Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Najwieksze n00by Guardi. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80465)

Actorron 09-06-2006 20:39

Najwieksze n00by Guardi.

Niewiem czy ten filmik byl juz na forum czy nie ale jest warty obejrzenia.
Przedstawia on zachowanie h-lvl z Guardi Na Hydrach. Cala akcja rozpoczyna sie dopiero od ok.10 minuty.
Enjoy@

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9216

PS. Film na Tibie 7.71

Izull 09-06-2006 23:48

Nie filmiku jeszcze nie było, ale oglądałem go już nieco wcześniej i muszę stwierdzić, że właśnie przez takich graczy Polscy tibijczycy zyskują miano złodzieji, pk-rów i wogóle same najgorsze bajery. Polacy wygonili Niemców z Hydr to Ci, na stadionie w Niemczech spowodowali, że Polska przegrała z Ekwadorem 2:0 :baby: Brawo JanasB)

Żyłka 10-06-2006 00:04

nie moge tego sciagnac :| kiedy klikam w mirror 1 nic sie nie dzieje

Izull 10-06-2006 00:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Żyłka
nie moge tego sciagnac :| kiedy klikam w mirror 1 nic sie nie dzieje

Poklikaj kila razy albo zrób se reseta, bo film fajne pokazje jak to Polaczki popisują się swoja potęgą na świecie non-pvp bo na pvp pewnie by dostali od nawet takich 60-70 lvl sami posiadając 100-120 B)

PanKracy 10-06-2006 03:42

Dobrze ze odszedlem z tego swiata... wlasnie tacy debile psuja reputacje naszego kraju. To sa ludzie ktorzy nie potrafia nic osiagnac na swiatach normalnego pvp. Pozwole sobie na mala opinie tych 4 panow:
1. Browek - typowy noob, IQ siedzacego psa, jeszcze nie tak dawno plakal ze mial hacka, a teraz sie wozi, i umila grę (tak jak w filmie) niektorym graczom. Szkoda ze ten hacker nie zrookowal mu tego chara ..
2. Xetor - jednym slowem mowiac - lizodup.
3. Sorcerer Xed - do niego nic osobiscie nie mam, jest calkiem wporzo, ale niekiedy w towarzystwie swoich "przyjaciol tibijskich" robi sie bardzo wazny
4. Kwasotto Gravedigger - no, tutaj to juz by mozna bylo troche napisac... ale z racji tego ze jest juz pozno napisze tylko watek. Mhm.. wedlug mnie to dzieciak, moze o tym swiadczyc np ten tekst "02:41 Kwasotto Gravedigger: bym ich piznol z ue to huj by padli wszyscy XD". I wogole takie przechwalki jakie to on ma itemy (z allegro).
Po commanderze'hell'u, ancienciq, etc moglbym sie spodziewac czegos takiego, ale na nich sie zawiodlem. Po prostu wstyd.
TERAZ MOZECIE MNIE OBRZUCAC MIECHEM, REPORTOWAC, ETC, TO TYLKO MOJE ZDANIE NA TEN TEMAT. I TAK PRZEGLADAM TO FORUM SPORADYCZNIE WIEC MAM TO W |) \/ P I E. TRZYMAJCIE SIE ZIOMY. POZDRO

scorp 10-06-2006 07:06

@up
gosciu zastanow sie co ty mowisz, po 1 filmiku oceniasz ludzi...ciekawe jak mowisz na kwasa dziecko, to lepiej na siebie popatrz masz 14 lat i mowisz na kogos dziecko, jak na forum jestes jak narazie prawie najmlodszy wiec nie nazywaj kogos dzieckiem jak sam jestes bachorem ja ci moge napiasc o browku sorcerer xedzie i o kwasie ale po co sie wypowiadac jak to sa spoko ziomki? pozatym, oni nie maja tyle czasu zeby grac na pvp i uczestniczyc w wojnach, maja ponad 18 lat, pracuja i chca se spokojnie pograc dla zabawy

