![]() |
Aurea War 7.71
Dodaje tutaj Filmik ktorego jak dotąd nikt nie dodal jest to Wojna na Aurei na klienta 7.71 pod tibieCAM :) A link do niego to http://rapidshare.de/files/21774391/...aurea.rec.html :)
|
Filmik naprawdę super, ale najpierw podaj linka do niego :P
|
Jeden z najlepszych filmow wojennych jakie widzialem a widzialem wiele :) Powiem jedno ROM rzadzi :P szybka i sprawna akcja
|
Cytuj:
to ja niewiem chyba nie widziales fajnych wojen albo widziales jak sie bija 30 lvle i miales kisiel w majtach, albo ziomek zmienil linka bo ja nie widzialem prawie nic tu ciekawego:] |
Najlepszy...
Nejlepszy Film z typu wojen z tibi jest Aurea War 5 (wmv) :) to jest fajny filmik <nie zmienialem żadnego linku>
|
Spoko filmik niezle fragi.
|
Dobry filmik, ale osobiście nie przepadam za walkami w trapach :p
|
Zamiejscilem..
Zamiejscilem dzisiaj u nas na Forum ten sam filmik w formacie Wmv :p
|
Zamiejscilem..
Zamiejscilem dzisiaj u nas na Forum ten sam filmik w formacie Wmv :p
|
Cytuj:
Gram w tibie napewno o wiele dluzej od ciebie i napewno widzialem lepsze filmy a dlatego ze powiedzialem ze jest dobry to musze miec odrazu kisiel w majtach a co to wogole znaczy bo nie rozumiem takiego slangu ? prosze mi wytlumaczyc panie PRO.I to ze ja dostrzeglem w tym filmie zgranie drupowe i dobra walke to nie znaczy ze twoj mozg moze obiac takie pojecia jak zgranie i gra drozynowa. |
@topic
To rozumiem, 27 minut wartkiej akcji i wielu fragów. @Stefan Cytuj:
|
To...
To swięta prawda najlepszy wojny na Aurea dlatego kocham ten server i nie zamierzam go zmieniac ! :)
|
@Jess Brig
Nie martw sie go bardziej kreca filmy gdzie w roli glownej jest jakis 200+ bo wiesz zobaczyc np demon legi na tych sexi nogach Eternala to przygoda ;) |
Bardzo chetnie bym obejzal ale nie mam nowej tibi cam ;/ a nie moge tego znales czy mogl by mi ktos podac link przekierowujacy do pobrania tego? plx
EDIT: THX JUZ MAM |
:pp
trapy jak trapy ale kolo na 80 lvlu ma skile 79/72 a ja na 52 mam 86/85
<rotfl> <lol> 8o |
Filmik fajny dobra akcja ROMu ale nie zapominajcie o fragach FAGU 8 na ank ;)
Raks Wasze PA z stingiem sie skonczylo wiedzialem ze do tego dojdzie;) You know who. |
Możesz dać reszot na megaupload lub na czymś innym, bo mi się wyłącza po kliku minutach filmu.
Chyba, że ktoś mi pomoże i powie co mam zrobić. ;) |
Cytuj:
Omg chyba sie poplacze z tego powodu=( i do tego nie mam pojecia kim jestes;) |
Filmik przedni i dobra akcja lecz ciekawi mnie jedno !! Co na tej aurerze takie piekło jest xDD ciągle wojny ROM i ROM, masakra poporstu moze ktos przyblizyc za co czego i ile juz sie tam tak tłuką xDDD
|
Filmik przedni i dobra akcja lecz ciekawi mnie jedno !! Co na tej aurerze takie piekło jest xDD ciągle wojny ROM i ROM, masakra poporstu moze ktos przyblizyc za co czego i ile juz sie tam tak tłuką xDDD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:50. |