![]() |
Magic shield dla palladyna
Pomozcie mi, bo zastanawiam sie, czy grajac palladynem warto jest kupic magic shield. Mam juz kupione exura vita i to jest chyba lepsze, bo za 80mana daje 250hp, a mana shield daje za 1 mana 1 hp plus mana na rzucenie. tak wiec poradzcie cos. Gram palladynem oczywiscie.
I czy oplaca sie kupic Great light? Czy jest lepsze od zwyklego czy mozna sie obejsc? Pozdrawiam |
Great Light nie kupuj bo to strata pieniędzy i many. A co do magic shield to warto kupić bo wydasz mane ale zaoszczędzisz życie co niejednokrotnie może uratowac życie. Wyobraź sobie dopada cie 5 potworków - bijesz sie z 1 uleczysz sie a tee pozostale 4 cie zaraz zasiekają- MAGIC SHIELD jest dobrym czarem wartym kupna :]
|
Ja odnosnie magic shield mam troche inne zdanie, do 30 poziomu niema sensu go kupowac paladynem bo masz za malo many, a pozniej masz dosc hp zeby wytrzymac kilka sekunda pomiedzy exura vita.
Ale jesli masz dosc kasy to najlepiej wykupic wszystkie czary, nigdy nie wiadomo co nagle moze sie okazac przydatne. |
raczej nie...
Popieram człowieka który się nademną wpisał. Jak chcesz używac magic shielda to tżeba bylo zostać druidem albo sorcem.
|
Mi narazie wystarczy Exura gran troche daje w sam raz na doleczanie sie :D
|
Ja ososbiscie....
.. uwazam ze sie oplaca a jak masz Bronze Amulet to w ogle wypas :P :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:54. |