![]() |
Ciągłe najazdy na AB high lvl'ów
ELo. Już nie 1 raz widze jak wracam do depo najazd pod bramą, pod depo bądź okolicach AB najazdy, ubranych na Zielono Head czarny grczy o high lvl(są też słabsi typu 40-60)co to kur... ma być wracam z dwarfów a tu kolesie : exiva exiva exiva i gonią jakiś kolesi!!! normalnie jak wracałem to coś jak SCHUMACHER F1, kolesie mi przeymakli z prędkością swiatła przed oczami i ścigali jakiś kolesi!albo jak wracam do depo, patrze.. a tu bramą nie można przejść8o bo stoi sobi około 30 osób i się napier... nom.:] to kto mi powie WTF?:baby:
|
Jakbyś nie zauwarzył to na aurea jest wojna :) B)
|
Oojojo duZie poziomy przyszly do AB ajaj! Musze zrobic temat na tibia.pl
:'(! |
omg co za naby...
|
wróce z wycieczki to wlane utani hur i time ringa i przelece kolo ciebei też temat napiszesz??
|
ej no nie jeździjcie po chłopaku pierwszy raz na oczy widział fight i jak to wyglada to sie podnieca.
btw te 40-60 to idioci ktorzy sie pchaja tam gdzie ich nie chca... dlatego walki w miastach sa chu*owe.... moja gildia na wojnie musiala najpierw wybic stado noobow ktorzy przyszli popatrzeć.... posypały sie RSy... X( |
ale to go nie usprawiedliwa do tego że jest kilka tematów niżej temat Wojna na Auera, mógł również przefotrować(wyświetlić) tematy z pefixem auera i już by wiedział czemu tak się działo. A do tego pewnie nie zagląda na forum auery na tibia.com na ktorym to frag lista nie schodiz z 1 stony
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:40. |