![]() |
Thoria 'battle' 29.05.2006
Oto filmik do dzisiejszego 'battle'...niestety pozno zlaczylem cam i nie wiele widac ale zawsze :P.W kazdym razie zrobili mass loga zaczeli bic nas..i tak to sie skonczylo xD
Link: http://rapidshare.de/files/21687053/War.rec.html Widac tylko jak padl Magnifiqus,wczesniej padl Feawyn :) |
W zasadzie to mogliście się troche bardziej wysilić, ale gratz :P
|
Cytuj:
|
Szybka akcja ^^ i good:PP
|
Czemu wyskakuje mi Debug? Pisze że coś z Containerem jest nie tak. Ja sie w sprite'ach nie bawie wiec nie wiem o co chodzi :/
|
no poprostu czyste owned chlopak nie mial najmniejszych szans chyba ze uciekalby za veno ale i tak watpie w jego mozliwosci ucieczki.
GZ |
Cytuj:
Nowy aimbot na 7.7 masz już? Bez niego to jesteś tylko uh makerem :) Bye nooblet |
...
Lotar nie podoba ci sie to nie komentuj,a nie cisniesz ze mam aim bota..widziales? udowodnisz mi ?..nie BO NIE UZYWAM.A ty czemu z thorii uciekles? bo kupiles new chara?
I kto tu jest nooblet... |
Cytuj:
Na Forum wyraża się swoją opinie zarówno te dobre i tą złe. A co do filmu to lubie wszystkie twoje filmy , przynajmniej nie zamulają:> Pozdrawiam Sowa. |
Filmik mu sie nie podoba to jego sprawa ale niech nie oskarza o aim bota ktorego nie uzywam
|
Cytuj:
A twój txt z kupowaniem chara to naprawde trafiony lol.Gz tak solidnych argumentów w walce na forum.Powodzenia kid. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:05. |