![]() |
Xafrana (52 rp) MOJ 2 [WMV]
Elo , jest to moj drugi wmv tym razem swiat lucera =) 52 RP
Zobacz sam=p :) http://rapidshare.de/files/22087314/Xafrana*****.html |
Nawet mi sie podobal ;)
daje 8/10 zeby cie zachecic do zrobienia nastepnego :p |
Mnie się bardzo filmik podobał! 10/10!;) ;)
btw. Jak naywa się ten utwór z chórem i ten system of a down (tu chodzi mi o tytuł) |
nie żeby mi sie nie podobał, ale liczyłem na coś lepszego na tym filmiku
typu DL solo ;p ale i tak nice : 6/10 |
Hm... Nawet niezly filmik, gz lvla ;) Troche dzika sytuacja z necro no i mogles wrzucic jakas lepsza sytuacje z dragiem bo cienkie hity szly wiec nie ma sie tu czym chwalic (bez obrazy). No ale tak to jest niezle... 8/10.
|
Cytuj:
Masz racje =) moglem wziasc lepsza ale gdy robilem wmv wzielem pierwsza lepsza akcje z rec nigdy sie nie myslalemB) , ze ten film trafi na tibie.pl;] Mimo tego postanowilem go umiescic. |
Cytuj:
Tez nie mialem duzo okazji , zeby solowal dl bo net mi na to nie pozwala ;) 300pingi+ osiedlowy co chwile kicki (sprzedany charXD) |
Cytuj:
System of a down - Suggestions jak chcesz moge wrzucic na rapida ;) Z chorem - Deepack the Survivors of hardstyle =) |
Jestes pojebanym noobem, ktory lize dupe dla frajerow(br's) z Elementalis
pies do tematu; pojebany filmik |
Cytuj:
idż się utop pewnie dostaniesz warna za tego posta -,- i jeszce napisał, że ma 110 level na roocku uhauhauha A co do filmiku to mi się bardzo podobał poza kilkoma akcjami trochę nudnymi(naprzykład ten z dragiem) :) Ocena to 9/10 |
Scorp to jest chyba stary owner Xafrany..Ten nowy jest smieszny :P Filmik nice , ale gorszy od mojego :p
|
luki to stary owner, nowy to odisek ;pp
|
rehost plx
|
Cytuj:
Wiesz co ? nie bede sie z toba kłucił nie moj poziom.Ale przyjmij to sobie do mozgowia , ze sprzedalem chara na 52 lvl i gra nim teraz nijaki 50 elder Odisek ktory mieszka w Rybniku. Obiecalem Lewojo'wi , ze sie tam przjade i za to , ze 3ma z br'ami go na**bie.Moze skoluje kamerke i nagram jak dostaje oklep wtedy dam ci nagranie=p. |
Cytuj:
Tak nowy owner to odisek .. A starym ownerem jestem ja =p strzal w 10. Chcialem dolonczyc z wami na Xerene do gildi ale 50% ludzi uważa , że to ja trzymalem z br'ami dlatego ;/ niestety przestalem grac;(. <smutne> Obiecuje calej gildi.. ze sie przejade do rybnika i osobiscie pogadam z tym kuta**em ODISKIEM!.:] |
Ludzie !!
ludie ale jestescie inteligentni ta wasza fajna rozmowa mogla by trafic na forum tibia.com :) wiec niewiem poco sie przyznawac ze char sprzedany ze gra nim inna osoba bo trafi sie taki typ (niemowie tu o mnie ) który z nudów wzuci na forum i tyle sobie pogracie :) i ty i ten caly Odisek :)
Film@ film bardzo mi sie podobał prosze o wiecej |
Cytuj:
|
Cytuj:
SOAD- http://rapidshare.de/files/22214213/...tions.mp3.html "CHÓR"- http://rapidshare.de/files/22214621/...style.mp3.html Zawsze służe pomocą ;) |
Szkoda że już nie grasz na Lucerze :( ale pamiętaj że był taki ktos jak Gotalek B) Nice Wmv :evul:
|
Cytuj:
Stary nie zapomne =p nie ma takiej opcji lucera forever . Przestalem grac bo net mi na to nie pozwala.Co chwile kicki padalem jak szmata. Musialem chodzic na 50 lvl z tygrysem~ bengal~ na tomby.. i on mi blokowal bo takie lagi mialem , ze padalem na scarabie na 50 lvl.Hunt drags to moglem robic w godzinach 00:02 do 6 nad ranem =p pozniej to z blokerem na mumie bhuauha =p takie lagi. No cóż to tu duzo mowic =p nie zapomne =p 3maj sie.B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:54. |