![]() |
The Best Moments in Tibia-WMV
Troche sie nad tym meczylem ale juz jest :p
To moje pierwsze WMV wiec prosze o wyrozumiałość :D A oto link: http://rapidshare.de/files/21928132/...ments*****.html A tu macie link na megaupload: http://www.megaupload.com/?d=PH3TUCO9 Comments plz ;) ________________________________________ Dawanie commentów nie boli ;) |
Cytuj:
Nastepnym razem zmien czcionke i tlo film bedzie wygladal inaczej |
Niech zgadnę, wziąłeś kilka pierwszych lepszych filmów i zrobiłeś z nich tą WMVke? Widziałem gorsze, ale:
- prawie 1/4 filmu to knight który wyrzucił SoVa przez okno... Nie powiedziałbym żeby to zasługiwało na miano najlepszego momentu Tibii, z resztą 1/4 filmu też mu się nie należy - "lootowanie" D-shielda ze szczura. Oczywiście filmik montowany albo fake'owany ale co tam, jestesmy już przecież w połowie "najlepszych momentw Tibii" więc czemu by nie -.- - kolejne ujęcie to Jinxz robiący Anni~ na makro. Tibia już dawno nie miała lepszego momentu... - na jakiej podstawie zaklasyfikowałeś kradzież SCA i SoVa jako któryś już tam najlepszy moment w historii też nie wiem ~.~ - i na zakończenie Taifun Devilry znany również jako najwyższy-lvl-na-makro-w-anni wbija 200 lvl solując demona... Nie mogę jeszcze nie wspomnieć o muzyce i grafice :> - Limp Bizkit przez cały film trochę się nudzi - napisy końcowe to unikalne połączenie nieciekawych czcionek i równie wspaniałych kolorów [jeśli już naprawde nie masz pomysłu na nic dobrego to trzymaj się schematu biało na czarnym. Czcionka "Comic Sans" [jeśli się nie mylę] z pięknym przejściem do czegoś w stylu "Arial" też mnie nie powala... |
Przeciez napisalem ze to pierwsze WMV ^^ trzeba sie uczyc na bledach...
Chetnie zobacze twoje "profesjonalne" filmy Ale dzieki za comment :p |
A jakby tak ktoś zrobił rehosta...
|
Co wy macie do Wmv ;] Jest Spoko Jak na 1 raz Zrobcie lepszy ;p
Gz dla ciebie ;]:cup: :cup: :cup: |
|
1st wmv Troche lipa ale zmienilem co nieco :)
No racja ze lipa do pokazania tego co pokazales wmv bylo zbędne ^^ |
Twojego 2 wmv nie mgoe zassac rehostnij :p
|
RehostLink tego 2giego
|
No przyznaje ze ten drugi jest niezly ale widze ze Ty kladziesz najwiekszy nacisk na oprawe tj; napisy i duperelki a nie na tresc :p
Mimo to Gz chociaz to juz twoj drugi wmv a moj pierwszy xD |
Cytuj:
No filmik musi jakos wygladac nie ?:P A frag to frag ozdobic go jakos mi sie niechce :) Moze w next filmie bedzie lepiej ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:29. |