![]() |
You see a both.
:) You see a both. It can only be wielded by paladins of level 60 or higher. Itweighs 35.00 oz.It grants you thepower of striking your foes with powefull spell-made bolts.
Co to takiego?? |
a moze screen jak to wyglada?
|
Właśnie sam nie mam screena do tego bo to ktos puścil na trade.
|
To w ogóle nie wygląda...
Takiego czegoś nie ma. Po prostu gość se wymyślił nowego itemka :P Jakbyś się przyjrzał, to byś zobaczył, że a to miała być spacja, a to jej nie miało być, a to że literki brakuje... |
Cytuj:
|
Mam rozumieć, że ty to skopiowałeś nie? Bo jeśli tak to nie wyszło :p
"You see a both. It can only be wielded by paladins of level 60 or higher. Itweighs 35.00 oz.It grants you thepower of striking your foes with powefull spell-made bolts." Wygląda to tak według Ciebie, a powinno wyglądać w rzeczywistości nieco inaczej. Tzn: You see a both.It can only be wielded by paladins of level 60 or higher.Itweighs 35.00 oz.It grants you the power of striking your foes with powerfull spell-made bolts. Oczywiście nie mówię, że takie cuś istnieje... I jest dziwnie podobne do opisu tempest roda... "You see a tempest rod. It can only be wielded by druids of level 33 or higher. It weighs 21.00 oz. It grants you the power of striking your foes with furious thunderstorms." |
Cytuj:
|
Ehkmm. No skoro to skopiowałeś z Tibii to nie powinno być z błędami nie?
A słowo "both" znaczy po ang. "oboje" ;) |
Poza tym pisze się " it weights". W poście jest razem.
|
Nie piszę się "It weights" tylko "It weighs" -.-
|
jezeli pokazano ci ten przedmiot na trade to skad wziales opis wlasny?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zresztą tu jest mowa o kanale Trade, a nie opcji :P up: haha, szybszy xD Trzymałem "Odpisz na ten temat" ponad 1h, więc nie widziałem Twojej odpowiedzi o.O |
póki niepokaże ci tego przedmiotu na trade albo cuś to niema co gdybać
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:08. |