![]() |
85 rp pking (Danubia)
Hrhry...z uwagi ze juz niegram na danubi z puł roku wybrałem sie na comiesiaczne pkowanko, tym razem niema sie czym zachwycac bo nieubilem zadnego duzego lvla...ale szybka akcija wiec nic wam niezaszkodzi jak poswiecicei swoje 15 minut :]
http://rapidshare.de/files/22200860/...unter.rec.html komets plz :P |
Dawno takiego przygłupa nie widzialem, ten filmik to jaka¶ totala żenada. X(
85 RP zabijajacy 20 lvle n/c. Gdyby ten 30 palek mial 5 uhow wiecej to by¶ go za chiny nie zabil lmao. Gz loota p-armor i dwarven shield :cup: Lepiej skasuj ten thread bo robisz z siebie idiote -.-'' BTW: najlepsze bylo "waste skulla" |
Filmik do bani nie ma to jak zabijanie 85 pallem 25 lvli
|
lol.. :P
Mowielm ze nic ciekawego...w sumei ja uzywalem glownie sd...a walilem tyle co 40 sorkiem...wiec to tak jakbym pkowal 40 sorkiem, a niemoja wina ze niebylo zadnych duzych lvli :P |
lol.. :P
Mowielm ze nic ciekawego...w sumei ja uzywalem glownie sd...a walilem tyle co 40 sorkiem...wiec to tak jakbym pkowal 40 sorkiem, a niemoja wina ze niebylo zadnych duzych lvli :P |
Cytuj:
Bardzo slabe pekowanie ;/ sczerze do bani =( i sory, ze to mowie ale mi sie nie podobalo oceniam ten film 2/10 .:( |
hah
afff.po.co.wrzucasz.takie.syfy.
-niezle.Pkujesz.heh.gz.zabitych.lvli.i.loota :confused: Koxyl.my.sie.chyba.z.Kyry.znamy.hah Hail.DS:) |
ludzie...wy pewnie 8 lvla byscie nie trafili ;/
chcial se popkowac to zabil tego kto sie nawinal... |
Cytuj:
Odezwal sie Pk wszechczasow |
Ta...bilem kto sie nawinie...a zereszta wole pkowac 30 sorkiem niz 80 palkiem...bo sorkiem mam jeszcze fe i wikrze lvle zabije...wiec niedlugo jak bende mial czas to se popekuije moim drutem i sorkiem, bo drutem mam duzo wikrze rekordy lvli ktorych ubmilem niz palkiem :P
Ale przyznaje film hujowy :P |
Matko moja jedyna kochana >.>
Czego¶ takiego od dawna nie widziałem [mniej więcej od czasu jak 91 RP kupiony na jakim¶ brazylijskim serwisie aukcyjnym poszedł na dragi i Dle i blokował je bij±c z boltów >.>] Narzekasz na loot? A czego się spodziewałe¶ po 25 lvl ? -.- MPA? 4 bp SD? Szkoda takiego chara w takich rękach... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zjebane fragi to mało powiedziane mogłe¶ isć z jakimi¶ kumplami na 80 lvle:baby: |
Hrhrhrh Robiercie Czemusz To Mi Nie Powiedziales Ze Ruszasz Na Pk Na Danubi -,- Bym Poszedl Z Tob± :DDD
|
Cytuj:
Nadal twierdzisz ze CC1 albo CC4 sa warte 50k? (CC1=Central Circle 1) oVer |
Mmm...nie xDDD
Ale jak dawalem ta oferte niewidzilem o jaki domq chodzi :P ey...niekometujcie juz tego tematu bo film wyszedl h***wy i szkoda miejsca na niego w tym temacie...robie drugi i sie i sie postaram zeby wyszedl duuuzo leprzy ;) |
hmm a czemu nie dales tego jak pkowales dzisiaj na zamku kolo ab?
|
BEEEEEEEEEZNAAADZIEJA
3 wyjscia: -kupiles postac -haknoles postac -jestes glupi niepotrzebne skreslic |
Cytuj:
A co do filmu to owned :P Rzeznik z Ciebie ziom nieziemski. Ludzie nie beda do ciebie biegac zebys ich zabil :P Www.Tibia.Com szukasz 40 sorc online , exiva dziekuje ;] Pz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:21. |