![]() |
Tworzenie filmów.
Siema :) , mam do Was pytanie związane z tworzeniem filmów. Mam na komputerze kilkanascie fajnych zdjęć i chciałbym z nich zrobic animacje + podczepic jakąś muzyke + jakies bajeranckie efekty.
Polecilibyscie jakies programy? [ofc. darmowe]. Pozdrawiam, Luthi. |
windows movie maker...
|
Nie prosze ..Błagam NIE!!! tlyko nie windows move maker...=.=..poszukaj sobie lepiej ...cholercia..jak to się wabiło? =.=w tej chwili nie pamiętam nazwy tegp super progamiku ..ale narazie mogą ci wystarczyć te stąd http://www.freedownloadscenter.com/B...ove-maker.html
Tyylko prosze nie używaj Windows move maker xd |
Jeśli za darmowe uznajesz takie, które dostępne są w sieciach p2p to polecam Uleada albo Pinnacle Studio.
|
Cytuj:
|
WINDOWN MOVIE MAKER! <Nie słuchaj ludzi co mówią że to gówno bo baardzo dobry programik dla amatorów i zaawansowanych>
SnagIT żeby np. zgrać sobie cos z ekranu (Np. puszczasz przez TibiCam film i snagitem ustawiasz żeby sie to nagrywało,później na WMM i gotowe :p) |
Cytuj:
|
Mam wrażenie że to keylogger.
Czemu nie dałeś linka do microsoftu? I po co to dajesz 3 raz? A zreesztą jesteś nowy -.-" |
To może byłby ktoś tak miły i zamieścił linka do windows movie maker:baby: :baby: :baby: :baby:
|
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:45. |