Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Szukam Grafików i osób znających się na php, w celu zbudowania peofesjonalnej witryny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=79044)

Vesper Drago 29-05-2006 20:36

Szukam Grafików i osób znających się na php, w celu zbudowania peofesjonalnej witryny

Chyba dobry dział :D

Otóż zacznę tak , posiadam domene programy.com , mam moim zdaniem duży serwer (7 gb) oraz limit transferu 250 GB Miesiecznie, chciałbym zbudować stronę z darmowymi aplikacjami itp. potrzebuje do tego kogoś kto się zna na php , bo zbudować stronę to nie problem jeżeli chodzi o mnie , ale gorze jeśli chodzi o skrypty do tej strony , wszystkich zainteresowanych prosiłbym o kontakt pod numerem gg 6376171.

p.l 29-05-2006 20:54

lame, a znasz jakiś sposób na budowanie strony bez skryptów?

Poza tym jestem ciekaw skąd weźmiesz te darmowe aplikacje ...

Dark Sven 29-05-2006 22:39

Cytuj:

Poza tym jestem ciekaw skąd weźmiesz te darmowe aplikacje ...
Kazza, Emule inne strony... jakiś ty nie domyślny;)

@top
Nie wiem komu by się chciało się siedzieć nad stroną tylko dla satysfakcji.Moim zdaniem tak łatwo ich nie znajdziesz. Ale to odczucie lenia:D

hoomik 29-05-2006 22:46

Cytuj:

Kazza, Emule inne strony... jakiś ty nie domyślny
dziwne, bo ja zawsze myslalem ze darmowe programy maja swoj download na official site'ach... a btw, mamy XXI wiek, Kazaa to przezytek czasow zamierzchlych.

Dark Sven 29-05-2006 22:52

Cytuj:

darmowe programy maja swoj download na official site'ach
O rly? To jak będą darmowe programy z off sitow to naprawde POWODZENIA*
Cytuj:

Kazaa to przezytek
Oy, przykład, ja tam nie ściągam i nie znam tych programow.

*Oczywiście zależy jak zinterpretowało się słowo "darmowe"
Bo ja jako, że je skądś sciągnie, zcrakuje czy coś i da.

Kele 29-05-2006 23:30

@up
A wiesz że takie "hop siup, sciagne crackne poużywam" to jest piractwo? Bardzo bym się smiał gdyby w czasie np twoich kolonii badz innego wyjazdu wbila sie inspekcja i popatrzyla co masz na pc :)

Dark polo 30-05-2006 00:13

350zł i mogę posiedzieć nad tą stroną....
Jeżeli o mnie chodzi to wiem, że to drogo, ale nikt Ci nie zrobi profesjonalnego serwisu za darmo.

jeżeli cena Cie satysfakcjonuje zapraszam na PW.

Pozdrawiam

Ps. Tak, znam się na tym...

Karlos 30-05-2006 07:07

Ja tez sie znam i sie nie chwale.
A takiego naprawde rozbudowanego serwisu dla programow nikt Ci za darmo nie zrobi. Oczywiscie trv evil strona to jakis kod i posciagane darmowe skrypty downloadu i gallerii prawda?

Vanhelsen 30-05-2006 07:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark polo
350zł i mogę posiedzieć nad tą stroną.... [...]

Prosto z mostu bez owijania w bawełnę ;) i like it :)

Co do pomysłu, to juz są takie stronki i trudno będzie z nimi konkuować (np: dobreprogramy.pl) bo i w czym? ;)
aVe

Matek 30-05-2006 08:18

A gdybys poszukal zobaczylbys, ze jest masa serwisow CMS za free. Ja polecam joomle - testuje w tym momecie i spisuje sie swietnie.

jastr 30-05-2006 09:56

@up fakt ja jade na md pro i też chwale :P
Stronki warez (bo chyba taką chcesz zrobić) raczej długo się nie trzymają. Poza tym 7 giga to nie za wiele jak na warez (no chyba że myślisz o ftp na oddzielnym serwerze) radzę spróbować CMSa jakiegoś na początek i jak się spodoba i przyjmie to komuś zapłać (np ten pan wyżej)

Vesper Drago 30-05-2006 11:57

Wiesz do robienia profersjonalnego portalu trzeba kasy i ludzi a nie na cmsie , bo tam nie wjebiesz skryptów o ile dobrze wiem

Matek 30-05-2006 12:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vesper Drago
Wiesz do robienia profersjonalnego portalu trzeba kasy i ludzi a nie na cmsie , bo tam nie wuwielbiam jeść bananyiesz skryptów o ile dobrze wiem

Jak to nie? Jasne, ze mozna. Pozatym jestem na 100%, ze ty sam i kilku ziomnkow zebranych "z ulicy" nie zrobicie czegos lepszego. Dlatego dalem wam rade.