Browek 10-06-2006 10:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PanKracy
Dobrze ze odszedlem z tego swiata... wlasnie tacy debile psuja reputacje naszego kraju. To sa ludzie ktorzy nie potrafia nic osiagnac na swiatach normalnego pvp. Pozwole sobie na mala opinie tych 4 panow:
1. Browek - typowy noob, IQ siedzacego psa, jeszcze nie tak dawno plakal ze mial hacka, a teraz sie wozi, i umila grę (tak jak w filmie) niektorym graczom. Szkoda ze ten hacker nie zrookowal mu tego chara ..
2. Xetor - jednym slowem mowiac - lizodup.
3. Sorcerer Xed - do niego nic osobiscie nie mam, jest calkiem wporzo, ale niekiedy w towarzystwie swoich "przyjaciol tibijskich" robi sie bardzo wazny
4. Kwasotto Gravedigger - no, tutaj to juz by mozna bylo troche napisac... ale z racji tego ze jest juz pozno napisze tylko watek. Mhm.. wedlug mnie to dzieciak, moze o tym swiadczyc np ten tekst "02:41 Kwasotto Gravedigger: bym ich piznol z ue to męski narząd płciowy by padli wszyscy XD". I wogole takie przechwalki jakie to on ma itemy (z allegro).
Po commanderze'hell'u, ancienciq, etc moglbym sie spodziewac czegos takiego, ale na nich sie zawiodlem. Po prostu wstyd.
TERAZ MOZECIE MNIE OBRZUCAC MIECHEM, REPORTOWAC, ETC, TO TYLKO MOJE ZDANIE NA TEN TEMAT. I TAK PRZEGLADAM TO FORUM SPORADYCZNIE WIEC MAM TO W |) \/ P I E. TRZYMAJCIE SIE ZIOMY. POZDRO

skoro taki madry jestes...
ja nie pisze kto jest noobem jak sie wbijaja mi na hydry co chwile
"ile jeszcze ile jeszcze" potem wrzucaja all do wody kazdy mozew koncu q..rwicy dostac prawda taka po pouscie sobie przemyslalem all teraz niech pisza o free items albo pomoc w quescie do mnie moga sie nie zglaszac i niech podziekuja tobie skoro jestem taki zly...

szkoda ze nie zrokowali to fakt a co do IQ sie nie wypowiadaj skoro masz 16 lat skonczyles juz podstawowke??

O hydry caly czas sa klutnie ja siedzialem 2 dni na nich po 10h bo mialem czas a ile razy bylem jak ktos na spownie jest to nie powiem i sie nie wpier.alam i nie psuje huntow skoro chcesz zaczne tak robic

...:::Kwass:::... 10-06-2006 10:23

:D :D :D :D

Mahuahu Dobre Ziomek... Żal mi Ciebie

Po 1 nie mam 14 lat :(

@ Bro~ Dobrze Mowisz :) Je*** Noobów...

Wszystko na ten temat...

Pozdro Scorp :]

Browek 10-06-2006 13:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Izull
Poklikaj kila razy albo zrób se reseta, bo film fajne pokazje jak to Polaczki popisują się swoja potęgą na świecie non-pvp bo na pvp pewnie by dostali od nawet takich 60-70 lvl sami posiadając 100-120 B)

Ta ja nie gralem nigdy na pvp... sadze ze wyjedziesz mnie na tescie.
Skoro tak jak wszyscu uwazaja ze gracze z non-pvp sa noobmi etc. najlepszym przykladem jest Imergam z furory on tez na non-pvp gral z nami ale dla was pewnie tez to cienias jest.

Izull 10-06-2006 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Browek
Ta ja nie gralem nigdy na pvp... sadze ze wyjedziesz mnie na tescie.
Skoro tak jak wszyscu uwazaja ze gracze z non-pvp sa noobmi etc. najlepszym przykladem jest Imergam z furory on tez na non-pvp gral z nami ale dla was pewnie tez to cienias jest.

