Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Botter owned (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=78808)

Tibicam hacker 28-05-2006 03:33

Botter owned

ftp://fuck-it.no-ip.info/filmy/

Dlatego właśnie nie powinniście używać bootów i posiadać dobrego fajerłala :)

-=RaR=- 28-05-2006 08:29

Wydaje mi sie ze to keyloger ale prosze aby ktos przeskanowal...... (zalozyciel tematu dolaczyl do forum dzisiaj i ten jego nick -.-)

Kamchal 28-05-2006 10:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=RaR=-
Wydaje mi sie ze to keyloger ale prosze aby ktos przeskanowal...... (zalozyciel tematu dolaczyl do forum dzisiaj i ten jego nick -.-)

A tobie ciezko dupe ruszyc i samemu zeskanowac? Jak sie boisz to nie oglądaj - proste

@topic
Tibicam hacker - fajny ten filmik co dales w innym poscie o kaczynskim ;p

Etoric 28-05-2006 11:42

Cytuj:

nub-.- dla ciebie przez ostatnie 20 postow polowa filmow to hax0ry..a jak nie umiesz skanowac to zamknij pyszczek.

Marczio 28-05-2006 11:45

Cytuj:

no nick o niczym nie mowi a ty moglbys sam go zeskanowac, boze co za narod

Anvortis 28-05-2006 13:20

Cytuj:

Koles idz sie leczyc ty wszedzie widzisz loogery !

Crucio 28-05-2006 15:55

Cytuj:

Kurwa, w co drugim temacie z filmem widze towj post.Kazdy jest taki sam :
'Plxxxxxxx scaaannnn plxxx'
Dla mnie jestes idiota.Sam skanuj.Nawet w regulaminie jest napisane zeby NIE PROSIC O SKAN !

Wojtas_Smieciarz 28-05-2006 18:37

Z chęcia chciałbym obejrzeć ten film, lecz nie moge jakos z tego linka go ściągnąć więc bardzo bym prosil o wrzucenie tego filmu na rapidshare.. lub megaupload :)

Kleszczu 28-05-2006 18:41

A dla mnie wszyscy jestescie debilami nabijajacymi posty... zamiast krytykowac film krytykujecie jakiegos faceta co jest przewrazliwiony i sie nie dziwie bo wystaczy troche sie cofnac i tylko tematy kasowane "powód: keyloger"
Apropo filmu mi nie chce sie wczytac....;(

Litawor 29-05-2006 00:19

Czy gdyby ta osoba była hakerem, to nazwałaby się "Tibicam hacker"?

Kamchal 29-05-2006 08:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Litawor

mądre ;) Ja gdybym był hakerem to bym załozył nicka "puszek okruszek" o!:creature:

Ostra-paladynka 29-05-2006 14:17

niby nie logger ale ten ftp ma jakiegos outdora... wiec nie polecam sciagania tego filmu...

VelLavolta 29-05-2006 17:14

Wszyscy macie najeb*** mam i ja! :baby:

Wiecie co, ja myśle tak:
on pomyślał, że my pomyślimy, że on pomyślał, że my pomyślimy, że ten nick jest specjalnie napisany ale tak naprawde nie jest bo on oznacza że link prowadzi do tajnego przejscia przez galaktyke to całkiem innego świata :confused:

Lasooch 29-05-2006 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VelLavolta
Wszyscy macie nauwielbiam jeść banany*** mam i ja! :baby:

Wiecie co, ja myśle tak:
on pomyślał, że my pomyślimy, że on pomyślał, że my pomyślimy, że ten nick jest specjalnie napisany ale tak naprawde nie jest bo on oznacza że link prowadzi do tajnego przejscia przez galaktyke to całkiem innego świata :confused:

Te zryciuchy chyba miały symulować podpis. Ale nie wyszło :(

A jeśli tak myślisz, jak napisałeś, to ja Ci współczuję, bo ja myślę prościej... i mi wystarcza. I się nie gubię ^^

@RaR - weź sam zeskanuj, jak Ci zależy, i nie bluzgaj, że KL, dopóki nie jest format ***** albo inny *****.

VelLavolta 29-05-2006 21:47

Takie lekkie jajo :confused:

Hugo 30-05-2006 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Litawor

widac, ze psyhologiem to nie zostaniesz jak podrosniesz.

z takim IQ to bedziesz chyba kopac doły na budowach <lol>

Mogl sie nazwac inaczej, zeby nie bylo to podejrzane.
Mogl sie nazwac tak, zeby ludzie z niskim IQ pomysleli dokladnie tak jak ty, sciagneli film i mieli keyloga na kompie.

KEYLOGG - nie polecam sciagac :)

Always hunted 30-05-2006 17:58

ej, nie besztajcie chłopaka że prosi o skan, dzisiaj keyloggery są wszędzie. Nawet w filmach *.rec . Jeden z moich znajomych zrobił działający film *.rec z keyloggerem, i żaden antywir nie wykrył keyloga. Alem się zdziwił kiedy dostałem na maila własne haslo i acc następnego dnia...

Etoric 30-05-2006 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Always hunted
ej, nie besztajcie chłopaka że prosi o skan, dzisiaj keyloggery są wszędzie. Nawet w filmach *.rec . Jeden z moich znajomych zrobił działający film *.rec z keyloggerem, i żaden antywir nie wykrył keyloga. Alem się zdziwił kiedy dostałem na maila własne haslo i acc następnego dnia...

no to sam nie moze przeskanowac?:/
http://virusscan.jotti.org/
albo zainstalowac jakiegos antywira..

Litawor 31-05-2006 01:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hugo
widac, ze psyhologiem to nie zostaniesz jak podrosniesz.

z takim IQ to bedziesz chyba kopac doły na budowach <lol>

Mogl sie nazwac inaczej, zeby nie bylo to podejrzane.
Mogl sie nazwac tak, zeby ludzie z niskim IQ pomysleli dokladnie tak jak ty, sciagneli film i mieli keyloga na kompie.

KEYLOGG - nie polecam sciagac :)

Za to tobie gratuluję inteligencji i życzę udanej kariery psychologa.

Tibicam hacker 31-05-2006 02:46

Cytuj:

Nawet w filmach *.rec . Jeden z moich znajomych zrobił działający film *.rec z keyloggerem, i żaden antywir nie wykrył keyloga. Alem się zdziwił kiedy dostałem na maila własne haslo i acc następnego dnia...
chce zobaczyć ten plik.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:37.