![]() |
Wypłaty dla DS za wolność
28 Maja na forum oficjanej strony Tibijskiej Fociu umieścił posta na temat płatności dotyczących uzyskania "wolniości" od Dancing Shadows, opisał
cenę, jaką każdy lvl musi zapłacić aby niebyć "ściganym" przez gildie Dancing Shadow (płatności dotyczą lvl poniżej 30). Oto jego post: "Witajcie drodzy mieszkańcy Kyry. Odkąd dostaliśmy wiele wiadomości iż niektóre osoby chcą grać w pokoju i chcą odzyskać (uzyskać) WOLNOŚĆ i żeby niebyć ściganym przez nas w przyszłości... Oferujemy całemu społeczeństwu wypłacenie sie i granie w pokoju." Każdy level od 30 do 40, musi zapłacić 10k aby tutaj grać Każdy level 40-50, musi zapłacić 20k... Każdy level 50-65, musi zapłacić 30k... Każdy level 65-80, musi zapłacić 50k... Każdy level 80-95, miusi zapłacić 75k... Każdy ponad 95 levelem, nigdy niebedzie wolny od Dancing Shadows, ponieważ my robimy to, masowe zabijanie własnie przez nich..." http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1247294 <--- Oryginalny temat na tibia.com Sry za błedy w pisowni i tłumaczeniu. Nastepnie Valayn Spir umiescił temat na forum tibia.com wypowiadający wojne Familia vs. AIE&DS http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1250057 |
Cytuj:
jak jestem nab to plac jak nie to kup se pacca oni nie pekuja w miastach dla premmy account tzn raz czy tam dwa razy na hydrach wiem mozesz im placic i tak pewnie padniesz o nich poprostu musisz obserwowac kiedy i ile osób od niech z gildi jest online i odradzam ci expic na guardach bo oni tam najczesciej pekuja |
lol
smieszne DS ;p poprostu nie mają kaski juz na runki wystarczy trzymac sie z dala od kopalń codziennie robią mass loga i pkują właśnie najczęściej w kopach
|
LoooL co to ma byc! Nie gram na Kyrze i niewiem jaka tam jest sytuacja ale zeby tak Gildia dyktowala warunki ? To jest co najmniej smieszne. Max 72lvl i co kaza placic? wiekszym lvllom. Chyba ze maja takie dobre PVP ze wszyscy sie ich boja w co watpie.
|
Tak, tylko że piszą że runek im niebrakuje co prawda mogą tylko blefować no ale niewiadomo :P
@up PvP niekoniecznie maja dobre ale zawsze chodzą (pkują) w grupie |
Czuja sie pewnie, bo zabili kilku h-lvli, ale tylko dlatego, ze zaczaili sie w miejscach, gdzie mozna dojsc z jednej strony i jest tylko jedno dojscie. Tam trapuja ludzi i niektorzy gina (np. wejscie pod AB do hellgate). Ale raczej nikt nie powinien traktowac tego powaznie, bo i tak oni sa hunted przez caly serwer :]
|
Gildia Area Mortis zawarla z nimi uklad ze oni nie leja ich i na odwrot.Wielu ludzi sie ich boi zabili po 2x 130~ sorca i 110~ knighta a to nie jest takie proste i RUN IM NIE BRAKUJE bo o wiele wiecej loota im wypadlo niz run stracili...A tak wogóle to DS rox : D GL ; ]
|
:D
Jak dla mnie to Dancing Shadows ma RISPEKTA ;) Kochana gildia, ktora pokazuje jak bardzo porypana jest sytuacja na kyrze :D Przeczytajcie konkretnie uzasadnienie, zarzucaja oni Eonowi przywodcy NG gildii rzadzacej na kyrze ze pozwolil na granie cheterom, bot-userom, sharerom i innym smieciom ktorzy nie powinni byc tolerowani na zadnym porzadnym serwerze, dlatego aby nauczyc wszystkich szacunku bede ich zabijac :D Jak sie mozna przylaczyc do tej gildii :) na kyrze juz nic mnie nie zdziwi :D A teraz plac lub placz :D Zreszta jak ktos jest kumaty to go nie zabija, bo nie wejdzie jak glupi w pulapke, no chyba ze jest... albo dobra nie bede nic pisal o Tetrze... ups, wymksnelo mi sie ;) Nie zazdroszcze mieszkancom kyry, nie dosc ze ciagle wojny, gildia rzadzaca maksymalnie do bani, to jeszcze teraz ciagle zagrozenie ze strony pk... nieciekawe czasy, ale do mometu jak sie wyzsze lvl nie wkurza, i wkoncu sie z nimi nie rozprawia. |
Rotfl!
buahuauha najpierw nie wygraja wojne ( ktora przegrywaja chyba 7 : 1 czy cos takigo ) zal.pl dla nich : >
|
Cytuj:
Masz racje, wczoraj bylem moim paladynkiem z kolega na 29lvl'u przyszlo 2 gosci z DS z RSami i powiedzieli "szkoda ze to tylko 29lvl" |
;/
lol im na runki brakuje, chyba maja ich i to nawet za dużo ...
Nie dawmo padlem od nich i 50 k zarobili, a stracili 1 sd -.- Kolega stracil bs i gs ... kolejna kasa .. Jak zabili Mooshosa czy jak mu tam, miał rs, to, chyba wysłali se żeczy .. Ja wole siedzieć w dp, niż mam im placić teoretycznie zapłacilłem 50k, i dalej sie bijatykuja ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
podwojny post
przegladarka sie zje ała |
hehe co do kasy to jeszcze mamy ;)
a i lepiej zaplacie bedziecie wolni.. co do fragow to o wojnie nie bylo nam nic wiadomo gdy wpadli po nas :) a i tak nabki bo mogli nas ubic ale sie bali przyjsc blizej :) Moothonost to jest master 2 razy wlazl w 1 miejsce i bravo dla niego :) a i wezcie nei gadajcie bzdur ze DS to nooby itp bo to wy nimi jestescie..a co do chowania sie w depo to na bank bedziemy wlazic i wybijac tych co beda rzucac obelgi na nasz temat... Dzieki w imieniu mojej gildi za looty ale byscie nosili wiecej i lepsze itemy..i precz a aolem naby -.- a i jak niechcecie padac to rzucajcie itemy a nie sie uhacie jak debile jak rzucicie eq to was zostawimy -.- |
Pozwalają sobie na dużo bo jest wojna, jak się skończy skończy się czas DSów. Wrócą szybciej na rooka niż z niego wyszli.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Yea
Gz DS czy trapuja czy nie czy pekuja w 2 czy w 10 sukcesy maja i nie boj cie sie jeszcze nie jednego ubija blady niko rox pvp :D powodzenia chlopaki xD
|
Kurwa ja wam powiem tak: Oni nie sa glupi i wiedza ze maja duze szanse siac postrach na serwie. I niech nikt nie mowi ze oni sa nooby albo cos <nie zebym ich tu bronil> ale maja zgrana ekipe, mysla i wogole. Osobiscie bralem udzial w jednej akcji vs. DS i nie weszlem tam gdzie wpadlo kilku kumpli z guild. Wszyscy padli :( Ja sie ich boje.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12. |