![]() |
Szukam Grafików i osób znających się na php, w celu zbudowania peofesjonalnej witryny
Chyba dobry dział :D
Otóż zacznę tak , posiadam domene programy.com , mam moim zdaniem duży serwer (7 gb) oraz limit transferu 250 GB Miesiecznie, chciałbym zbudować stronę z darmowymi aplikacjami itp. potrzebuje do tego kogoś kto się zna na php , bo zbudować stronę to nie problem jeżeli chodzi o mnie , ale gorze jeśli chodzi o skrypty do tej strony , wszystkich zainteresowanych prosiłbym o kontakt pod numerem gg 6376171. |
lame, a znasz jakiś sposób na budowanie strony bez skryptów?
Poza tym jestem ciekaw skąd weźmiesz te darmowe aplikacje ... |
Cytuj:
@top Nie wiem komu by się chciało się siedzieć nad stroną tylko dla satysfakcji.Moim zdaniem tak łatwo ich nie znajdziesz. Ale to odczucie lenia:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
*Oczywiście zależy jak zinterpretowało się słowo "darmowe" Bo ja jako, że je skądś sciągnie, zcrakuje czy coś i da. |
@up
A wiesz że takie "hop siup, sciagne crackne poużywam" to jest piractwo? Bardzo bym się smiał gdyby w czasie np twoich kolonii badz innego wyjazdu wbila sie inspekcja i popatrzyla co masz na pc :) |
350zł i mogę posiedzieć nad tą stroną....
Jeżeli o mnie chodzi to wiem, że to drogo, ale nikt Ci nie zrobi profesjonalnego serwisu za darmo. jeżeli cena Cie satysfakcjonuje zapraszam na PW. Pozdrawiam Ps. Tak, znam się na tym... |
Ja tez sie znam i sie nie chwale.
A takiego naprawde rozbudowanego serwisu dla programow nikt Ci za darmo nie zrobi. Oczywiscie trv evil strona to jakis kod i posciagane darmowe skrypty downloadu i gallerii prawda? |
Cytuj:
Co do pomysłu, to juz są takie stronki i trudno będzie z nimi konkuować (np: dobreprogramy.pl) bo i w czym? ;) aVe |
A gdybys poszukal zobaczylbys, ze jest masa serwisow CMS za free. Ja polecam joomle - testuje w tym momecie i spisuje sie swietnie.
|
@up fakt ja jade na md pro i też chwale :P
Stronki warez (bo chyba taką chcesz zrobić) raczej długo się nie trzymają. Poza tym 7 giga to nie za wiele jak na warez (no chyba że myślisz o ftp na oddzielnym serwerze) radzę spróbować CMSa jakiegoś na początek i jak się spodoba i przyjmie to komuś zapłać (np ten pan wyżej) |
Wiesz do robienia profersjonalnego portalu trzeba kasy i ludzi a nie na cmsie , bo tam nie wjebiesz skryptów o ile dobrze wiem
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Na moim Pc. są dokumenty mamy. Tibia, Americas army, maple story, jakieś głupie mini gierki typu Lf.I nic więcej.Muza? Radyjka słucham :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@up: znajomemu gkolegi w klasie zrobili najazd na chatę bez żadnego cackania, stuk z rana w drzwi - nakazik w łapę i nawet nie zdąrzył zobaczyć co to za papier a ci już kopma mieli w łapkach. A potem poleciało 700 za winshita i 3pln za każdą mp3'jkę... Razem wyszło parę tysięcy... Oni nie przyjdą do ciebie i nie wylecą ci z tekstem "Jutro koło 15 będziemy u państwa z nakazem" tylko odrazu nakaz w łapki i kopm do wozu....
Cytuj:
|
Cytuj:
Jest nakaz, nie ma problemu. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:55. |