![]() |
Valoria WMV i nie tylko...
Yo o to jest link na mojego "trzeciego" WMV
http://rapidshare.de/files/22460968/...ottas*****.html a w nim: -pare trapow na h lvlach..m.in. Apitov, Chullo, Interfernal.... -zabicie nooba.. ;D -zabicie 30+ druida z aolem bez uhow ;o -nie udana proba zabicia ok 40 knighta -cos nie zwiazanego z tibia O_o Sciagajcie :] kommentujcie Please :] PoZdRo :] |
Hehehe Witam fane fane te WMV!
Siemasz WMV jest wyjechane w kosmos! Fana muzaaa ^^:]
WIELKIE GRATZ!! POZDROWIENIA (Lupi Thor) |
Oglondać bo zabije ;]
Ty maniaku Dragon Ball :d , warto zobaczyć ten film :p
|
Film Super, szczególnie koniec: Jak zabijacie mojego "kolegi" kumpla i on pisze: "ghdsgdg" "nie" "dgdsgs" :D :D :D
|
filmik
zajebisty ^^
Dragon Ball 4evah |
No wreszcie jakies komentarze :<
Thx za komentarze :P mysle ze wiecej ich bedzie bo jak narazie to malo ;(
Pozdro :p |
Nom, fajny filmik :-)
Dragon Ball rOxB) |
FIlMik~!~
HehEh Siemasz MaJIn XDDD Beka bo moj kumpel ma podobny nick do ciebie tylko ze 8lvl:D ale nie na valori wiec nie masz sie co przejmowac ;) PoZdRo Dla WAs XXD LUbIe twoJe FIlMikI bo SA Z FaJNa MuZA xD
East Clubbers - Its A Dream (Henny-M & Groove-T Vocal Club Mix) A-LeeX-A-LeeX_-_narcotic_vaccine_(radio_edit) A-LeeX-Go_with_me_(Orginal_club_mix) Beattraax-Project_Well_(_radio_edit_) Casteam - I Don't (Mariosek Remix) L_Project-Summer_Rave_(Xtd_Mix) Max_Farenthide-Max_Farenthide_&_Dj_Hubertuse_-_Big_Bang_(Bootleg) DJ Splash - The Touch (Original Mix) [WWW.FORUM.CLUBBERS.PL] C_BooL___House_Baby__Mr_Bronkz_Remix__www.forum.cl ubbers.pl_ Marcel Woods - Advanced (Scot Project's K.K.E. Hold My Breath Boot Beattraax - House Emotion (Black Eyed Peas Vocal Extended)www.forum.clubbers.pl ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ SpRobOj Z tymi NutkamI:P:P:P MozE wyjdzie fajny Jak cos to nApIsz zmiksuje ci to zajebiscie i zlacze ;) i wysle na e maila wiec jak cos to msg PozDro!! |
ups
TAmto pisalem przed sciagnieciem ale jedno mi sie nie podoba tam :] Jagielonia ;) Hutnik Kraków Rulle ;) fajna nutke i skzoda ze nie zosatwiles calej FAithless-Insomania a moze innej wersji nie wazne :) pzdr
|
Nic Dodac Nic Ujac>>.roXX ;):cup: :cup:
Pozdro :D:D (Valoria SuXX :p ) |
Fajny filmik, dobrze zrobione przejścia. Ale jest jedna wada !!.. pisz na końcu nazwy utworów muzycznych, których użyłeś w filmie. Nie na forum tylko w filmie :P.
PS. Warto ściągnąć. |
Dizkei za commenty wszystkim a s tymi nutkami sprubuje moze, a moze bo enichce sie juz robic tych wmv :P mam slaby komputer i slaba karte graficzna i slaby procwesor dlugo sie zapisuje :/
Ale eh moze kiedys tam zrobie dzieki p0zdr0 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:18. |