![]() |
Torch, który nie świeci?
I need LIGHT!!
Wiecie co odkryłem? W Tibii nie wszystkie produkty są doskonałej jakości... popatrzcie tylko na to: http://www.members.lycos.co.uk/hegemmon/usedtorch.jpg ide złożyć reklamację! Jak to się mogło stać? ;) |
Hmm bardzo ciekawe myśle, że może być to bug w tibi ale nie jestem do końca przekonany.
PS.Może to nadprzyrodzone moce :P |
Hmm ile parceli jest pod spodem?? Może dlatego ze parcele są?? Sam nie wiem co o tym myśleć :?
|
Spoko !!!!! torch nie swieci lol ale przez co on nie moze sie palic ?????
|
SORRY ZE JESZCZE RAZ ALE !!!!
JUZ WIEM CO JEST GRANE !!!!!! Koles uztł rune cameleon na torch przemienil sie w niego poniewaz dwarfy sie zwracaja w jego strone :P:P:P |
hehe zidoge ma racje, nie pomyslalem o tym, pozniej wystarczylo dwa razy ctrl+n i juz :)
|
hehe, nice to chyba jakiś bug, albo kupiłeś tego torcha w sklepie wszystko po 4 zl :D
po przeczytaniu postów fakt, gratz dla Zidoge |
no nareszcie ktoś zczaił o co chodzi :)
...bug gry.... a to dobre 8o j/k |
Mi sie wydaje ze ten torch swieci ale sciemniles ekran maxymalnie, ale glowy nie dam. :P No i ewentualnie jest mozliwe ze to ktos uzyl runa chameleon, tak jak powiedzial Zidoge
|
przecież juzprzyznałem siędo przekrętu :P
Cameleonem zamieniłem ięw torcha- chcialem wynaleść nowe, droższe źródło światła jednak Cipy chyba nie pomysleli o tym, że jesli coś wygląda jak torch to powinno dawaćświatło, jak torch :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:25. |