![]() |
Stealth ring - niedokonczone historie...
Mam pytanko, bo chce byc pewien czy wydawac kase na ten ring:
Czy te 10 min dzialania mozna dzielic jakos czy trzeba wykozystac w calosci od razu ? Czy np. moge 1 min być niewidzialny, zdjąć pierścień, a potem znowu np. na 5 min stać się niewidzialnym ? Czy to jest tak,ze jak zaloze to 10 min niewidzialnosci bez odwolania ? Pozdro i dzieki za odp. |
Mozesz sobie załozyc ring być niewidzialnym przez dajmy na to 1 min potem siagniesz i zostaje ci 9 min na wykorzystanie i tak kiedy chcesz.i nie wiem po co ci wogule ten ring.
|
Dzieki za szybką odpowiedź,
Tak sobie mysle, ze jak czasem sie zrobi za ciasno albo za ostro na huncie to moznaby czmychnąć w piaty wymiar :P Np dwarf guard widzi niewidzialnych :( ale taki hunter juz nie...w 10 min to mozna kilka razy ucieknąć :) |
albo huncic dski na ghostlandzie :). Sam tam expiłem palkiem jak nie miałem pacca.
|
Cytuj:
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak... dać dzieciom zabawke... widze, że hormony bijąpo mózgu...
Niestety pallek cierpi na brak amunicji :) teraz rozwijam drucika, juz jest na 15 lvl, 11 mlvl, dzisiaj dobije do 16 pewnie... hunce dwarfy soldiery narazie... |
Pytam się tu bo nie chce zakładać nowego tematu. Czy opłacało by się huncić na DSach ze stealth ringiem? Konkretnie Ghoustland. 25lvl i 27mlv sorc. Prosze o odp!!
|
@up
Nie, ponieważ jest on dość drogi i trodny do zdeobycia(tylko questy) i ghost i chyba demon. Więc za dużo opcji nie masz... Chyba że niewidzialnośc na wspępie, a potem już tylko hmm/wand/vis. |
Jeżeli masz skile 6+dista..to warto sięprzejść zstealthringiem na mintwallin:D
|
Heh, stealth ring tylko dla rycka i med lvl palkow. Za drogi jest dla maga, lepiej wydac kase na fluidy i niewidke ;) a na nizszych lvlach wogole sie nie oplaca byc nieiwdzialnym. Ja tego uzywalem tylko gdy szlem na hero, zeby po drodze nie meczyc sie z dsami...
@Longerososol: Nie dzieciom Neostrady! ;) |
[quote=Helixaw](..) gdy szlem na hero(..)[quote]
Ekhmmm!! No stealth ring czasami skore ratuje :] warto miec jednego jak sie idzie na hunt, szczegolnei jesli wiesz ze bedziesz bil potworki ktore nie widzidza niewidzialnych. Dla osob bez pacc polecam triangle tower obok thais, i te wyzsze pietra gdzie dsy biegaja, malo miejsca zeby mialy sie rozbiegac wiec sorcem/drutem + vis(dla pacc)/wand/rod/HMM i nawet fajnie sie expi, a i loot nie jest zly bo ghoule i beho w piwnicy :D |
:d
Według mnie huncenie ds-ów w ghostlandzie przy użyciu stealth ringa to tylko waste kasy,lepiej iść do hellgate i tam poexpic na ds-ach bez niewidki
|
Cytuj:
|
Po jakiego grzyba karmicie trolla? Pozniej dzieciuch zobaczy te bluzgi skierowane na niego i sie bedzie cieszyl ..
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:29. |