![]() |
Morgana all Wars. [WMV]
Oto film "morgana all wars" Zrobiony przez Hortex. Zna ktoś tytuł piosenki która leci na początku? W tle gość gra na gitarze "ty tytydym...ty tydym" czy coś takiego.Bardzo mi się podoba. Link
Jeszcze raz mówie to nie jest mój film. Zrobiony przez Hortex czego mu gratuluje bo film jest super. |
nom filmik fajny a ten rap z overshadows to szwedzki ma ktos tytul jego moze?
@daniel przypomnialem se to jest ashlee simpson jej nawiekszy przeboj wiec nie trudno bedzie znalezc spytaj sie hortexa czy ma linka do tej mp3 z overshadows |
Film wymiata B)
|
Cytuj:
Autorem fragmentu filmiku jest rzeczywiscie Szwed Pherrel, czyli o ile sie nie myle nowa postac zrookowanego Jimboba Inferno, ale ten rap chyba nie jest szwedzki. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a w tej pierwszej co jest w tle gitara to spiewa ashlee simpson o ile sie nie myle |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chyba nie ten cytat :P A co do tej nuty Tommy'ego Teeto tez ja sciagnolem zaraz po obejrzeniu. PS. Chodzi mi o ten fragment z Overshadows Pozdro Barnabhinio |
Jest kto¶ w stanie zindentyfikować tytuł pierwszej piosenki (tej co panienka ¶piewa)
|
Też mi się bardzo podoba ten motyw z pierwszą piosenką "Nizahe online!" :D
Nazywa się ona "My favourite game" i wykonuje ją zespół The Cardigans, nie tam żadna Ashlee Simpson :P PS. Ja zawsze identyfikuję piosenki w ten sposób: 1. Staram się wyczaić chociaż jedno zdanie z piosenki 2. Wklepuje to zdanie na google 3. Szukam sensownych rezultatów (na stronach typu lyrics) @Daniel: Nie ma sprawy :P |
Cytuj:
|
Wiecie moze kto zrobil ten film? bo chcialbym te filmy w rec.
|
Mógłby kto¶ wstawić te 2 piosenki na rapidshare? Chodzi mi o te piosenki:
1. The Cardigans - My favourite game 2. Tommy Tee-Takin Ova Z góry dzieki :) |
Cytuj:
|
Fajny filmik ^^
PS: Zaraz wstawie te dwie mp3. ;> Edit 1: Narazie mam tylką jedną. The Cardigans - My favourite game. Edit 2: Druga pioseneczka. |
Cytuj:
|
Ten film na tym forum już był.
|
Cytuj:
Zrobiłem to poto: Po 1 żeby nie od¶wieżać tematu sprzed kilku miesięcy Po 2 i tak by mi tam nikt nie odpowiedzial w ¶rodku skomentowanego tematu Po 3 takiego lola dawno nie spotkałem. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:59. |