![]() |
Powrót Bombera
Siemka All.. :D Mam takie pytanie czy ma ktos z was moze instalke albo linka skad mozna pobrac Gre o nazwie "Powrót Bombera".. Wiem ze nie jest to Hit ale gra jest fajna jak sie nudzi w domu szukalem na googlach juz dluzszy okres i nie mogłem znalesc wiez pisze teraz na tym forum o waszą pomoc :D z góry Thx..
Chodzi mi o gre cos w tym stylu :D Klik |
Chodzi ci o Dyna Blaster? 3 link na googlach.
Nie ma takiej gry jak powrót bombermana(bomberman returns)-tym bardziej "Powrór". Chyba, że jakieś nowe przeróbki „bombermana”na gamecuba albo psx. Gra "powrót bombera" nie jest darmowa. Podanie ci linka było by równoznaczne z piractwem komputerowym. |
Cytuj:
yy... Chciałbym zobaczyć twój pokoj w Oryginalnych Płytach ... ;] Osoby Używające źródła oryginalnego sa dla mnie debilami którzy nie umieją sobie załatwic nic za Free chyba ze chcesz pograc w cos Online gdzie niestety niektóre gry muszą zawierac oryginalną płyte, ale o to co ja chcialem to raczej pirat czy demo gierki starczy.. a te powrór to bład pisowni i nie musisz sie odrazu tak czepiać ;] Nie udało ci się mi pomóc wiec sorka ale post twój był nipotrzebny :P |
Cytuj:
Zamykam temat, bo zaraz przerodzi się w dyskusię "piraci są be" vs "piraci górą" Co było do powiedzenia zostało powiedziane. "Powrót bombera" nie ma statusu freewere/abandonwere. A więc linków nie dostaniesz na tym forum. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:10. |