![]() |
Smierc Seromontisa
May 28 2006, 11:43:40 CET Killed at Level 256 by Weird sonic
and by Mozani Dzisiaj padl najlepszy polak Seromontis stracil 2 lvl wie ktos o co poszlo ? |
Cytuj:
Tak? Ja też kiedyś padłem i straciłem 2 lvle, i nikt o tym na forum nie pisał. Każdemu się zdarzy paść. PS. Wiesz co to kropka i przecinek? Poszukać też nie łaska? http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1247412 |
Dokładnie jeszcze nie wiem, ale domyślam się że poszło o niedokończone sprawy czyli ostatnią wojne VO - DM. Jak powiedział na forum Gamle Tyrus "To dla tych, którzy śmiali się za pierwszym razem". Chodzi pewnie o film z OF. Może niech się wypowie ktoś kto wie lepiej. Tylko prosze o konkretne wypowiedzi bo zaraz zlecą się noobki z krzykiem "SERO PADŁ !!11!!oneone!1!" i zabiją ten temat
|
Cytuj:
|
Załóżcie jeszcze jego fanklub.
@topic I co z tego? |
Ehh polacy to jednak mają słabe uhboty :<
http://chuk.no-ip.org/otserv/serodied.jpg |
@Frapp~
moze on padl dlatego ze jest uczciwy i nie uzywa uh botow itp -.-? @Topic kurde no lipa :( szkoda bo moze przez to go ktos wyprzedzic ;( |
Cytuj:
|
to ci wszyscy widoczni na zdjeciu go lali? omg niezly trap, widac ktos go nie lubi :D
|
Cytuj:
,,eternal oblivion", ,,seromontis", tibia to wasze całe życie, go go. ! -.- Widzę, że strasznie was to jara, jak ktoś padł. |
Cytuj:
|
Nikt z tego forum z takiego trapa by nie wyszedl...
|
Padł to padł...ale po co z tego robic jakies wielkie wydarzenie ? Wsumie stracil te 2 lvle...ale odrobi sie :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
W sumie to sie nie dziwie, ze Sero~ byl pewny siebie, tylko dziwie sie jak mogl zginac... ;o |
A i panowie kotrzy go strapowali zrobili to niezgodnie z regulami tibii, szkoda ze gma nie bylo bo yb ban byl. od tego update nie mozna przecez zarzucac sie parcelami
|
ale na czym on padl ....:confused: 119 ms i 127rp przeciez to pare exori ^^
|
Oddajmy honor poległemu i zjednoczmy się we wspólnym bólu :p . Serek i tak jest najlepszy (z Polaków) nawet jeśli miałby paść raz czy dwa...
|
@zoom
LOL Dobrze , że padł . Jednego Polaczka mniej :D , powinien też dostać bana za Sharowanie. Pozdrawiam Sowa. |
Cytuj:
Nigdy nie mozna bylo zarzucac sie parcelami , garnkami itp. :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:38. |