![]() |
Mój 1 wmv
Wiec tak psoatnowilem zrobic filmik z moimi sskami na wmv
A ze to moj 1 taki wytwor wiec sie nie smiac i kometpowac czy sie podoba czy nie link: http://rapidshare.de/files/22047797/pol*****.html |
Film nawet fajny tylko szkoda ze same ss'y dales i ta muza :D :D
daje 7/10 |
THX tylko szkoda ze wiecej osob nie komentuje;/
|
Cytuj:
Moj 1 wmv byl o wiele gorszy ;) |
Hheheh thx za pocieszenie ale dlatego same sski poniewaz nie umiem zrobic z animacja i nie mam takiego programu w ktorym bym zrobil tom animacje
|
Nie jest zle ja wogule nie umiem zrobic filmu w wmv :( :( :(
|
filmik całkiem spoko, ale ta muza :P
|
...Co to miało być? Ta muzyka zakłuciła moją egzystencje na cały tydzień ide się wy.ku.ro.wać.
Screeny mogą być ale taaaa muzyka błeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. A tak z innej beczki wiesz, że za wulgaryzm w opisie na tibia.com dostaje się bana...? P.S POLAKOM gratulujemy cenzury na tibia.pl żebym niemógł napisać wyk.ur.ować bez tych kropek... |
Buahahahahahaa 8o
Filmik nawet, nawet, GZ lvla, ale owner... OMG chlopie sluchasz discopolo?! 8o Juz lepiej mandaryna by przeszla (choc tez nie wiem :P). Nie no stary rozbawiles mnie 8o |
Cytuj:
HEHE wiesz troszke sie wkuzylem gdzy stracilem all eq depo wiesz chyba kazdy po haku sie denerwuje nie sadzisz??... I taka prawda ze hakerzy pierwe hakuja a puzniej podnieta z eq... Nie slucham discko polo tą pisaenke sciagnolem dla jaj i tak ja dalem:D |
O wlasnie -=Danil=- mam pytanko wiesz moze jakim programem moge nagrac filmik z rec. na wmv. albo inny format?
Z gory thx:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:18. |