![]() |
PK 90 RP,86 EK, 86 ED, 50 RP, 50 EK, and more
filmik przedstawia co robia polacy na BR servach... mamy hunta wiec PKujemy taka mala wojna ;p oczywiscie wygralismy ta walke...
http://rapidshare.de/files/22688005/..._team.rec.html http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9257 PS: pozdro my team na tibie tibie 7.72 |
Cytuj:
|
ciekawy filmik xD nawet Ci Br dobrze graja = o ciekawe ile osob dalo loga = o
|
Szkoda ze pod koniec zabrakło boltów... ;p. Po za tym mogliśącie ich na lajcie skopać a tak to ich dwóch padło i was chyba też dwóch ;/. Ale i tak wielki GZ... jak by nie Ty Adii to Twoja ekipa by all padła ;]. Widać że doświadczony gracz B)
|
Cytuj:
dzieki za koplement...boltow nie zabraklo tlyko SDkow :/ nNe moglismy ich skopac zrobilismy cos ie da tam byli 100+ knighci Palime 119 i mial black hp po za tym musielismy uciekac bo nowi nadbiegali :D a balismy sie by nam druida nie zabili |
wzuc to na cos innego niz rapidashe bo tam so durne limity ;/
|
xD
Cytuj:
np na co mam umiescic? daj linka i powiedz jak sie umieszcza |
1. Light hak
2. Aim bot 3. Raczej wojna a nie pk |
Moim zdaniem troche slaba organizacja tymbardziej ze to bylo przed ss.
|
Lol?
Cytuj:
2. aim bot - nie, jestem master pvp ;p :D 3. wojna - to nie jest wojna bo w wojnie sa rowne szanse a my nie mamy szans walczyc w rowni poniewaz nie mamy h lvl i jest nas 3x mniej. |
...
Cytuj:
|
Jemu chodzi o to ze nie byliscie zgrana grupa, jeden lecial w jedna strone a reszta w inna.Zreszta nie dziwie se ze padl od niech ten high level jak miales aimbota i reszta chyba tez, pozatym light hak.Dowodem jest to ze po ciemku waliles w typow z sd i ani razu nie spudlowales.
|
-.-
Cytuj:
gram 4 lata w tibie i mam opanowane strzelanie z runek nie potrzebny mi aimbot jedynie co uzywam to tibi gG poniewaz nie mam kupionego utevo gran luxa UHEHUUHEUHEUHE a co do uciekania w inne strony to wszystko bylo ustalone bo gadalismy na skype caly czas, ja z Van Watermanem mamy duzo hp wiec wzielismy ich do siebie a druid uciekl jak widac na filmiku dobrze bylo bo druid nie padl :D |
Lokacja: Scotland/Aberdeen jestes ze szkocji ?XD
|
Super to wygląda chodźby małą wojna :P:P pięknie te bohy se wziełeś hehe :P:P, a ten Palime mnie dziwił ciągle sie pchał na was a was było 5 albo 6 hehe a on ciekawostka jest Senior Tutorem zauważyłem =p kurcze tylko ten bot na światlo >.< Ogółem dobry film tylko szkoda, że padło chyba dwóch waszych
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeden nasz padl... ps. zapowiadam ze beda nastepne czesci.... :D |
To dawaj następne ja jestem z xanty i lubie ogladac filmiki ale hatori to nie ja :) :]
|
407 pobran..... cos mi tu smierdzi -,- no ale skanowalem i nic nie bylo..
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:31. |