![]() |
Sandals na Rooku??
Zalozylem ten temat poniewaz ras jak gralem moja postacia
na Rooku spotkalem pewnego kolesia ktory chcial kupic moj silver amulet i chcial go zobaczyc na trade dobra dalem na trade a facet wystawil na trade sandals(sandaly)? on niechcial mi powiedziec skad je ma tylko pisal ze sprzeda za to jak dam mu moj account number i password,a wiec pytanie skad je mozna miec i ile to kosztuje?? |
Witam
Sandaly to nic neizwyklego na rooku, no tak jak snowballe. Nagroda za odwage i umiejetnosc walki - czyli questowe (tylko dla pacc). Warte to one duzo nie sa, jakies 100 gp od kolekcjonera. Mysle ze wystarxzy taka odpowiedz, ale ciekawi mnei ile jeszcze osob napisze to samo...... |
Cytuj:
|
A nawet jak nie jestes newbie to niedawaj mu pasów etc NIGDY NIKOMU NIEDAWAJ (chyba ze naprawde zaufany ziomek). A sandałki w sumie są fajne ale tylko dla rookstayerów bo poco kolesiowi który je na main zaniesie.
|
sandaly sa dostepne w goblin hell quescie, mozna rowniez zdobyc 4 snowballe, 5 kamieni ,pan (patelnie), mleko i 50gp. quest dostepny tylko dla posiadaczy pacca, i jest dosyc trudny bo trzeba zabic 3 gobliny, waspa, minotaura i orc'a spearmana. osobiscie go robilem z 2 kolegami (12 i 18) to poszlo nam w miare szybko, nie radze robic solo chyba ze ze skillami 17+/17+ i z okolo 2 bp lf no i sporo fooda
|
Sandały na rooku są z qesta :)
|
Cytuj:
|
@up Ale drogi nie opisał...
|
Jest tak jak mowilem. Dokladnie zostala juz wyjasniona sprawa sandalow ale twardo ludzie pisza w tym temacie kopiujac to co napisal ktos wczesniej. No dajjcie spokoj! Po co tu sie tak rozwodzic! Czy to jest takie arcyciekawe ze trzeba ten temat na 5 podstron rozwijac? Niech ktos to zamknie....
|
Ja miałem Sandalsy na Rooku. Gdy zacząłem grę moim Rookstayerem, jakiś kolo sprzedał mi Sandlasy za 15 gp.......
|
Ja jakos wypelnilem Goblin hell questa w 2 osoby
12 level i 8 level zeszlo nam po 7 life fluidow Skille 12 levela 17/19 skille 8 levela 16/18 :) :) :) |
Cytuj:
P.S Sory za ten post |
Cytuj:
A tak na serio to sandaly nie sa na rooku zadnym rarem. Malo tego - sa bezuzyteczne bo nie maja zadnych szczegolnych wlasciwosci ani nie maja w ogole arma. Nie oplaca sie ich nosic, bo jedynie cap zawalaja. A dostepne sa z questa Goblin hell quest ktory mozna wykonac jedynie jak sie ma pacca. Ile kosztuja? Hmmm, moze jakis zapalony kolekcjoner da 100 gp za nie, nie wiecej. A gosciu ktory ci kazal dac passy sie po prostu osmieszyl. A co do trudnosci goblin hell questa: Mozna go spokojnie wykonac na 2 lvlu ze skillami 10/10 i najlepszym eq jakie jest na rooku leczac sie life fluidami (zabijajac przy tym wszystkie potwory z ostatniego pokoju i wczesniej) |
1. A ja sie jak zwykle przyczepie, bo do jasnej cholery czy niektorzy nie maja w domu slownika ortograficznego albo nawet w jakims "Wordzie" niech sprawdza co pisza...
2. Po co ludzie odpowiadamy na ten temat pisząc dwudziesty raz to samo ? 3/4 osob napisalo to samo zaraz po Panu Klocku, a ja pytam po co ? Wystarczy jedna krotka i zwięzła odpowiedź. Z poszanowianiem, Buc. |
sandaly
ja mam sandaly na rooku...kupilem od kolezanki za 70 gp;/
|
@up
Naprawdę, niemożliwe, chyba kłamiesz... Normalnie koleś idź się utop ok? Można zamknąć ten temat, żeby zapobieć szerzeniu się noobostwa i Trolli :D |
Z tego co wiem to sandały zwiększają szybkość (chyba) ;)
|
@up
sandaly NIE zwiekszaja szybkosci @2 x up Na rooku tez mozna je zdobyc z questu do ktorego potrzebny jest pacc |
Gooblin quest zaje&&ty quest ale tylko dla pacc:D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:04. |