![]() |
Zaczyna się ciekawie, ewentualnych błędów w grafice nie wychwyciłem. Nie zrozumiała jest pierwsza wypowiedź, bo nie wiem czy Oezuma ma go zostawić w spokoju czy też on mowi do swoich żołnierze, aby oni zostawili Oezume me [wtedy lepiej by brzmiało: Zostawcie mi Oezume]. Czekam na dalsze części i mam nadzieję, że akcja się rozwinie. Jak narazie za całkoształt postawiłbym 9+/10
|
Fake prawie że doskonały.
Wykonanie: 10/10 Fabuła: 9,5/10 Przypomina mi Starne Warsy. Ogólnie: 9,75/10 |
O my god! That is good!
O żesz... BIG żesz... Wiedziałem, że jesteś dobry. ALE NIE ŻE AŻ TAK. 10/10 :) |
wszystko ladnie tylko jest jedno ALE :evul: :evul: :evul:
na drugim obrazku popelniles literówke :p :D "Ty bedziesz wodzem,tyzeganaj" a ja mysle ze powinno byc "zegnaj" :] ;) i gryzie mnie to puste pomieszczenie na ostatnim :/ zero ścian malutko ozdób ale ogólnie to zajefajne :D wykonanie: 9,8/10 ortografia: 9/10 fabula 0/0 :p przecie to prolog ogólnie 9,3/10 a więc "zeganaj" :D |
post do kasacji
|
Łeeee....
3 i 4 obrazek nie chcą mi się otworzyć ;((nieaktualne po resecie kompa otworzyly sie :D) Fake super ale wychciłem kilka małych błędów: ojacami oraz zeganaj małe ale potrafi uprzykszyć życie. i ostatni minus to .bmp nigdy nie zapisuj w bmp prosze bo potem otwiera się 2 lata :( jak już to png.:D Nic więcej nie powiem bo to tylko prolog. ;) EDIT: hmmm... ciemna strona,słabe umysły czyżby Jedi i Sithowie? ;D |
:d
Fake jest naprawde dobry...zapowiada się interesująco...klimat inny niż w innych fake no, ale jak juz wspominali kilka literówek;/...Postaraj sie pisac dokladniej ;)
|
Cytuj:
Ta...Cos w tym rodzaju |
Up: WIEM! To będzie świat SW ale taki wiesz... starszy.
będzie w tm jak to wszytko powstawało oraz początki religi Jedi xD |
Wkońcu porząny fake wrzystko ładnie tylko sie zawiodłem bo myslałem że fake o taurenach.I wreszczie niema sławnych postaci XD.
Z ocena liczbowa sie wstrzymam do czesci 1 |
Pisze ten post ponieważ nie widać postu R4Z0Ra...
EDIT: Dziękuje...Zeedytuj podpis, obrazki już są ;) |
Cytuj:
|
Wielkie Gratz
Zaprawde powiadam ci że świetny fake zrobiłeś ;p
Wiem wiem... zaś wszyscy powiedzą: "Ten ci*l sie nie zna.. zrobił 2 fake'i i nawet w zadnym nie zrobil 2 czesci.... to jest grzyb" Przyznaje fakow juz nie zrobie żadnych.... ale na komentowaniu sie znam ;p @Topic: Fajne.. rob 2 cześć! nie zrob tego bledu co ja ;p Wykonanie: 9,8/10 na tej wierzy stoja jakby w powietrzu... ;p Fabuła: tak jak ktos wczesniej powiedzial 0/0 bo to prolog ogolnie 9,8/10 ;p Ps: Jak chcesz możesz mnie wykorzystać w swoim faku jako Fajtłapa ;p |
Niezły fake. Trzeba to przyznać. Dobrze, że ktoś robi jeszcze historie bez przesłodzenia gimpowymi efektami. Bardzo mi się podoba i czekam na dalsze części.
|
nawet fajny fake ja daje ocene 8/10 :cup:
czekam na następne części !!! |
Na początku myślałem ze tytuł Tauren bedzie oznaczac ze zrobiles grafike tego potwora Taurena z gry Warcraft III xD
Ciekawe rozpoczęcie , jednak dwie rzeczy w wykonaniu mi nie pasuja . Pierwsza to Golden Dragon , czemu zielone pazurki ?? A kolor troche nie przypomina złotego ;) Druga sprawa to ten gosciu, brak czarnych konturek. Reszta bardzo ładnie i fajne efekty ;) Czekam na Pierwsza Część :D |
Mi się wydaje że fabuła ma być podobna do "Eragona" nazwy pozmieniane i reszta tez troche ale można się domyślić. Fake ładny 9/10.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:45. |