![]() |
nie dość że idiotyczne nicki to jeszcze krzywa ziemia po tym "łubudubu"a o dachu już nie wspomne w mieście głupio powklejane beczki i ŹLE PISZESZ
zamiast ogorek says: kiss me to ty piszesz ogorek says: yo jestem ogorek aha i jeszcze bledy ort. Cytuj:
ale ocena 6,5/10 |
Idiotyczne nicki, krzywa ulica po lubu-du, źle piszesz dialogi.
Fabuła poniekąd dobra. Wykonanie gorsze. Nie ma oceny dopóki sie bardziej nei postarasz :P |
@Up i 2x up
Zgadzam się z wami...ta podłoga naprawde fatalnie wygląda ;/, nie wiem ślepy jakiś jesteś czy coś ;/ ale to popsulo calego fake, choć fabuła może być interesująca. |
Fajne
Fajny Fake . Pisze sie :
Noob says : item plax =) Ja mam na imie jedrzej :P . oceniam 7/10 |
Zgadzam się z waszymi szanowny besztami up, oprócz tego dodam jeszcze: WON DO PRZYKLEJONEGO TEMATU
do dupy |
- czyścimy.
|
Też mi się to kojarzy z Map Editorem. Fabuła, czyżby znowu orki? Jedrzej? Czy to nie był jakiś polski mafiozo, którego ostatnio złapali? ;) Grafika taka sobie, domek głównego bohatera chyba robiony w ME... 4/10
|
....
Prrrrrrrrr....Co to za fake???jakis debilski....dla idiotuw.... slabo!!!!!!!! 3/10 !!!!!! :kon: :kon: bardzo nudne....usnolbym....
|
Taki sobie, ale raczej Map Editor
Bez oceny |
Jak tylko zobaczyłem czarne tło wkoło któregoś tam obrazka to przestałem oglądać...
OTME... n/c |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:27. |