![]() |
Manafluid
Zakładam nowy temat bo ostatnie wzmianki o ilości regenerowanej przez manafluida many pochodzą z 2004 roku więc daleko przed pamiętnym update w którym ilość ta się zmieniła. A więc, ile many średno regeneruje manafluid? Wiadomo że nie prosze tu od razu o obliczanie średniej ale chce abyście podali mi swoje (jak uważacie) najśredniejsze (=-p) ilości regenerowanej many. =-]
Z góry dziękuję za odpowiedzi. |
srednio 100 :D :D
|
Najczęściej przybywa mi około 85 many.:)
p0zdro |
To zależy od tego ile mam many, jak mialem nany 0 to przybylo mi z 80, a gdy many mialem 25 to przybylo mi do pelna czyli ponad 130 i tak jest prawie za każdym razem, więc to troche chyba zalezy od tego ile sie ma jeszcze many :confused:
|
Cytuj:
|
Średnia to około 100.
|
Ta, pijąc na chama średnio wyjdzie +/- 100 many. Ale jeżeli wie się co i jak ;), to jesteś w stanie wyciągnąć średnio nawet koło 120-130 (wbrew pozorom to spora różnica). Jeśli ktoś chce wiedzieć o co mi chodzi - proponuję zrobić zapas MFów, wziąć do ręki zegarek i kombinować :)
|
@Cadonis
Ta a ty dalej naklaniasz ludzi do jakich eksperymentów.. @topic mi manas zregenerował od 30-160 many |
:)
Nie dam głowy sobie uciąć czy do 200 ta wartość nie dochodzi, zazwyczaj zbytnio nie zwracam uwagi ile 1 przywraca bo pije do okreslonej wartosci :P Nie wiem ... testów nie chce mi sie robić, wnioskuje to z przyblizonego patrzenia na pasek many :P Pozdro~ :)
|
mi manafluid najwiecej 'podjechal 130, a tak sredio to ~100 hp :)
|
Dzięki za odpowiedzi =-D Potrzebne mi to było bo planuje "zachlać" 6 m lvl moim knightem a przy wartości koło 100 na manafluida bedzie to kosztowało mniej niz 35k (50% to go) =-p A tak w ogóle to ciekawe czy czas leżenia manafluidów w depo ma coś wszpólnego z ich działaniem. Moim zdaniem tibijskie wzory na obliczanie tego typu rzeczy są raczej nieskomplikowane i czas nie ma tu znaczenia. Lubie czasem zająć się obliczaniem róznych wartości w tibii i wzorów na nie =-p
|
Dzięki za odpowiedzi =-D Potrzebne mi to było bo planuje "zachlać" 6 m lvl moim knightem a przy wartości koło 100 na manafluida bedzie to kosztowało mniej niz 35k (50% to go) =-p A tak w ogóle to ciekawe czy czas leżenia manafluidów w depo ma coś wszpólnego z ich działaniem. Moim zdaniem tibijskie wzory na obliczanie tego typu rzeczy są raczej nieskomplikowane i czas nie ma tu znaczenia. Lubie czasem zająć się obliczaniem róznych wartości w tibii i wzorów na nie =-p
|
@topic
lol ale macie problemy, zalogujcie sei na pierwszego lepszego otsa i liczcie ile wam dodaje pijac manasy, nikt nie zmienia na otsach wartosci many dodawanej przez mana fluid Cytuj:
|
Podraz. idioto po 1 nie pisz na tym forum i idz grac w otsa
przy okazji... na otsach bywa roznie,zalezy na jaki trafisz jeżeli jest "słabiutki manasek" to mi daje 30-70 jak wybijesz "ładniej" to ci pojdzie z 80-120, max miałem 140 czyli średnia z tego to tak mniej wiecej 70-110 bym stawiał czyli około 90 :) |
@Sayg
Co znowu, teraz MFy są tańsze niż kiedyś... ja tam kasy nie żałowałem na testy ;o @Podraz - Z tym spike swordem to żeś dowalił, nie ma co... zresztą co to ma do mojego posta? - Na dużej części OTSów (przynajmniej z tych które znam) MFy odnawiają stałą ilość many - też żeś dowalił... |
Na Otsach to se mozesz probowac. Srednio przywraca 100+ many raczej zadko zdaza sie mniej (przynajmniej mi) :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Na ots'ach manas MOŻE dawac i 1000 many. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:13. |