![]() |
Red Skull
Chciałem się zapytać o jedna bardzo istotną rzecz.
Jeśli gracz ma red skulla,to czy jeśli w czasie posiadania RS-a może ubić kolesia,bez konsekwencji??? Chodzi o to czy jeśli ubije gracza będę miał przedłużony czas trwania rs czy nie???? Z góry Thanks... |
Wytłumacze...
Z rs możesz zabijac lecz na 24 h możesz zabić 2 osoby (nie jestem pewien) bo więcej to Ban. Rs możes zbijać oczywiście innych pk (rs,zwykły skull) bez żadnych konsekwencji. Rs trwa 30 dni od momentu jego wbicia i zabijanie nie przedłuży jego trwania. |
Na red skullu mozna zabic 2 osoby w czasie trwania red skulla a nie w ciagu 24h jak mowil poprzednik. Graczy ze skullami mozna bic bez konsekwencji.
|
revan ma rację.
gdy wbijesz rs'a to mozesz zabijać 2 osoby na dobe,a gdy przekroczysz limit to ban. Gdy zabijesz więcej niż te 2 osoby to ban. A tak mozesz zabijać do woli;p 2 osoby dziennie |
Czyli zabije majac wczesniej RS w tydzien 14 osob (2 na dzien) i nic mi nie bedzie?:> Otoz jezeli masz juz red skulla, i znowu wbijesz limit, za ktory dostajesz normalnie RS'a (3/dzien, 5/tydzien, 10/miech) wtedy ten okres 30 dni posiadania sie zeruje. Przynajmniej taka jest moja opinia. Gdy zrobisz 6/dzien, 10/tydzien, 20/miech ban.
|
czyli jak mam rsa to moge teoretycznie zabic w ciagu jego trwania 60 osob??? (2 na dzien)??
Mi sie zdawalo tak jak mówi kolega UP |
Cytuj:
Kolega UP pisze dobrze, a ten jeszcze wyzej bredzi. |
Ty!!
Czyli jesli zabije kogos(nie ze skullem)a zostanie mi tydzien do znikniecia rsa,to za tydzien zniknie RS???
|
Cytuj:
jesli nie przekroczysz zadnego z limitów RS zniknie ci po 30 dniach |
Mozesz tez zabic (bez konsekwencji) gostka ktory ciebie zaatakuje bedzie mial on wtedy zlata czaszke.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:04. |