![]() |
Necro
Siema wam!
http://photobucket.com/albums/v385/d...kts/necro0208/ oto link do strony z SS z huntu na necro ktory odbyl sie wczoraj. SS robione z perspektywy Dezertera. Milego oglodania. Ekipa: Ja Waxom-bloker-Elite knight-31lvl skille kijowe ze lepi boli Dezerter Bit-2bloker-Elite Knight-44lvl skille bie wiem ale dobre Szymon druid-hmm and summon-32 Elder Druid- 46 mlvl Kolorotrix-hmm and summon-33 Master sorcerer-47mlvl Sergaros-Bolter i odczasu do czasu SD-46 Royal pally-skills nie wiem. Milego ogladania. Dzis bylismy ta sama ekipa na hero link do zdjec dam pozniej. Comment plx :baby: "Link wklejcie do przegladarki" Najlepiej oglodac jako slideshow |
No to po tak
1 : Jaki loot ? 2: Czemu byles z gsem ? 3: Czemu az tak duzo was bylo? 4: Ile Run poszlo i boltow liczac w bp ? 5: Jak dlugo tam byliscie? Dziekuje nie mam wiecej pytan :) |
yeye...
I tak trzymac kumple z rubery ^^ szkoda ze nie bylem z wami ale nie mam uh i lagi;/ ale nastepbym razme ide z wami :)
Tanivupo-41 elite knight-78/75-Rubera 8) |
Loot to:
Flet(conjujer wand) 2 berety(turbany) niecale 1k gp 2 c-mace Napisalem ze ss nie byly robione z mojej perspektywy nie zauwazyles tego?? On byl z Gsem bo ja mialem "blokowac". Tylu nas bylo bo tak fajnie w kilku :] i latwiej A run to nie wiem :P ale sie nie zwrocilo chyba bylismy 4 godziny. Hehe Mario :] mozemy razem isc oni chca jutro na dl ale nie wiem czy isc :P bo raczej padne ale sie mozesz z nimi zabrac :] Offtopic: Conjujer wand slozy do convice potworow?? I za ile mozna ja sellnac?? |
Bardzo fajne ss =)
|
Cytuj:
2. Do convice potworów jest TYLKO runka convice creature. 3. Nie mam pojęcia za ile to można selln±ć. |
jak dla mnie zaa duza ekipa tam szla max 3 osoby bo pozniej dzielac sie lotem jest jedno wielkie 0
|
wsumie mi tam na locie niezalezalo az tak bardzo, no moze troche ( zamiast tych 2 turbanow wolałbym dwie pary BOH-ow ) :D PRZYNAJMNIEJ SOBIE POEXPILEM :)
:lucznik: |
Jak to nie.
Bohy mialy wypasc :] a ty se poexpiles a ja dupa :P 0 expa w sumie mialem Edit: Zaraz save wiec wzuce linka do hero hunta http://photobucket.com/albums/v385/d...rkts/hero0308/ oto nasz hero. A co do duzej ekipy mielismy chodzic w 4 ale kolor sie dolaczyl. |
¦wietny SS szkoda że nie było Bohów :( Ale i tak nie najgorzej :P
|
Napisz jaki loot z hero.. i mam pytanko jezeli stoji sie z dwoma tarczami to ktorej tarczy DEF jest uzywany??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:06. |