![]() |
Liam Darksorcer?niepokonany?
Pisze ten temat tutaj ponieważ nie wiedziałem gdzei go napisać a jestem bardzo ciekawy waszych opini :D na temat? czy Liam'a Darksorcer'a da się ubić i zwalić go z tronu najlepszego gracza na Aurei8o moim zdaniem to by było mistrzostwo, a co wy o tym sądzicie??:cup:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Narazie Liam jest pokonany bo ma bana : (
Pozdrawiam Sowa. |
Kazdy jest ;) , z tego co pamietam to go juz nawet 2x ubili
|
Żaden z graczy grających aktualnie na aurerze nie jest w stanie pokonać Liama. Jedynym wypadkiem "pokonania" jest oczywiście solo. W kupie można każdego pokonać.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Z tego co wiem to liam padl na 133lvlu od FAGu :]
|
Znajac logiczne myslenie FAG-u to watpie czy go pokonaja ...
@2up zgadzam sie z toba.. Liam jest za szybki dla FAG membersów wiec nielatwo go bedzie trapnac czy dogonic |
FAG Liama raczej nie pokona... chyba że pingami :) (ale na to nie wpadną...)
|
Liam raz juz padł ale nie od FaGu bo to było w starej wojnie i gdy jeszcze z fast'moltem mieli podobne lvl'e to ten go zdjął na UE. liama bedzie trudno pokonac bo na samym mana shield bez stone skinów wytrzyma salwe ue od wszystkich sorcow z FaG'u
teraz ma ban'a na miesiac za massive player killing. nastepne przekroczenie limitów skończy sie kasacją konta... moze to strategia FaGu ? btw. bez liam'a rom sobie nie radzi. ale nie bez liama w sensie liama tylko bez liama w sensie mandusa. na ostatnim fight walczyl bodajrze Isarisem - a w zasadzie dowodził z niego :) |
Liam jest pokonany, widziałem filmik jak grupka graczy zabiła go z 2 razy ;p
PS: Każdy jest do pokonania. |
Jest do zabicia jak kazdy. Ale ciezko go dogonic. Moze teraz jak ma bana no to FAG members maja szanse wbic ,,pare'' lvli i wtedy moze jakos inaczej sie ,,potoczy'' akcja. Nigdy nic nie wiadomo
|
Cytuj:
|
Bardzo fajnie, tylko ze ci panowie nie graja na swiecie Liama. Zatem moga se biegac i 2 lata a i tak go nie dogonia (chyba ze ts)
|
Cytuj:
|
Moim...
Moim zdaniem liam jest do pokonania a najlepszy grazc na aurei to n00bek na rooku :D
|
Liam ma dobre PVP, jednak jest żałosny, ze dał sie zbanować przez taką akcje.
zal.pl ~Yours Jojo |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmm mozesz mi napisac ,,cos'' wiecej na pm? o tej akcji ze dal sie zbanowac bo dokladnie wiem tylko ze ma bana :P Yours Rakanubakakbi |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:58. |