![]() |
Tajfun wraca i ma zamiar pobić rekord chyba :P
Taifun Devilry Level: 207 :)
Taifun Devilry Level 212 :) Taifun Devilry Level 216 :) Taifun Devilry Level 217 :) Ja wam mówie będzie rekord :) Codziennie jeden level lol :) Tajfun powinien zalożyć własną strone internwtową co wy na to ? |
Tak Taifun powraca Ale czy zamieża pobic rekord to nie wiem:P i jaki rekord?:P
|
Cyba taaa ;)
"wraca" a co on wyjechal gdzies? Czesto byl online... Wojna sie "skonczyla" to zacza expic to chyba normalne nie ?:baby: |
Ja wiem jaki rekord chce wysciagnac EO w lvl :D
Pan wyrzej ma racje :P |
double .... -,- plx del
|
Cytuj:
Jak mówiłem wyjdź i wróc za kilka lat |
Zle zacytowales @up >,<
|
po huja kurwa sie wypowiadacie jak nie wiecie o co chodzi:
ja wam powiem jak jest na prawde: tajfun bedzie expil jak bedzie spokojnie na servie |
-> -,- <-
ta jasne, po prostu mial egzaminy maturalne, dlatego nie gral ... teraz sie skonczyla nauka wiec moze dalej PGowac :)
|
Cytuj:
ty to kumaty jestes |
Taifun
"Oryginalnie napisane przez Lucznik
po męski narząd płciowya kobieta lekkich obyczajówa sie wypowiadacie jak nie wiecie o co chodzi: ja wam powiem jak jest na prawde: tajfun bedzie expil jak bedzie spokojnie na servie" Omg czlowieku wez wyjdz z tad,nie wiesz co jest grane to sie nie wypowiadaj. Taifun nie molg expic z powodu takiego ,ze byly matury a chyba jak kazdy chce zdac mature,wiec zaczal sie uczyc i tylko dlatego nie gral... Kiedy byla wojna to taifun tylko wtedy sie logowal jak sie cos dzialo... Skonczyla sie matura taifun wrocil do gry i juz tak pozostanie do konca. PoZdRo dLa ZiOmKoW z CzEsToChOwY... |
Nawet jesli by expil i by szla ekipa na niego to watpie zeby go strapowali,
205 ms na haste jest ciezki do dogonienia ;) jesli by sie udal trap skonczyloby sie to najpewniej triple ue i dedem wiekszosci ekipy:P |
;o
Cytuj:
z jego pvp nie potrzebny by byl nawet trap, a po triple ue by padli tylko n00by pomysl o tym ze w tym czasie co on ma exhsused pomiedzy kazdym ue ty mozesz uhnac sie 2 razy ;oooo |
Cytuj:
nie expil bo wiedzial ze spoxster moglby go zabic solo |
Cytuj:
|
Kolejne posty z serii na mfy nie ma exhausta:P
Taif walnie z ue 2x tyle ile 100 knight sie zdazy uhnac, wiec kalkulacja jest prosta;) |
Cytuj:
W zgodzie z moimi owczesnymi badaniami smiem ciebie oswiecic, iz czary defensywne (takie jak np. UH, exura - gwoli scislosci) posiadaja exhausted rowne ok. 1 sekundy. Natomiast czarom ofensywnym (takim jak juz wspomniane UE) przysluguja 2 sekundy. Bylo juz walkowane. |
Cytuj:
Uhy rowniez maja ex~ 2 sek chyba ze Ci chodzi o inferne... |
Cytuj:
LOL _/_/_/ You own my day Na uha jest 0.9 sek, na czary ofensywne jest roznie np exor vis wali co 0.7 sek |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Właśnie tak myślałem, kiedy powstanie temat z tym zwiazany. Obserwuje to na erigu już kilka dni no i nieźle chłopacy jadą ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:13. |