![]() |
IMVU czyli nowa era komunikatorów w 3d!
Znalazłem na necie zajefajny komunikator. Czym odróżnia się od gg, icq czy tlenu? A no tym, że jest w 3D! Przy rejestracji tworzysz sobie postać w 3d, wybierając ubranie, fryzurę itd. Potem możesz sobie kupować nowe rzeczy w olbrzymim sklepie. Rozmawiając z kimś wybierasz jakieś otocznie, np. bar lub mieszkanie. Możesz prowadzić rozmowy z kilkoma osobami, bić się, przytulać itp. Jest mnóstwo możliwości ;)
Najlepiej sami wypróbujcie. Tutaj link: http://www.imvu.com/ pozdro :) piszcie swoje odczucia :P @PharadoX: to nie gra :P te wszystkie dodatki dodają tylko smaczku. ;) |
Komunikator? Po twoim opisie tego , wydaje mi się że to jest jakaś gra , niepomyliłeś się przypadkiem? :lolo:
|
A dla mnie tibia jest takim komunikatorem rozbudowanym o środowsko 2d -.-.
|
Powinienes dostaw warna za to, że dajesz referencyjny link. I co to za wspaniały komunikator, który nie działa na linuksie?
|
Jeśli chcę kogoś przytulić, dać mu w mordę, albo przejść się z nim po mieście, to wolę to zrobić w świecie rzeczywistym.
|
Cytuj:
|
Simsy + Chat = musi być super.
|
Potwierdzam, że czat jest wy****** w kosmos B) (przynajmniej moim skromnym zdaniem ;) )
Edit: Jakby co, to se looknijcie na tą stronke, To jest moja strona w IMVU, którą moge dowolnie (prawie :P ) edytować :) |
Jezeli chcesz poderwać jakąś 'fajną niunię' albo nacieszyc sie "bajerami" lub "powspominac Simsy" -komunikator dla Ciebie! :P
A jezeli wystarczają Ci tylko znajomi z listy kontaktów Jid/gg/tlen to po co ? Sciagnijcie i zobaczcie sami. Moze sie przekonacie... |
Cytuj:
|
Cytuj:
P.S. Ja mam taką malutką propozycje, może stworzylibyśmy (zwolennicy IMVU) jakieś forum o IMVU, bo jeśli ktoś chce szukać polskojęzycznego forum o IMVU to go z pewnością nie znajdzie ;). Więc kto jest za, niech się ze mną skontaktuje najlepiej przez któryś z poniższych komunikatorów. GG: 8540331 AQQ: 4143200 TLEN: kolokarolo |
Cytuj:
|
Skoro juz mam ze 2 "komunikatory" z otoczka 3d (WoW, RO), to po co mi trzeci? :>
Bezsens. |
chwile w tym posiedzialem... w sumie normalny komunikator, tylko zamiast emotikonek jest animacja 3d ;)
btw... jakie sa inne metody na zdobycie kredytow poza ich kupieniem? |
Cytuj:
KoloKaroloPOL <-oto mój identyfikator IMVU. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak sobie wacpan zyczy, World of Warcraft i Ragnarok Online |
Owszem, bardzo fajny komunikator ;p Osobiscie uzywam.
|
Ten komunikator RO to zajmuje ponad 1 GB :/ wiec raczej odpada :D
|
O kurde juz mi stanął o.o
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:25. |