![]() |
Demon on 42lvl :D
Hello.
Mam zamiar z kumplami wybrać się na demona 4fun. Team 4-osobowy: Blocker 42lvl(ja) i 3 shooterów na lvlach +-40. Czy wytrzymam z demonem czas jaki shooterzy potrzebują na ubicie bestii? (+-10 12rund) Czy wyuham się z obrażeń zadawanych przez demona obrażeń czy też będę potrzebował pomocy w postaci uh sorca/druta bądź też moje uhy+sio? [ I też czy w/w shooterzy będą w stanie ubić demona (sd+bursty) Uwzględniam użycie wspomagaczy takich jak might ring czy ssa. Napiszcie czy mam jakiegolwieg szanse czy jest to raczej pewna śmierć. Z góry dziękuję. |
Był mastah co na 21 zablokował. Jak będziecie mieli szczęście to dacie rade. Dobrze by było to sio druida bo to zawsze jakieś zabezpieczenie dodatkowe.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Też bardziej boję się o shooterów niż o mnie. Koszty nie ważne byle żeby było ze zabiliśmy:) A co to tego spawnu obok ani(tam mamy zamiar iść) ile shooterów może wejść z parceli? Na filmach jakie oglądałem to 2 zawsze było ale czy może ich tam być więcej. Btw. nie 4 tylko 3:] A co do fe shooterzy powinni zabijać je z burstów prawda?
|
Cytuj:
@Topic Masz 50% szans - przezyjesz albo nie. A tak serio to samemu nie wydolisz sie uhac, chyba ze bestia bedzie wyjatkowo spokojna. Jeszcze jednego do uhania... a poza tym jak dostaniesz kombo to i tak nie przezyjesz ;d Ale zabawa przednia :D |
Cytuj:
|
Jeśli umiesz grać i wiesz na czym polega blokowanie, oraz możesz liczyć na leczenie exurą sio~ to nie będzie ŻADNEGO problemu. Pozostaje kwestia opłacalności, ale skoro chodzi Ci o satysfakcję, to idź.
|
LOL, czy ktos z tych co pisali wyzej byl na demonach ? wydaje mi sie ze nie ....
Jezeli nie chcesz pasc to sie zabezpiecz na max, might ssammy uher - i nie padniesz. Co do shoterow to chyba maja mane na mana shield co nie .... a na parcel wchodzi 1 przesuwa sie i nastepny az wejda wszyscy z tym sobie poradzicie Jak wam nic nie wypadnie to bedzie troche wasta ale satysfakacja duza, mino to bywali tacy ktorzy w 1 demonie wyciagali rary wiec gl :) |
Ja oglodalem filmik jak 31 sork sam rozwalil demona i nie mial wiekszych problemow a po tym presunol taki papierek i 4 demony nie zdazyly mu nic zrobic (jesli wiecie o co chodzi i wiecie gdzie to jest)
|
Heh dzięki wam wszystkim ale mam jeszcze 1 pytanie. Czy na spawnie obok anni da się zrobić tak żeby każdy shooter wchodził na dół z osobnego parcela??
Bo o mnie się nawet bardzo nie boje ssa i might ring i przeżyje(chyba):D ale gorzej jakby demon sie przeżucił to żeby shooterzy mieli komfortową ucieczkę bez czekania jeden na drugiego. Co do faktu że waste to wiem:D Ale mniejsza o koszty. |
na 63 blokowalem demona dla ekipy ~6 osob z ktora poszedlem zrobic pare questow w hero cave. jakos nie zablokowali sobie drogi. sorc na 40 lev ma wystarczajaco many zeby z mana shieldem przetrzymac dosc dlugo z demonem, dlugo znaczy tyle zeby uciec schodami lub parcelami.
nie wiem ile wam sd pujdzie, ale moi ludzie mieli po 1-2 bp i to starczylo na 4 demony. ja uzwyalem tylko eleven amulet, ssa i might ring sa za drogie i szybko sie koncza. po pierwszym demonie zostalo mi 18 ladunkow z nowego amuletu, reszte bronilem bez zadnych wspomagajek. demon nie jest taki trudny. jesli bedziesz sie uhal co hita i nie wejdziesz na e beem to przezyjesz. |
Thx a loot. W weekend pójdę przerwać błogie życie demona. Wykorzystam wasze rady. A jak padnę to będzie źle ale no risk-no fun.
Cya. |
eh..... demon potreafi zdrowo p********olić z samego ataku z łapy GFB też coś tam zadaje a jeżeli ma FE (lub 2) to przeżyć dla blokera jest cięęęężko B)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ssa jest tylko na 5 hitow i to do tego fizycznych. Za dlugo na tym nie pociagniesz ;d Przede wszystkim power-uhanie sie ;d |
Wiesz ja i na 7 lvl bloknelem sorcem hydre... A jesli ty masz ochote zginac to prosze bardzo :P Bo masz slabych shooterow czyli bedziesz musial dlugo stac i blokowac, licz sie ze smiercia. btw. nie wymieniles osoby kto skoczy po twoje cialo :P
Bebi~ |
A tam, czepiacie sie... . Jak chce to niech idzie:] . Osobiscie na takie ryzyko bym shooterow nie narazal. Sam niech podejmie decyzje a w poscie juz chyba wszystko zostalo napisane co powienien wiedziec.
Tak czy siak , powodzenia.:evul: |
42 lvl nie jest az taki niski i kruchy. Uwazam ze jednego czy dwa da rade zblokowac, ale wiecej nie (bo po 2 czlowiek nabiera dziwnej pewnosci siebie i nie zwaza na szybko spadajace hp ;d )
|
jeszcze dodam ze ci ludzie ktorzy blokowali demona na 21 czy 25 lev robili to dla 150 lub wiecej sorca/druta. taki ktos ma sd po 800+ i te pare sekund to mozna wytrzymac z jezem w betoniarce.
|
O ile wiem ten 21lvl co bloknął to za 1 razem chyba dedł. A blokowanie demona na 42lvl to jak blokowanie draga na 16lvl.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:18. |