Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Demodras atakuje (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80770)

Satyr 12-06-2006 15:55

Demodras atakuje

Hail!
Nie tak dawno na berylie zawitał Demodras,został zabity przez Wezu i Raffu.Jednak 3 dni póżniej pojawił sie niespodziewanie drugi raz tym arzem zabiijając dwóch graczy:
Czarnus Jun 11 2006, 22:20:15 CET Died at Level 83 by Demodras
Sir Butori Jun 11 2006, 22:20:20 CET Died at Level 81 by Demodras

Stoimy sobie na ornamencie po wybiciu wszystkiego a nagle loguje się w ch*j smoków i dli :(
Z pierwszego Demodrasa wypadł DSM,z drugiego nic
btw,drugiego tez zabił Raffu

Keel 12-06-2006 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Satyr
Hail!
Nie tak dawno na berylie zawitał Demodras,został zabity przez Wezu i Raffu.Jednak 3 dni póżniej pojawił sie niespodziewanie drugi raz tym arzem zabiijając dwóch graczy:
Czarnus Jun 11 2006, 22:20:15 CET Died at Level 83 by Demodras
Sir Butori Jun 11 2006, 22:20:20 CET Died at Level 81 by Demodras

Stoimy sobie na ornamencie po wybiciu wszystkiego a nagle loguje się w ch*j smoków i dli :(
Z pierwszego Demodrasa wypadł DSM,z drugiego nic
btw,drugiego tez zabił Raffu

I co to za wydarzenie?... Demodras jest pod PoHem ale respi sie rzadko... Moze Ty tam nie zagladasz dla tego nie wiesz?...Gdybys zauwazyl to nikt nie robi topicow typu"Giant Spider na Pohu!!" bo by cale forum zasmiecilo... Tak czy inaczej zamknac temat!

Dwimenor 12-06-2006 18:21

[drobny offtop]
Na szczęście-nie ty o tym decydujesz.
Demondras jest bossem i respi się rzadko. Tu mamy relacię z pierwszej ręki. I to od razu po spawnie.
To jest wydarzenie ze świata.
[/offtop]

No proszę proszę. Czy respawn bossów to tak jak z najazdem potworów: respią się na oczach graczy.

Satyr 12-06-2006 18:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keel
I co to za wydarzenie?... Demodras jest pod PoHem ale respi sie rzadko... Moze Ty tam nie zagladasz dla tego nie wiesz?...Gdybys zauwazyl to nikt nie robi topicow typu"Giant Spider na Pohu!!" bo by cale forum zasmiecilo... Tak czy inaczej zamknac temat!

Resp Gs'ów jest o ile sie nie myle stały,a Demodras sie pokazuje rzadko,a u nas sie trafiły 2 w tygodniu.może na twoim servie Demodrasy sobie biegają stadami,nie wnikam
@Dwimenor dobrze powiedziane :) to wyglądało tak samo jak w czasie najazdów,pojawiło sie troche dli i dragów no i oczywiście Demodras

Gravestone Fighter 12-06-2006 18:28

Wiedziałem, że skomentujesz ten post w taki a nie inny sposób. Jak tylko zobaczyłem nick Keel: "Ocho, znowu będzie krytyka". I się nie myliłem.

Satyr 12-06-2006 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gravestone Fighter
Wiedziałem, że skomentujesz ten post w taki a nie inny sposób. Jak tylko zobaczyłem nick Keel: "Ocho, znowu będzie krytyka". I się nie myliłem.

i to krytyka kolesia który za bardzo nie wie o czym mówi.
@Keel dla twojej wiadomości na poh zaglądam codziennie

Keel 13-06-2006 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gravestone Fighter

Poprostu na niektore tematy mam taka, a nie inna opinie... Tak mnie bozia obdarzyla:)

Pan Jordi 13-06-2006 17:38

Możecie pisać na temat?

To troche fast resp był xD szkoda tylko tych 2 ziomków ;/ ale tak to bywa ;p

Satyr 13-06-2006 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Jordi
Możecie pisać na temat?

To troche fast resp był xD szkoda tylko tych 2 ziomków ;/ ale tak to bywa ;p

Taki lajf...kupuje się aola blessy i żyje sie dalej :D
Dwóch padło ale trzeci przeżył :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:08.