Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   IMVU czyli nowa era komunikatorów w 3d! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=79455)

Helixaw 02-06-2006 13:10

IMVU czyli nowa era komunikatorów w 3d!

Znalazłem na necie zajefajny komunikator. Czym odróżnia się od gg, icq czy tlenu? A no tym, że jest w 3D! Przy rejestracji tworzysz sobie postać w 3d, wybierając ubranie, fryzurę itd. Potem możesz sobie kupować nowe rzeczy w olbrzymim sklepie. Rozmawiając z kimś wybierasz jakieś otocznie, np. bar lub mieszkanie. Możesz prowadzić rozmowy z kilkoma osobami, bić się, przytulać itp. Jest mnóstwo możliwości ;)
Najlepiej sami wypróbujcie. Tutaj link:
http://www.imvu.com/

pozdro :) piszcie swoje odczucia :P

@PharadoX:
to nie gra :P te wszystkie dodatki dodają tylko smaczku. ;)

PharadoX 02-06-2006 13:40

Komunikator? Po twoim opisie tego , wydaje mi się że to jest jakaś gra , niepomyliłeś się przypadkiem? :lolo:

emilok 02-06-2006 13:58

A dla mnie tibia jest takim komunikatorem rozbudowanym o środowsko 2d -.-.

$corcerer 02-06-2006 14:20

Powinienes dostaw warna za to, że dajesz referencyjny link. I co to za wspaniały komunikator, który nie działa na linuksie?

Ghost Nieudany 02-06-2006 14:24

Jeśli chcę kogoś przytulić, dać mu w mordę, albo przejść się z nim po mieście, to wolę to zrobić w świecie rzeczywistym.

Wiedźmin 02-06-2006 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $corcerer
I co to za wspaniały komunikator, który nie działa na linuksie?

Zgadzam się w 100%. Pozatym razej komuniikator służy głównie do rozmów, a nie do podziwiania jego grafik (pozatym sądzę że ta grafa jakaś świetna nie jest, jeśli to darmowy komunikator).

Tasior 02-06-2006 16:16

Simsy + Chat = musi być super.

Kolokarolo 17-06-2006 17:20

Potwierdzam, że czat jest wy****** w kosmos B) (przynajmniej moim skromnym zdaniem ;) )

Edit:
Jakby co, to se looknijcie na tą stronke, To jest moja strona w IMVU, którą moge dowolnie (prawie :P ) edytować :)

Luthi 17-06-2006 18:13

Jezeli chcesz poderwać jakąś 'fajną niunię' albo nacieszyc sie "bajerami" lub "powspominac Simsy" -komunikator dla Ciebie! :P

A jezeli wystarczają Ci tylko znajomi z listy kontaktów Jid/gg/tlen to po co ?
Sciagnijcie i zobaczcie sami. Moze sie przekonacie...

Vanhelsen 17-06-2006 19:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiedźmin
Zgadzam się w 100%. Pozatym razej komuniikator służy głównie do rozmów, a nie do podziwiania jego grafik (pozatym sądzę że ta grafa jakaś świetna nie jest, jeśli to darmowy komunikator).

I masz rację, te wszystkie bajerki kupujemy za kredyty które kupujemy za... dollary $$$ -.-''

Kolokarolo 18-06-2006 01:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok
I masz rację, te wszystkie bajerki kupujemy za kredyty które kupujemy za... dollary $$$ -.-''

I tu się z tobą nie zgodzę. Ponieważ, ja ani razu nie kupiłem owych kredytów tylko dostaje je promocyjnie lub wygrywam więc, mam je za darmo. Owszem, można je kupić ale rzadko kto to robi.

P.S. Ja mam taką malutką propozycje, może stworzylibyśmy (zwolennicy IMVU) jakieś forum o IMVU, bo jeśli ktoś chce szukać polskojęzycznego forum o IMVU to go z pewnością nie znajdzie ;). Więc kto jest za, niech się ze mną skontaktuje najlepiej przez któryś z poniższych komunikatorów.
GG: 8540331
AQQ: 4143200
TLEN: kolokarolo

Ghost Nieudany 18-06-2006 12:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolokarolo
Więc kto jest za, niech się ze mną skontaktuje najlepiej przez któryś z poniższych komunikatorów.
GG: 8540331
AQQ: 4143200
TLEN: kolokarolo

Skoro IMVU - to gówno z kolorkami - jest takie dobre, to czemu się przez ten jakże genialny komunikator nie kontaktować? ;]]]]

Wikt 18-06-2006 13:44

Skoro juz mam ze 2 "komunikatory" z otoczka 3d (WoW, RO), to po co mi trzeci? :>

Bezsens.

Gtyk 18-06-2006 18:20

chwile w tym posiedzialem... w sumie normalny komunikator, tylko zamiast emotikonek jest animacja 3d ;)
btw... jakie sa inne metody na zdobycie kredytow poza ich kupieniem?

Kolokarolo 18-06-2006 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
Skoro IMVU - to gówno z kolorkami - jest takie dobre, to czemu się przez ten jakże genialny komunikator nie kontaktować? ;]]]]

Jesli chcecie to prosze bardzo :D :
KoloKaroloPOL <-oto mój identyfikator IMVU.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wikt
Skoro juz mam ze 2 "komunikatory" z otoczka 3d (WoW, RO), to po co mi trzeci? :>

Bezsens.

Jesli możesz, to prosił bym cie o podanie linków do owych komunikatorów (najlepiej na któryś z moich komunikatorów ;) ), przegladne sobie :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gtyk
chwile w tym posiedzialem... w sumie normalny komunikator, tylko zamiast emotikonek jest animacja 3d
btw... jakie sa inne metody na zdobycie kredytow poza ich kupieniem?

Chętnie Ci pomoge, tylko skątaktuj sie ze mną :)

Wikt 18-06-2006 23:45

Cytuj:

Jesli możesz, to prosił bym cie o podanie linków do owych komunikatorów (najlepiej na któryś z moich komunikatorów ;) ), przegladne sobie :)

8o :D :D :D

Jak sobie wacpan zyczy,
World of Warcraft
i
Ragnarok Online

OnlyM(PL) 18-06-2006 23:59

Owszem, bardzo fajny komunikator ;p Osobiscie uzywam.

Kolokarolo 19-06-2006 22:09

Ten komunikator RO to zajmuje ponad 1 GB :/ wiec raczej odpada :D

Maxi skywarien 20-06-2006 22:04

O kurde juz mi stanął o.o

Wikt 20-06-2006 22:24

Cytuj:

Ten komunikator RO to zajmuje ponad 1 GB :/ wiec raczej odpada :D

Trudno sie dziwic, skoro Ragnarok Online to GRA :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:25.