Dark Sven 30-05-2006 17:55

Cytuj:

Oy, przykład, ja tam nie ściągam i nie znam tych programow.
Tiaaaa... >.>
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kele
@up
A wiesz że takie "hop siup, sciagne crackne poużywam" to jest piractwo? Bardzo bym się smiał gdyby w czasie np twoich kolonii badz innego wyjazdu wbila sie inspekcja i popatrzyla co masz na pc :)

Wiesz ja podawałem tylko propozycje(tak właściwie to domysł). Ale i tak bez nakazu mogą mi gófffno zrobić.
Na moim Pc. są dokumenty mamy. Tibia, Americas army, maple story, jakieś głupie mini gierki typu Lf.I nic więcej.Muza? Radyjka słucham :P

Matek 30-05-2006 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__
Ale i tak bez nakazu mogą mi gófffno zrobić.

Blad. Umundurowany policjant ma prawo przeszukac dom jezeli przypuszcza, ze przed uzyskaniem nakazu dowody obciazajace moga zostac zniszczone. Robi to wtedy za okazaniem legitki w pelnoletniego mieszkanca domu. Malo tego: w rpzypadku znalezienia czegokolwiek, co moze byc dowodem w sprawie moze to zarekwirowac za pokwitowaniem. Jednak nakaz musi dostarczyc w ciagu 14 dni od mometu dokonania przeszukania.

Kele 30-05-2006 18:15

Cytuj:

Wiesz ja podawałem tylko propozycje(tak właściwie to domysł). Ale i tak bez nakazu mogą mi gófffno zrobić.
Na moim Pc. są dokumenty mamy. Tibia, Americas army, maple story, jakieś głupie mini gierki typu Lf.I nic więcej.Muza? Radyjka słucham :P

No widze, że swięty to jesteś strasznie. Na 100% znalazłoby się coś nielegalnego na twoim komputerze, chociażby Windows, no chyba, że masz oryginalnego... A mam jeszcze jedno zapytanie, czy aby napewno twoi rodzicie upominali by się tak usilnie o nakaz? Nastepną rzecza jest to, ze wątpie czy nawet gdybyś ty był w domu to poprosiłbyś o ten papierek, bo znając życie byś miał pełno, jak ty to ująłeś "gófffna" w gaciach.

Dark Sven 30-05-2006 22:12

Cytuj:

No widze, że swięty to jesteś strasznie. Na 100% znalazłoby się coś nielegalnego na twoim komputerze, chociażby Windows, no chyba, że masz oryginalnego...
A no mam
Cytuj:

A mam jeszcze jedno zapytanie, czy aby napewno twoi rodzicie upominali by się tak usilnie o nakaz?[/
Nie znasz moich rodziców. Poza tym mało jest na świecie złodzieji?
Cytuj:

Nastepną rzecza jest to, ze wątpie czy nawet gdybyś ty był w domu to poprosiłbyś o ten papierek
Cytuj:

Robi to wtedy za okazaniem legitki w pelnoletniego mieszkanca domu.
Nie jestem pełnoletni.Gdybym był sam ,by nie wlazł. Gdy byłaby rodzinka ja nie miałbym nic do gadania.
Cytuj:

Blad. Umundurowany policjant ma prawo przeszukac dom jezeli przypuszcza, ze przed uzyskaniem nakazu dowody obciazajace moga zostac zniszczone
No, może. Pytałem się taty i stwierdził to co ja. Bez nakazu nic nie zrobi.

Vanhelsen 30-05-2006 22:38

@up: znajomemu gkolegi w klasie zrobili najazd na chatę bez żadnego cackania, stuk z rana w drzwi - nakazik w łapę i nawet nie zdąrzył zobaczyć co to za papier a ci już kopma mieli w łapkach. A potem poleciało 700 za winshita i 3pln za każdą mp3'jkę... Razem wyszło parę tysięcy... Oni nie przyjdą do ciebie i nie wylecą ci z tekstem "Jutro koło 15 będziemy u państwa z nakazem" tylko odrazu nakaz w łapki i kopm do wozu....
Cytuj:

Nie jestem pełnoletni.Gdybym był sam ,by nie wlazł. Gdy byłaby rodzinka ja nie miałbym nic do gadania.
Gdybys był zam to ty byś tym bardziej nie miał nic do gadania. Sprawa wygląda tak, że to co na papierze to nie zawsze w życiu i na odwrót.

Dark Sven 30-05-2006 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok
nakazik w łapę i...

I jeśli jest nakaz to nic nie mówie. Chodzi mi o to ,że bez nakazu gdyby taka akcja sie zdarzyła moja rodzina (bo nie mowie ze ja ) zgłosiłaby włamanie. Jeśi bym się dowiedział (mówie jako ja czyli PRZEDSTAWICIEL rodziny) na komendzie ze jest taki papier to nic nie zrobie.
Jest nakaz, nie ma problemu.

Ghost Nieudany 30-05-2006 23:16

Cytuj:

O rly? To jak będą darmowe programy z off sitow to naprawde POWODZENIA*

SourceForge.net i inne strony poświęcone darmowym programom open source.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek
Malo tego: w rpzypadku znalezienia czegokolwiek, co moze byc dowodem w sprawie moze to zarekwirowac za pokwitowaniem. Jednak nakaz musi dostarczyc w ciagu 14 dni od mometu dokonania przeszukania.

Aczkolwiek, policjant nie ma prawa do interwencji siłowej - po takim numerze ląduje w dyscyplinarce, a wszelkie znalezione dowody nie będą nawet brane pod uwagę.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:55.