![]() |
4 rl friends attacking inferna [WMV]
Ja i trzej kumple z rl'a nudziliśmy się w oczekiwaniu na nowe servery więc postanowiliśmy zrobić sobie fun-pk chary na inferna. A co z tego wynikło macie na filmie:
Rapidshare Megaupload @Edit: Drobne sprostowania: W napisach końcowych powinno być Matkow21 jako Marcong i tam gdzie "Wpada 50 ms" powinno być "Wpada 50 elder druid" to przez to, że na szybko robiłem :P |
Nie no filmik nawet :P wbijcie wieksze lvle...... :P jaki loot mieliście?
|
Różnie, Spike swordy, uhy, ihy, manafluidy, kasa, wandy, rody, plate armory itp. itd. zależy kto i gdzie padł ;P
|
Pk plz
Dobre dobre ^.- <Nuba iful peekey> xD
|
odp
Hehehe. Niestety nie moge zobaczyć filmu z rapidash. ALe napewno dobrze siębawiliście :)
|
Cytuj:
|
hah, zaczepisty film :) kocham te walki low-lvli :P serio :P żadnych ue spamów...
filmowi daję 8/10 |
Ten filmik mi sie niepodoba gdyż klka nobow leja max 2* lvl NUUDAA :]
|
Cytuj:
|
Jak to mogę ściągnąć bo tak jak .rec nie moge jak inaczej??
|
Cytuj:
|
Czekałem i nic :(
|
fajne, ale większość zabaw mniejszych lvli kończy się tym że ktoś zawoła 100+ i po zabawie :P
|
Cytuj:
|
Niezly film. Nieczesto pisze tak pozytywne komentarze ;)
Ocena: 8/10 Niezla jakosc filmu. Duzo klatek i tylko 10mb/minute. W tle niezla muzyka. Troche za neutralna, ale moze byc. Dokładniej: 1. Gorillaz - Rock The House 2. Bloodhound Gang - Foxtrot Uniform Charlie Kilo |
Cytuj:
Brak spamów ue jesteś genialny... *** Powiedz mi na jkim lvl sorc moze SPAMOWAC bo raczej niewiesz co to jest...by był Spam musiał by sie tłuc 200+ ms widziałes taki film? |
Cytuj:
|
Cytuj:
tak na przyszłośc słowo "Spamować" przez jedno "M" :) |
Cytuj:
No tak i jeszcze mi powiedz, że jak 4 sorców walnie po 2 ue to nie jest spam oczywiście masz racje -.-'. |
Hehe, bardzo fajny filmik ;]
Wszystko płynne, muzyka dobrana. 10/10 ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:00. |