![]() |
Pacc a dokladniej list do cip'ów
Słyszałem ze jak sie wysyla list do niemiec w sprawie odzyskania konta to kstero dowodu ma byc poswiadczone przez notariusza.
Teraz moje pytania: 1) Czy to prawda?? 2) Jesli to jest prawda to czy jest jakis slad od cip'ów, ze tak trzeba wysyłac? Jak mi przyjda do glowy jeszcze jakies pytania to dam edita |
notariusza lol?
nie odzyskasz tak konta ale dostaniesz nowy rec key (jeśli masz spersonalizowane konto i wyłlesz im dowód torzsamości) |
chyba sie nie znasz wlasnie tak mozna odzyskac konto, tylko w moim przypadku nie ma dlugo gdzyz inna osoba podrobila moj paszport i kradnie mi itemy
|
Notariusz ci za to 50-100 zł weźmie... A tak w ogóle to bujda z tym notariuszem ;)
Co do listu, to tak, działa tak odzyskiwanie, reszta w odpowiednim poardniku na forum :) |
W instrukcjach nic o tym nie pisze - BYĆ MOŻE poświadcznie notariusza jest potrzebne w sytuacjach kiedy kilka osób posiada (podrobione/ukradzione) kopie dokumentów i 'wyrywają' sobie konto. W instrukcjach nic o tym nie ma, więc najlepiej będzie jak napiszesz o swojej sytuacj na [email protected].
A do tych którzy twierdzą że żadnych notariuszy nie ma fragment posta z forum tutorów, napisane przez Iscena ('członek' CS): Cytuj:
|
Dzieki bardzo tak zrobie jak bede mial troche wolnego czasu.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:09. |