![]() |
Error: Connection timeout
Wiem Wiem. Takich tematów było sporo. Szukałem i nawet znalazłem ale w żadnym z nich nie znalazłem jakiegoś dobrego rozwiązania mojego problemu. Jako, że ostatni taki temat widziałem z 2004 lub 2005 to chyba nic się nie stanie jak go odnowie i poproszę was o pomoc. :)
Mój problem to jak pewnie się wielu domysliło z nazwy tematu to problem z wlogowaniem się do Tibii. Po wpisaniu passów itd. wyskakuje mi taki błąd: Cannot connect to a login server. Error: Connection timeout. A potem coś tam bym poszukał wiecej informacji w FAQ lub na www.tibia.com Może mi ktoś powiedzieć co mam zrobić? Problem pojawił mi się dopiero dzisiaj lub wczoraj mimo, że nigdy takiego czegoś nie miałem. Jeśli chodzi o wiecej informacji to: Loguje się na serwer niemiecki i mam neta o szybkości 128 z Multimedi. Proszę o pomoc. :( |
Też tak często mam po tych up-date'ach. Za drugim, trzecim razem jak się staram zalogować to już się udaje. Widocznie mają coś popsutego z systemem(serwerem?) logowania. Jeżeli jednak nie możesz się wcale zalogować to może być już coś bardziej poważniejszego.
|
Próbowałem 4 razy ale nadal to samo. :(
Może ma to związek z firewallem. Obecnie mam go wyłączonego ale jak był włączony to nie miałem tego problemu. Ps: Najgorsze jest to, że nie moge go włączyć od nowa. Ehhh. |
mam taki sam problem :/:/:/ Pomocy !!
Mi wyskakuje: Cannot connect a login server. Error:Disconnected from server Prosze o Pomoc... Co mam zrobic :/:/:/ |
Jeżeli jesteście w stanie zmienić czas oczekiwania na reakcję serwera, to to rozwiąże wasz problem.
|
A wie ktoś jak to zrobić? Jeśli tak to niech napisze tutaj i pomoże już 2 osobom. :)
Ps: Chyba, ze twoja odpowiedź to był sarkazm. B) |
Wystarczy zdeassemblować kod klienta, znaleźć adres wartości odpowiedzialnej za czas oczekiwania i zwiększyć samą wartość. Potem skompilować ponownie i voila.
|
Aha wielkie thx za pomoc. Już się pokapowałem. :D
Ale udało mi się naprawić i znów moge się cieszyć Tibią. :cup: Ps: Do wszystkich co mają zamiar używać firewalla. Lepiej tego nie róbcie, bo będziecie mieć taki problem jak ja. ;) Koniec tematu. Pozdro. |
Cytuj:
jezeli to mial byc sarkazm to jakos ianczej bys to mogl ujac, tak zebym sie nie czepial :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:30. |