Imargam w gwoli ścisłości B) A czy ja mówię, że ja bym Cie pojechał na teście ? Zauważ, że ja sam grałem na refugi(non-pvp)tylko po to żeby pograć sobie dla przyjemności bez żadnych pk wojen i tego typu. Ale kwaso np. swoim tekstem, że pizgnął by UE i by wszyscy padli potwierdza, że raczej w pvp dobry nie jest. Może Ciebie się to nie tyczy może i masz dobre pvp, ale po huja tak żeś się znęcał nad tymi szwabkami ? Mogłeś ich wywalić w bardziej przemyślany sposób. Taka moja własna opinia B)

Xerc 10-06-2006 14:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ...:::Kwass:::...
:D :D :D :D

Mahuahu Dobre Ziomek... Żal mi Ciebie

@ Bro~ Dobrze Mowisz :) Je*** Noobów...

Wszystko na ten temat...

Pozdro Scorp :]

Czas dorosnąć. Jezeli tobie jest żal ludzi, to najpierw popatrz na siebie, prawda jest taka, że kupileś chara jak mial 95 lv, grasz pół roku i wbiles 30lv~, myślisz, ze jak grasz na non-pvp to jesteś dobry, dam głowę, że na pvp byś sobie nie poradził (najpierw trzeba przejść rookgard) Tyle. :):):)

Oddaj EQ Sloxowi złodzieju.

Browek 10-06-2006 15:26

Oversoul Exodus bo o nim mowa co go zobacze na hydrach obiecuje ze bedzie mial cieplo niedos ze zlodziej to jeszcze przylazi i roz*******a hunty wiec jesli ktos idzie z nim niech sie liczy ze ja albo ktos z mojich znajomych wpadnie na hydry i bedzie lurowanie

Clifford_Guardia 10-06-2006 15:39

Filmik je good.
Przedstawia to co robia Szefowie.(wszyscy wiedza kto jest szefem xD)

Kwas nie pierdol w kolo "Bro Bro Bro Bro Bro"
Je jebe kolegow szukasz?
Sezon Pg sie zaczol to sie okaze 'Kto jest Mistrzem Pokemon i zlapie je wszyskie'

-+Joka-+ 10-06-2006 15:56

Portmann: "POLS ARE NOOBS IN FOOTBALL AND IN TBIA"

Może i jesteśmy słabi w piłke nożną , ale w tibi mamy bynajmniej gracza z 200lvl+, a niemcy ??

Więc nie jesteśmy AŻ takimi noobkami.

Pzdr.

Łuk4sz 10-06-2006 16:16

Guardia - legowisko noobów
Grałem na Guardii (lootbaga mi ukradli zaraz jak wyszedłem na powierzchnie).
Nie przejmowałem się tym, ale zdarzył się juz pewien noobowski incydent, który spowodował, ze przestałem tam grać.Stałem sobie z kumplami pod depo.Wyłożyliśmy itemy na ziemie(myslałem, ze mogę zaufać polakom).No i oczywiście wchodzi polak(Seza-mek) i bierze mojego fire sworda (wtedy wart był 20k).
I przestałem grać na tym świecie.
Zastanów się zanim zaczenisz grać na świecie non-pvp(a zwłaszcza na Guardii)

Polacy są lepsi od Niemców w Tibie.Co prawda mamy ogromną ilość noobów, ale tez mamy duzo silnych i porządnych graczy.

Kokio 10-06-2006 16:30

@Joka
Tak sie skalda ze Niemcy tez maja 200 lvl (Hesperides). Moze natuarlizowany ale zawsze jest Niemcem. ;]
@Topic
Trzeba sobie jakos radzic na non-pvp, skoro nie mozna sie nawzajem zabijac to stosunkowo niskie lvl 40-70 zgrywaja kozakow i jak Browek powiedzial roz****dalaja hunty itd. wiec pozostaje lurowanie bloczenie bo raporty nic nie daja zazwyczaj... -.-
@Pankarcy
Widze ze jestes wrozką skoro oceniasz ludzi widzac ich zachowanie tylko na 1 filmiku... Moze Browek i reszta mieli jakas prywatna zwade miedzy sobą i chcieli sie poprostu odwdzieczyc?
@Xerciosa
Skąd mozesz wiedziec ze to Kwas hacknal Sloxa, sluchasz glupich plot a potem rozpowiadasz..
@Luk4sz
Oh moje szczere kondolencje bardzo to madre zeby klasc itemki na ziemii... A lootbagi nie kradna tylko na non-pvp ale na wszystkich servach bo jest to poprostu sposob na szybki i latwy zarobek.
@down
Bylo cheatowac, dostales delete to opusciles ;)

