![]() |
Filmoteka, okolo 100 filmow..
W wiekszosci dobre filmy..wlasnie uploaduje na server, zlinkuje je wszystkie pod wieczor jak skosze trawnik :)
|
a na jaka tibieCam to jest??
|
szczerze ? filmy zajefajne tylko masz burdel na jakis FTP to wsadz je albo cos... :rolleyes:
|
Awwww ;( niemoze mi wyswietlic stronki co jest w zadnym linku??
|
żaden link nie działa :( zrób coś z tym szybko ;( ;)
|
Wlasnie zrob cos z tym bo nie dziala a bym sobie poogladal 8)
|
Niedziała
plx napraw :swe: to bo bym chentnie zobaczył te filmy ale niestety niedziałaja :(
|
no niestety nic nei dziala a nie mam co robic wiec chetnie ogladnal bym cosik :\
|
Rehost :D Nic nie działa.A fajnie się zapowiada
|
wiesz co daj to na jakis normalny serv a nie na jakies kwiatek dla mej ciotki plotki
|
Ehhh... Zobaczcie z kiedy jest temat... Po co bumpował ktoś to ?? Chlopak nie naprawil tego przez 6 miesiecy tzn ze raczej juz nie naprawi.... Pewnie nawet zapomnial ze taki temat napisal
|
Wom zrób coś! Ludzie się niecierpliwią,prawie płaczą że 100 filmów im nie działa :P przyjdz,zrób porządek i zbieraj laury...albo cie będą obgadywać :P:P
|
żaden link niedziala
Zrób coś z tym plx |
04-08-2004, 12:44
Przykro mi to mówić ale ten koleś już raczej tego nie zrobi on mógł umżeć albo wyemigrować do Pakustanu. (Ach... to wojsko) |
Sprawdzilem wszystkie i zaden nie dziala ... Napraw plx :p
|
Ej ludzie ten gość mógł skończyć już z tibią albo zapomnieć o forum. Zobaczcie kiedy to było!!
|
tak to jest jak jakiś palant odświeża stare posty ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |