosik.pl/78/0d977b94778aa90a.jpg Nowa, troche bardziej dopracowana boginii :3 |
Mimo,że to rysunek,bardziej przypomina pixelart ;) Trochę nudny, ciut zbyt wygładzony. Przydałoby się tu i ówdzie postawić jakąś mocniejszą krechę. Podoba mi się za to sama koncepcja postaci, jak zwykle zresztą w twoich rysunkach ;)
|
moje subtelne, lecz widoczne kreski zostaly zwalone przez skaner ;p. Ich pozostalosi widac na cielsku tego wezopodobnego stwora :P
|
Fajne. Twoja odpowiedz w pierwszym poscie mnie rozsmieszyła. Wszystko ładnie a tu "Cyców" Nie no ale obrazek good.
|
Bardzo ładny rysunek. Podoba mi się że jeszcze ludzie mają pomysły na nowe kreatury;)
|
Wd. mnie mash talent, tylko trzeba go umiejętnie rozwijać. Wypowiadam się jako "rysownik". Dobrze ci radzę poczwicz sobie rysowanie różnych części ciała w powiększeniu, to pomoże ci w "dodawaniu twoim rysunką życia", ze mną terz tak było ;]
|
caveki > szczerze jestem ogromnie ciekaw Twoich prac :P
|
@caveki
... ... ... . Dlugo myslalem co odpowiedziec, bo jak przeczytalem to troche mi oko zbielalo ... Albo daaaaaawno nie byles na forum, albo nigdy nie spotkales sie nigdy wczesniej z pracami lima (co byloby dziwne) Tak samo jak bryndii chcialbym (BARDZO) zobaczyc Twoje prace skoro pouczasz kogos takiego jak lim :P (NIE! Wcale sie nie podlizuje ... bo nie mam po co. Poprostu zawsze podobaly mi sie prace limenu) |
@Randlemen
Nowe kreatury? przecież to jest serpento-podobne :/ @topic No, te palce wyglądają beznadziejnie :D |
nie ma co kryc, palce sa beznadziejne ^^. Ale to da sie dopracowac.
@Virusmaxi nie znam tego stwora, masz jakies foty albo co? Poogladal bym sobie. @Caveki aaa.. taak... ehe.. @all gdzie sie podziala moja kultura? ^^' Dziekuje za komentarze. |
Popraw palce, wyczyść szkic, daj na digart. :P
|
Limenu!
Nupie jeden, ty się na mnie obraziłeś. Nie wybaczę ci tego ;P. I jak zawsze mogę pozazdrościć tobie i powiedzieć, że nieźle się uśmiałam widząc takie teksty: Cytuj:
To tyle (?) |
@up
Ze mna posprzeczać? Widocznie mnie zle zrozumiałaś ^^ Ja tak samo jak i Ty jestem jak najbardziej za pracą limenu, a te palce mi wcale nie przeszkadzaja ... moze nawet daja "coś" do pracy :P |
@up
Gdzieś zaszło nieporozumienie, ale wolę tego nie rozstrzygać w momencie, kiedy przed oczyma majaczy mi już obraz mojego łóżka :D. No i nie pisałam o tobie, ale o ile mnie pamięć nie myli kilku osobom przeszkadzały "paluszki". Bądź co bądź swoje wiemy: Limenu, my cię lubimy (dręczyć) i twoje obrazki też... ^^ |
Słabe. Ty jesteś słaby. Praca jest słaba. Wogóle wszystko co twoje jest słabe.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Albo w dziale potwory, pomiędzy Grorlamem A dragon lodrem jest Serpent spawn:P |
E tam, gdzie temu tu do serpent spawna :P Na dobrą sprawę do wszystkiego możesz się przyczepić "że jest do czegoś podobne"...
|
Oo'
To TY dopiero masz wyobraznie. Ten waz oplata jej ciala o nie jest jej integralna czescia, tylko zawsze trwajacym przy niej pupilkiem.. no przeciez jak by mial wychodzic z jej tulowia, skoro im wyzej, tym bardziej sie zmniejsza ogon? Cala reszta dla mnie jest niepodobna. |
Hehe, dubleposting jest fajny :3
A tak powaznie, to dodalem nowa pracke w 1 poscie ;]... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:20. |