Garino Ardielowan 10-06-2006 16:31

Browek - typowa ku*wa (że przypomnę mój pierwszy Hydra hunt, je*iemy sobie hydry, przybiega Browek (dalej "pedał"), stoi w miejscu, ja się pytam "po co tu stoisz?" a on "żeby głupi miał o co pytać", później nam zaczął lurować...). N/c, poza tym, żałuję, że rzeczywiście ta ci*a nie dostała Rooka, pamiętam jak mi ktoś opowiadał, co było jak Browka hacknęli, podobno płakał, respect, stary. :) O Kwasie nie wspomnę, kupił chara, oje*ał Sloxa i kozaczy... Xetor w sumie jest ok, często mi pomagał, mimo że lekki z niego asslicker... Z tego całego towarzystwa "hajd leweli gółardi" najnormalniejszy mi się wydaje Scorp, a widziałem już wiele, jestem na Guardii od roku... Pozdrawiam i pamiętajcie, to tylko gra, ja sam nawet cieszę się, że byłem zmuszony opuścić pieprzoną Guardię. :)

Browek 10-06-2006 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Garino Ardielowan
Browek - typowa ku*wa (że przypomnę mój pierwszy Hydra hunt, je*iemy sobie hydry, przybiega Browek (dalej "pedał"), stoi w miejscu, ja się pytam "po co tu stoisz?" a on "żeby głupi miał o co pytać", później nam zaczął lurować...). N/c, poza tym, żałuję, że rzeczywiście ta ci*a nie dostała Rooka, pamiętam jak mi ktoś opowiadał, co było jak Browka hacknęli, podobno płakał, respect, stary. :) O Kwasie nie wspomnę, kupił chara, oje*ał Sloxa i kozaczy... Xetor w sumie jest ok, często mi pomagał, mimo że lekki z niego asslicker... Z tego całego towarzystwa "hajd leweli gółardi" najnormalniejszy mi się wydaje Scorp, a widziałem już wiele, jestem na Guardii od roku... Pozdrawiam i pamiętajcie, to tylko gra, ja sam nawet cieszę się, że byłem zmuszony opuścić pieprzoną Guardię. :)

1) K.rwe znajdz se w rodzinie
2)1lurowanie jakie bylo bylo wlasnie w ten dzien wiec zamknij pysk albo daj jakis dwod
3)C.pe to mozesz znalezc u sieboe w kroku
4)Skad wieszze jak dostalem haka to plakalem czyzbym cie rzno.l w du.e wtedy ze wiesz?
5)Zobaczymy jak cos bedziesz chcial mistrzu

Browek 10-06-2006 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Garino Ardielowan

1) K.rwe znajdz se w rodzinie
2)1lurowanie jakie bylo bylo wlasnie w ten dzien wiec zamknij pysk albo daj jakis dwod
3)C.pe to mozesz znalezc u siebie w kroku
4)Skad wieszze jak dostalem haka to plakalem czyzbym cie rzno.l w du.e wtedy ze wiesz?
5)Zobaczymy jak cos bedziesz chcial mistrzu

Garino Ardielowan 10-06-2006 17:27

1) Ok, już szukam.
2) Nie mam pyska.
3) Ok, już szukam.
4) Czy ja powiedziałem, że wiem? Powiedziałem, że słyszałem, a to ogromna różnica, ale Ty raczej tego nie pojmiesz. :)
5) Nie wiem, czy kiedykolwiek będę od Ciebie czegoś chciał, bo nie gram na Guardii. :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:52.