![]() |
Ravagers Axe
disiaj okolo 17 na berylii Jonz 101 RP wylootowal pierwszy w tibii egzemplarz ravagers axe.
oto link do screena http://img256.imageshack.us/my.php?image=saxe0qs.jpg jeszcze nie srawdzalem czy axe lezy w domku w ktorym jest na sreenie ale mam zamair to zrobić. Opis własny przedmiotu : You see a ravager's axe (Atk:49 Def:14). It weighs 52.50 oz Gratulujemy znaleziska przedmiotu (postaram sie o wiecej screenow zainteresownych odsyla to forum berylii na tibia com) |
Fajne, bo rzadkie, ale w praktyce raczej nieuzyteczne ...
|
Cytuj:
Ma lepsze staty niż Dragon Lance |
No to co ze ma lepsze staty .... Nim ktos zdobedzie tego axa to sc albo sov w domku juz bedzie lezal :) a d lance wcale nie jest takie drogie ;]
|
Strzelam ze wypadlo z ktoregos z Faraonów...
To juz stereotyp,że jak rar to i Faraon :P |
czy ja widze ze on ma tez crystal mace ? ;p
|
No właśnie, z czego wypada crystal mace?
|
Cytuj:
Masz na Tibia.pl chyba nawet... |
Cytuj:
Masz na Tibia.pl chyba nawet... @Edit Sprawdzilem,wypada z Vashresamun |
Może ktoś powiedzieć że widział ten axe??
Niestety po Spider Chainmailu jakoś niechce mi się wierzyć w takie bajki o new iteamach.... |
|
dziwne że to sie nazywa golden halberd, ale sie kłócić nie będe:
|
@up
za duzo OTS'ow -.- . To jest ravager's axe i tego nie zmienisz. A przedmiot niedowiarku naprawde istnieje . Wielkie gratz za wylootowanie :) GaV~ |
Wielkie gratulacje za wylootowanie. :) Podobno na Asterze też ktoś już to ma, ale szczere w to wątpie.
|
Ciekawe ile takie cacuszko może być warte...
Szkoda że takie brzydkie to jest... P.S. Ilu ręczne to jest ?? |
Cytuj:
Btw:102 RP i takie rary w chacie |
Item
Ciekawy przedmiot, nie ma co. Jednak zanim ja to wylotuję to minie wieeele czasu... Gratz Itemku ^^:D
|
Nice !
Wow !
Zanim ja to wylotuje to to juz bedzie wypadac z rata :D gosciu ktory to wylotowal musi byc zaje..scie dobry ! 8o |
Cytuj:
|
Re:
Ravager's Axe...;)
Gratulacje dla tego 101 RP/102 RP (nie wiem dokładnie)... wiem tylko że znajduje sie jeden Ravager's Axe na Hiberni w posiadaniu Zacharjasza podajże... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:54. |