![]() |
Mały DueL i Pekowanie =] good loot xD
To moj pierwszy filmik umieszczony na tym forum =] Chcialem nakrecic jak niszcze kumpla w duelu noob charem =] xD. Potem wybralismy sie na pk I dobilem 21 SORCA!! (wyskoczyl mi RS) ;/ Niespodziewany Loot z tego sorca =] ale sie cieszylem xD BO Bedzie kasa na Sd XD i NASTEPNE filmiki xD
LINK: http://rapidshare.de/files/22685957/Plota_lol.rec.html |
Ty, co sie za bardzo jarasz, wydaje mi sie ze to keyloger wlasnie skanuje, zobaczymy czy to key...
|
@edit
spox, to nie jest keylog ^^ @tapyk PKowanie beznadziejne... szczególnie w twoim wykonaniu. Do końca nie oglądałem, bo mi się nie chciało. Widziałem jednak tego good-loota. Kolejny n00b miał szczęście i tyle.... Nie polecam. PS: dla dociekliwych, to zlootował (zaznacz tekst, jeśli chcesz wiedzieć TUTAJ ->)crown armora z jakiegoś nooba co miał laga... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lol
To byl noob char!!!! A nawet co z tego ze mial laga!! skoro na 4 ihah daleko by nie uciekl bo z tym samym kumplem dzien szybciej dojebalem 28 sorca i 27 knighta !!!
|
Cytuj:
@Down Jeżeli dla Ciebie red to czarne hp to życzę szczęścia, no ale w końcu grałeś knightem i nie raz blokowałeś [rotfl]. |
Mocix
Uhac sie potrafie!!!!!!!!! wkoncu gralem knightem!!!!i blokowalem juz nie raz!!! A to z uhem to chcialem na RED bo mialem 1 uha!!!!! a postaci mi nie szkolda!!
|
Pk zwalone ... Locik w miare ;]
@Majok I co z tego że zabiłeś 56 druta jak on był afk i to w dodatku rl kumpel (Żałosne) |
Lipny Filmik ale loocik ci dopisał ...B)
@Skra Avar Tesz sądze ze to było zalosne!X( Ten 56 druid nie był pierwsza jego ofiara z rl... Jeszcze kilka osób padło od nego @Majok Cieszył byś sie gdyby cie RL ziomki Zabiły? PzdRo Dla Ziomków ;) |
Cytuj:
ale c-arma ci gratuluje :D |
1.To nie był duel tylko koles dal sie zabic zeby ci stanol
2.Biedny typ mial laga a ty go ubiles, jakby nie byl zlagowany to by szybko z toba skonczyl.Nawet nie miales runek tylko wanda dla 7lvl. Żal mi bylo patrzec na ciebie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:02. |